推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-15 10:09 發表

HAHA~ Im99917,
你又唔出報告喇?
由兄, 自從地震之後, 我都冇乜mood去試新骨啦, 又點會有報告出呢?

在此順便呼籲各位大哥在dup骨梳乎之餘, 不忘災情, 為善不甘後人, 做多d捐獻, 心有善念, 必有善報!

thanks for your information

故事一則

回復 #153 愛田由 的帖子

讀完愛田由兄的reports, 真是嘆為觀止......
無論是讚彧彈, 都寫到現場一樣, 像身歷其境.

見近來冇咩報告, 由小弟來一篇簡短 report.

時間: 四川地震前一星期
地點: 華豐 7字樓
芳名: 彤彤 (4台有 AD 但冇樣睇)
價錢: 3,4,5

見這 USB 在 4台巳有一年有多, 應該有些賣點, 否則巳被市場淘汰.

當天下午4點鐘, 冇 make booking, 上去碰碰運氣.
門口冇反牌, 按鍾即入.

地方寬敞, 十分乾淨.

囡囡年約 33+, 皮膚稍黑但幾滑, 34B , 有167米高
樣貌不俗, 大腿較粗.
後來知道她原籍山東, 所以高度有番1咁上下.

自己沖涼 (as usual), 出來時, 毛巾巳鋪好.

沒有多說話, 上床開始.

囡囡先問想不想聽 cd, 我說 ok.
cd 機隨即播放一些柔和的中樂.

骨技 ok, 不是好好, 但起碼不是愛田由兄所講的 "次按".
囡囡不大多說話, 問一句, 笞一句.
她解釋話她的白話不好, 故不講太多.
後來, 改用普通話交談, 囡囡才講多 D.

其實她用唔鹹唔淡的廣東話說話都幾"哆".

半小時過後, 轉身, 揀左 BM.
感覺一般, 因她只有 B級, 唔夠大做 BM.
RPP一般, 冇觸電 feel.
打機手法冇咩特別, 要摸住雙波才可出. 可錫胸.

c-hing 可用來做 2nd choice.

彤彤

相關搜索目錄: 普通話

由兄lei埋兩個禮物, 一出手就與眾不同! 睇到我眉飛色舞, 甘拜下風!

據4台廣告, 地理台道6樓有制服的似乎得兩個, 再考證一下邊個近lift口, 呼之欲出啦!

我前天遠征太子, dup左個30分鐘的超短紀錄骨, 有時間再寫.

相關搜索目錄: 廣告

多謝 c-hing 的分享.
Good report.
More please.

回復 #153 愛田由 的帖子

由兄:

可否提供進一步的資料............... 我也想去会一会這可愛娃兒!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-28 14:41 發表
芳名 : 雪兒  
地址 : 尖沙咀 天文臺道 10-12號6字樓8室
Thanks, brother.............

One more question --- does she really look like mid twenties or something?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-28 06:41 發表
芳名 : 雪兒  
地址 : 尖沙咀 天文臺道 10-12號6字樓8室
呵呵, 我估錯晒, 重以為係D室的糖果!

態勢惡劣, 難為由兄重寫咁多字!

by the way, 佢收你幾多? 廣告只有兩個標準: 450元全套, 600元dup+全套

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-5-28 20:36 發表

呵呵, 我估錯晒, 重以為係D室的糖果!

態勢惡劣, 難為由兄重寫咁多字!

by the way, 佢收你幾多? 廣告只有兩個標準: 450元全套, 600元dup+全套
我都係咁話............. 既然咁很差, 唔去囉!

回復 #164 愛田由 的帖子

咁冇操守和立場........... 唔 X 佢!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-28 08:50 發表

你當28啦~
應該唔會失望。
不過態度真係好x差, 你lum你la
面色不好的囡囡唔好預我啦, 平時我地工作面對d港女都已經好難頂, 重要貼錢買難受!

所以我都係鍾意祖國來的女同胞多d, 至少佢地大多數都有d女性溫柔!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-29 09:25 發表
油佐旺, 有沒有什麼好野?
最近去了兩次尖沙咀, 覺得太貴。
唉, 樣樣野都加價, 現在很多收開3,4,5的囡囡都靜悄悄地加50元, 所以食錯野真係好唔抵!

by the way, 點解你唔試試Fiona?

由兄, 好日都唔見你出報告, 若有所失.

去左邊...?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-6-17 08:42 發表
最近都係冇dup~
被人mark得好緊
自己又冇咩mood.
有冇新野介紹?
上個禮拜試左油麻地萬榮九樓 E3 AMY, 中女, 小肥, 上海人, 樣ok, 好笑容, 大波,  在上海做寫字樓工, 來港年幾, 沒做過其他野, dup骨麻麻, 佢直認自己唔識dup骨, 但好傾, 問佢出來做第一次(唔係第一次做愛, 只係第一次同三唔識七的男人做)畀左邊個, 佢話畀左女友介紹的男人.

落尾我都偱例(自己個例)要佢趴係度由我親自指點一二, 掃pat pat, 搞到佢典床典蓆, 叫我上大床同佢纏綿, 再幫我賴乳頭, 再吹, 但可能好快冇出過野, 嘴沒含到已爆, 草草收場.

我本來想搵E1的LISA, 相頭好正, 不過做緊野, 下次先啦! E2個GIGI我都想試, 試雲晒可以寫九樓總評.

5樓重有個阿怡, 著粉紅色衫, 又係我心頭好!

剛剛睇四台, 原來萬榮阿怡已搬去寶寧A11樓, 寶A我沒去過, 唔知除左阿怡外重有冇好0野?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-28 10:56 發表

太子???
全部都係次按, 指壓就大把, 一係京都開大, 一係嬸嬸dup骨。
如果有好野, 我都想試試wor!
幾年前, 聯 x廣場 樓上都ok, 宜家唔知重有冇(好野) ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。