推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 王風雷傳

老黃唔全話會講多d白蓮既咩?我想知道金聖老同金將軍練成點喎 又話第時白蓮教主會係金將軍做既.....金聖老話哂係白蓮3大高手之一呀,去鬼左邊呀

個個老野會唔會係d未出場既老坑呀,即係柳森嚴,無名神僧呢d(唔記得佢地出左未)
又會唔會突然爆d世外高人出黎過下場,而家真係估唔到d劇情會點,因為已經係離譜唔知佢講乜

其實而家風雷傳已經好牽強...快快完好啦
反而令小弟最期待係小文老師個2版
特別係今期小文版暗黑冰火.....
金羅漢係尿兜all屎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

下期個凶星係邊個呢?
唔通係以前比老祖宗拆骨個個?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-3-15 05:03 發表

當年好多人都預料不到,凶星跟老祖宗實力,竟然咁懸殊!
本來凶星係設定係老祖宗既剋星,但後來好似因為轉主編既關係(張萬友-->李高)
凶星就變左做2打6,仲要係震乾坤爭奪戰變埋炮灰,比老祖宗逐條骨抽出黎,
之後老天尊用鬼神辟易踢到佢支離破碎...畫面相當震撼
凶星用既璇璣寶鑑我覺得設定得幾好,入面既逆反辟邪勁開頭連老祖宗都攻唔入
另外,小弟覺得老祖宗最型既招式『誅神一式--折骨破』亦都係呢戰首度登場
希望凶星今次唔使再做炮灰啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +40 精品文章 2009-3-15 19:09
  • 冰河 威望 +40 精品文章 2009-3-15 19:09
  • 冰河 體力 +40 精品文章 2009-3-15 19:09

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-3-30 08:37 發表

e+呢個金羅漢已經唔係以前o個個金羅漢.....
你將佢當係另一個人好d...
成日諗住結婚生仔,又唔諗下自己幾多仇家

相關搜索目錄: 結婚

引用:

引用:

今期係得2大神人交手值得一看...其餘文戲......
王風雷有條靚叫何勇...何勇唔係東星既咩?
名都懶得諗
今期個小流民又係笑爆咀,特別係卜精個段,乜乜『伏羲問米錄』.....『盤古打尿震』

漫畫就跟烏鴉
電影版就跟司徙浩南

[localimg=207,300]6[/localimg]今期前半完全照抄舊著凶星個段往事
最xx既係連構圖,對白同旁述都幾乎一樣
咁樣呃人十幾頁都得
不如叫玉郎搵返萬友,李高同黑鬼得返黎照畫就得啦
一係你同讀者講,欲知凶星往事,請參照舊著等xxx期
唔好再抄舊料呃人錢
[localimg=207,300]1[/localimg]
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +40 我很贊同 2009-4-13 12:28
  • 休谷客 金錢 +40 我很贊同 2009-4-13 12:28
  • 休谷客 威望 +40 我很贊同 2009-4-13 12:28
  • 冰河 金錢 +40 精品文章 2009-4-12 03:05
  • 冰河 威望 +40 精品文章 2009-4-12 03:05
  • 冰河 體力 +40 精品文章 2009-4-12 03:05

以前有舊角色登場,佢地d往事雖然係同舊著差唔多,不過點都會加d新野或者新角色調劑下
今期完全搬字過紙一樣
本帖最近評分記錄
  • SIG 威望 +80 我很贊同!!! 2009-4-12 09:43
  • SIG 體力 +80 我很贊同!!! 2009-4-12 09:43
  • SIG 金錢 +80 我很贊同!!! 2009-4-12 09:43

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-4-26 15:19 發表

我都有諗過會唔會睇左d forum再兜..不過佢地唔係有幾期存稿...所以.... 不過都好..起碼佢肯兜...
算啦,佢d咁既編劇,夾硬兜到算係咁ga啦,起碼都叫做有睇讀者意見呀
存稿就一定有,不過要加幾頁上去都唔係咁難,而且d公仔畫到咁大
隻,都唔使用太多時間啦

2朗神短時間去到33層天,算有d意外,不過都係比邪神打到收皮
邪神應該唔知老天尊已經去到道經境界,打起上黎未必嬴硬
我估聖上送比小虎既應該係九陽霹靂或大陽劍....
今期劇情算係唔錯,不過有一度就一定要鬧一鬧
點解5粒石可以用一版位咁多呢?d格已經夠大ga啦
仲要呃多頁..........

兇星今期真係一吐舊著既烏氣,咁先似返個超級高手嘛
文殊真係越黎越冇用,當當一教之主同d2打6冇咩分別咁,由出場到而家都未做過一場好戲比人睇

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-15 04:28 發表
覺得[準神武天皇],[甲賀真弓],應該是兩個人.

[神武天皇],聽過名咁似黑豹內的暗天皇,明天皇個類.

神武天皇....唔會是火雲邪神啩?
神武天皇呢個名以前係少年街霸3已經有,真係連名都懶得諗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。