推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

56 123
發新話題

井底蛙遊踪之一 --- 梅林維X納 SN

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-28 21:15 發表

呢度黎黎去去都係個班人,你想講乜野呢?

要融入一個圈子,淨係諗住「合乎守則,沒有違規」係唔夠,仲要協調,先會有和諧既氣氛。
認同呢度既版風同做法,大可以暢所欲言,加入成為一分子。
唔認同呢度既 ...
咁就懇請閭下更明示本版之版風和做法, 使無知如井底蛙等人去協調, 冇人会誤踏地雷,  forum 之福也!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-29 12:23 發表

協調係要自發,係有誠意既,就應該留意求版主比你既留言,再有唔明可以直接問佢。
唔好話誤中地雷,個地雷係因為有會員自以為是,諗住「合乎守則,沒有違規」,先會踩落去。
小D認叻,唔好幫D場賣告、唔好 ...
多謝賜教.............憑良心說, 我亦十分尊重求版主比我的所有留言和意無反悔的配合, 為的是以大局為重, 相信求版主和其他大大都会覺得井底蛙眼界闊了和矛塞開了不少, 井底蛙亦在此謝過各大大; 但竊以為以 「合乎守則,沒有違規」作行為標準沒有p妥, 否則, 規則便沒有存在的必要了。 "不以規舉不能成方圓" 是我信奉的古語!

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-29 15:20 發表

其實推場推得太厲害, 好多人都當你係寫手 ! 你去第二個討論區看下, 便會明白 !!! 講真, 我去果次好好玩, 但唔代表第二個人都同樣好玩 !到時咪俾人誤會 ! 而且個場好揚, GA都會做野 !!
完全同意.......... 已明白昨非和今是! 謝謝您的温馨提点!

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-11-29 21:10 發表

吹捧得太勁一來可能會被誤會之餘,亦唔代表位位去到都感同身受,二來亦會令個場加速滅亡......
其实我亦知道不温不火, 恰到好处是最好的! 但要達到此等至高境界, 談何容易!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-30 09:27 發表

師兄,「世事豈能盡如人意, 但求無愧於心」!
我個人體會係,冇洢Y一面倒所有人都贊好的!即係話,無論你做乜與講乜,一定都會比人乜!
謝謝你的認同和安慰 --- 事后分 享是p会停止的, 只不過作个別推介時, 会分輕重、 不過火, 以免被誤会為職業寫手、 胡亂瞎推以收廣告之效!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-30 10:19 發表

甭客氣, 咱們是同路人呀! 還等您先做淡水探子, 再做小弟之明燈
OK......... my target for December is either CA or DS..... let's see what will happen!

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。