推介:| 健康產品 | 心理健康 | 女性健康 | 健康檢查 | 膽固醇 | 脊醫 | 牙醫 | 激光矯視 | 減肥 | 香薰 |

發新話題

我想收肚腩

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-9 23:55 發表
我又懶做運動,淨係靠節食,都好辛苦,有何良方?
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-6-10 10:43 發表

我都想知喎! 

我仲要唔節食添。 
原來兩位想收肚腩

相關搜索目錄: 運動

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-10 13:39 發表

今朝, 睇電視有個廣告講, 我地個肚腩唔係全部都係脂肪, 有時會係腸臟問題

你地留意下, 買個樽好似胃藥既野尼飲, 餐餐飯前整番枝, 包你咩都食唔落
人地話收肚腩,唔係減肥喎

相關搜索目錄: 減肥 廣告

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-17 01:07 發表
我一個禮拜3日 sport days lor ... 兩日游水一日羽毛球,體能下降,好辛苦,希望保持體力。父母系全部死因心臟病,Genetic 心臟比較弱,肚腩大忌。

已經節食 lor, otherwise, 會好肥。
但你未戒酒呢

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-22 17:28 發表

我都好少飲酒,也不可能戒。有肚腩始終好論盡;我想塭D唔太辛苦既好方法,豆豆 suggested 果D係好方法,但辛苦

Family genetic 心臟病是家族的 gift ,所有長輩走時都很快,without 1 日, ...
都唔算係最辛苦喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-25 00:37 發表

有冇d既舒服又達到效果既 ?
有 ~ 你每個月俾$699我

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-25 12:43 發表

好,得唔得先?
若你唔跟足依示,就一定唔得

唔好嫌辛苦喎

引用:
原帖由 mark+gor 於 2008-6-26 11:29 發表

做sit up,分三組,每組30下,三組30-45 min 內完成。如想減埋肥,可以著三件羊毛衫先做。
呢個方法,係十幾年前健體美黃c虎教過長毛做ge,work 的。(if 你唔怕辛苦
mark gor,師傅就係咁辛苦

仲有,我諗唔使著羊毛衫咁辛苦,叫師傅唔開冷氣都得ga la,

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-1 00:04 發表

諗諗下, 阿 Mark 你係咪玩我,做 sit up ?

我以為你係馬交有乜好野,likely 美女推脂 ... 好野介紹?
叫你太太幫你搣脂

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-1 15:47 發表

咁你幫太太搣番轉頭
籃蝶 ~ 師傅一定唔會咁做既 ~ 師傅啊  

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-6-25 00:40 發表

有 ~ 你每個月俾$699我
引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-25 12:43 發表

好,得唔得先?
記住聽你個減肚腩顧問既指示喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。