推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

龍虎門討論區

個D Q版公仔呀???????

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-2-10 17:01 發表

呢個真係好難推測,假設三人內力完全均等,天時,地利,人和不同因素皆會影響戰果,火雲邪神年輕力壯,持久力我唸會最好,不過從澳門之戰來看,邪神的招式有改善的空間,老天尊經驗豐富,相信在招式上,會跟老邪神一樣千 ...
我覺得無敵勁D...佢一招大娜移就真係"無敵"左啦,佢仲可以"無限"咁出,

穩守突擊仲唔WIN到

我真係想睇下鐵家既功夫.......係唔係D野先

唔知蚩尤會唔會開施打老天尊呢

但係我諗都係唔會打多架啦...

個個翼龍我覺得好似飛妖(個樣

出左新一期啦,我覺得今期都OK喎

真係想知白骨佢搞左D咩花臣出黎

小虎小龍黑龍圍揪凶閰王,打打下白無涯出現做”駕兩”,
用佢既32層天既伏羲問天籙打開凶閰王,凶閰王唔服,
跟手上期唔知乜水帶著cap帽個條友用軟筋散整到凶閰王打唔到,
跟手lee到就完左.

到元始門,蚩尤傷著咁話輸左第1round,最後win o個個會係佢喎
(好多野up,自己買黎睇睇啦

之後到講邪神啦,佢就話要去龍虎門大開殺戒,跟手老烈火串串共咁出場,

出左一手"熔鐵手"彈左粒野去邪神到,邪神心諗白級就夠做啦,點知老烈火個招

可剛可柔喎,佢隻手俾佢個招制住左

最後個句話"能在一招間制住白級,從前只有無敵一個,而家又多一個"烈火組師"

係咁多啦

我真係好想知元始仲有d咩勁人呢,下期唔知4大族長駛唔駛死呢

我覺得藍浪可能想同通天同盟,但係通天內面就會分2派,1派就係老天尊,1派就係而家個鐵五郎

出左新一期啦....真係玩毒整盲洪東隻眼喎

今次佢地2個打我覺得ok喎..唔知你地覺得o唔ok呢

好想睇"偉"陀呀......今期打左個小小唔到肺

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-26 13:25 發表

唔係掛, 醉魔條仆街咁卑鄙???  
但係佢第2度俾人廢工

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-26 13:28 發表

韋陀有無攪掂火爆呀???  
用左一招詠春ja....跟手火爆燒死2個差佬
好想睇佢地打呀

(題外話:韋陀個韋字速成點打呀)

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-4-27 02:10 發表

借問一聲個火爆整死D差佬用左幾多格啊﹐畫D差佬死個格係味用佢地慘嚎o既大頭人像做背境啊?
1大格,但係我覺得個幅晝到火爆ok靚

其實,我覺得如果今次醉魔可以ko到洪東既話,之後仲可以好多野晝,醉魔幫藍浪既,藍浪係白蓮既人,咁可以晝到小龍勁憎白蓮,佢地殺左佢契娘同埋好似佢老豆既師父....之後佢地一次ko晒白蓮既話,我覺得咁樣會好睇d
而家我覺得龍虎門班友真係好似冇乜仇家....唔出佢地既話就好似睇古惑仔咁

韋陀終於出場啦........仲要好型咁用詠春打到老烈火退後2步∼

火爆都唔夠甲賀龍一打...之前又話佢乜又話佢物

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-4 09:06 發表

金羅漢其實好勁呀, 又係老黃愛將!

谷次郎會唔會已經醫番好雙眼, 而家係樹詐盲誘敵呢???
我都覺得谷次郎隻眼可能已經好番,佢一下就知神火飛出黎

我覺得而家好似為打而打咁既........(雖然打交戲又真係幾好睇)

我而家反而想知蚩尤點解肯臣服俾老天尊,唔知佢會唔會可以做番舊龍個時既蚩尤呢,而家lee個真係好似一條狗咁(蚩尤fans唔好打我呀)

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-6-1 16:22 發表

哈哈,可能睇慣左邪神 and 無敵做一線反派,覺得佢地好有教主氣派。如果真係將金鵬 upgrade 做教主 level,會有 d 睇唔慣,希望金鵬都係繼續做返二線算啦。

仲有,金鵬功力應該勁過金羅漢啦掛?練左陰世 ...
講真,睇到而家真係除左佢地2個似一線既反派(邪神 and 無敵),最多加多個老邪,其他好似o加喱啡咁

點解我唔係成日出post都有= ="

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-6-4 02:36 發表
嘩﹐真估唔到個蚩尤會投降﹐睇黎佢份人除左有楚霸王o既無窮戰意之外﹐仲識得好似劉邦咁大獲臨頭就虛以委蛇﹐如果再練埋毒功o既話就可以進化成無窮戰意版o既陳傲雲喇。個阿頭投降唔知佢D手下會點唸咧。松左啖氣?咁 ...
同舊著既蚩尤直頭係2個人 (仲想佢真係同老天尊打添..晒氣)

都唔見風雷用醉螳螂既....仲諗住有d新野睇添

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2007-6-8 13:35 發表

有d玄機, 安排劍妖果劍刺在風雷心砍應該係有原因既, 如果風雷克服到心臟負荷問題應該重勁過小龍, 至小應該同金羅漢有得揮掛.

另外好唔喜歡老黃經常打壓某些角色, 例如今期一開始便說白蓮教無實力同通天教和 ...
我都係咁覺得羅殺先唔夠其他2個做,人有冇乜,出都係出個d2-3流既人(個2個阿叔啦,白鷟啦)......(俾埋金如來同埋飛仙佢啦)都唔夠白蓮打啦(金如來同金羅漢打,飛仙俾金聖老打啦)其他真係執橙咁執啦,仲有白蓮同左魔鬼黨team埋呢........真係丫

仲有就係.....邪神佢諗擺係"武林"個度個3條屍點解會諗到擺呀王小虎上去架....

九陽有個俾佢梗勁既東方無敵係到啦,擺阿王小龍仲好過擺佢啦我覺得

今期畫幾幅劍妖好似”怪獸”,勁樣衰

馬小靈真係好過之前個個多多聲

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2007-6-30 12:15 發表

哼哈二僕唔可以睇小架
出場個陣話佢有三妖既級數,但宜家就唔知啦
哼哈二僕唔係上次老邪打白蓮個時俾人捉左咩??
佢地2個放番出黎啦??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。