推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

睇o左今期啦~~~~
一般ok~~~
在"虎躍龍門"中,肥老黃話呀石武夫個情形同呀月聖使係唔同~~~~
唔通又玩無間道,呀"石老豆"係"餓底",
對唔住!我係察人~~~~~~~~~~

本人還是喜歡看漫畫版

引用:
原帖由 isxman 於 2006-8-17 03:52 PM 發表
睇o左今期啦~~~~
一般ok~~~
在"虎躍龍門"中,肥老黃話呀石武夫個情形同呀月聖使係唔同~~~~
唔通又玩無間道,呀"石老豆"係"餓底",
對唔住!我係察人~~~~~~~~~~
兄弟講下今期內容呀..我仲未買

今期:
1.蔘幫與龍虎門決裂, 因為蔘幫和羅剎教已達成合作關係
2.通天教, 四龍與二郎神的部下打擂台,
白骨丞相趁機挑撥二人關係
3.黑龍上擂台決戰四龍, 石武夫很快便認出了黑龍

下期標題---雙龍生死鬥

估唔到上期先講完 今期風雷同胡琴就期左.....
石武夫無失憶 而且鐵心都知道石武夫有個仔
四龍功力至少有24層天

引用:
原帖由 kincs 於 2006-8-17 08:50 AM 發表
今期:

估 ...
好似寫得唔錯,但睇得出仲係拖書......

引用:
原帖由 kincs 於 2006-8-17 04:50 PM 發表
今期:

估 ...
二郎神個部下邊夠四郎打呀..自殺咩.. 夠佢打仲得了既
另外金鵬竟然幫埋羅剎教..睇黎白蓮好快88
下期個名...唉,成九打2拳又收功

先來報到

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-17 09:14 AM 發表

二郎神個部下邊夠四郎打呀..自殺咩.. 夠佢打仲得了既
另外金鵬竟然幫埋羅剎教..睇黎白蓮好快88
下期個名...唉,成九打2拳又收功

我寫得唔好
係四龍部下vs二郎神部下

引用:
原帖由 kincs 於 2006-8-17 05:36 PM 發表

我寫得唔好
係四龍部下vs二郎神部下
九成九又係d廢柴

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-17 09:52 AM 發表

九成九又係d廢柴
連名都冇,2打6兩名
老黃又係度老作話套戲個個睇個個贊
真係頂佢唔順

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-17 06:10 PM 發表

真係頂佢唔順
最頂佢唔順係佢竟然話套戲比人彈得最多鵅A唔係邪神個Look,而係佢自己出鏡「奇」少,躝[眾睇得唔夠喉喎!:bird:
跟住又成機幫淫蟲宣傳新戲,仲話佢自己有份演添!

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-17 06:10 PM 發表

連名都冇,2打6兩名
真係頂佢唔順
香港討論區d人個個睇完都罵..
得隻狗仔係讚套戲

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 06:24 PM 發表

最頂佢唔順係佢竟然話套戲比人彈得最多鵅A唔係邪神個Look,而係佢自己出鏡「奇」少,躝[眾睇得唔夠喉喎!:bird:
梗係啦...個個一見佢個樣就想笑
但係出場得個幾秒...咪笑得唔夠喉囉

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-16 11:41 AM 發表

求其兄,

每想到你會在漫畫版留下腳毛,Welcome!!!
你點知係腳毛, 而唔係其他既毛先?

我細個既時候都有睇 "龍虎門" 的, 果期好似係 "荃灣xxx", 第79期...
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-17 10:42 AM 發表

你點知係腳毛, 而唔係其他既毛先?

我細個既時候都有睇 "龍虎門" 的, 果期好似係 "荃灣xxx", 第79期...
sorry, 應該更正, 果時仲未係龍虎門, 而仍是"小流氓"
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

唉~今期又係吹水多過打!

之前明明係劍妖 head 住金鵬,但係現在竟然無啦啦變鱆鷵P控制翻劍妖,仲好有信心話當陰陽合壁後,連聖上也不怕!

石武夫冇見個仔咁多年(鶖伅臍s仲係小孩),竟然一眼就認得出黑龍!
唔通真係金髮加疤痕好易認?

最不解係石武夫當年正義到連死也不肯加入碎骨門,但現在卻加入通天教!
唔通佢之前係扮正義,其實係嫌碎骨門細,冇前途!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-17 10:35 AM 發表

得隻狗仔係讚套戲
宜家網上一堆可以bt,我都費事曬時間.
咁差0既戲都話好,真係唔知乜品味.....

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 10:24 AM 發表

由此可見"戲子無恥"  就係咁解...

今期東週刊仲話佢係上海包左個佳麗,仲買埋豪宅佢住.
宜哥個佳麗又好似"麗枝"0既.....:bird:

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-17 10:43 AM 發表

sorry, 應該更正, 果時仲未係龍虎門, 而仍是"小流氓"
前輩即係前輩,

除了在珠海的經驗比小弟豐富外,
連睇龍虎門也比小弟舊,
小弟是從600期才開始正式睇,
睇完后便上癮,慢慢買返以前的來睇。
之前只是睇如來神掌乍。

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-17 07:20 PM 發表

宜家網上一堆可以bt,我都費事曬時間.
咁差0既戲都話好,真係唔知乜品味.....
講真...打既地方真係唔錯
係d劇情發展真係頂唔順呀大佬......成套戲比小龍做哂主角
老妖同棍妖出場唔夠10分鐘就88...連翻江蛟d戲份都多過佢地2個加埋..有咩好講?:@ :@

PS:到宜家都唔明做咩奇俠唔教小虎霹靂狂龍,反而教佢電光毒龍鑽

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-17 07:26 PM 發表

前輩即係前輩,

除了在珠海的經驗比小弟豐富外,
連睇龍虎門也比小弟舊,
小弟是從600期才開始正式睇,
睇完后便上癮,慢慢買返以前的來睇。
之前只是睇如來神掌乍。
始終都係白蓮聖上個part最好睇...
去到通天教已經開始亂黎...特別係老祖宗出場

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-17 18:35 發表

得隻狗仔係讚套戲
初來步到,大家多多指教! 
神龍老弟,你唔好拋棄Discuss班兄弟啊!

都話明係狗,狗當然幚主人啦! 

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 18:47 發表
唉~今期又係吹水多過打!

之前明明係劍妖 head 住金鵬,但係現在竟然無啦啦變鱆鷵P控制翻劍妖,仲好有信心話當陰陽合壁後,連聖上也不怕!

石武夫冇見個仔咁多年(鶖伅臍s仲係小孩 ...
可能係金鵬用說話呃劍妖,咁劍妖依家傻傻地,要老點佢唔難!

係喎!點解石武夫會認到個仔呢!夾硬講就係黑龍只係長高,個樣冇變,好似足球小將d人咁,由小學到成人都係差不多個樣,只係隻腳長左!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-17 08:21 PM 發表

初來步到,大家多多指教! 
神龍老弟,你唔好拋棄Discuss班兄弟啊!

都話明係狗,狗當然幚主人啦! 
冇拋棄度..只係2邊都討論ja

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。