推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

68 123
發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 19:01 發表

樂樂唔見左既,一定係贏左錢,去左食大餐啦
收了我的pm吧,看了没有?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-2 19:05 發表

要同你交下手
就一就
你以为我说打牌?不是呀,今季开LEAQUE我、金巴及REDHORSE三个人入场那个GATHERING呀。。。我指的那个GATHERING前的活动,得我同金吧参加及知道架碴
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 19:08 發表

收到,已看完
看完都无反应既!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-4 17:20 發表

要有投注戶口,先有機會收到信,有一次我都收到信,答問題有 600 元拎。 
今日推介:买MAXICO对家!

理据:
墨西哥排第一得6分,同组BRAZIL排第二,及CHILE第三(都是3分,BRAZIL得失球好一点,排高一位),EQUADOR第四(零分)。MAXICO今场假如输给CHILE,会同分,下一轮对EQUADOR和都出线。反而如果巴西明天和,可能就会被淘汰。MAXICO当然想整死强敌巴西了。个盘好奇怪,MAXICO赛成绩好,反而比CHILE冷,我想信明早CHILE是起码打和,有机赢埋(马会呢场什么让球、让球主客和都唔开,有鬼!)
本来应该是MAXICO热的,现在应热不热。CHILE果场先踢,假如CHILE赢了,巴西好大压力,得个ROBINHO,其他球星没回去,分分钟手紧失水准输埋!

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-7-4 19:00 發表

巴西和都出線(小組最佳第三名)
原来出三队呀,我以为四队出两队添!

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-7-4 19:00 發表

巴西和都出線(小組最佳第三名)
唔怪只得巴西打来勒住勒住了(我办公室有电视,CCTV5有直播,而家睇紧),MEXICO过场赛过已出,知道输少过两球,都出线,仲唔留洒力?!

有时不同步作赛,对赌波之人未尝不是好事

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-5 11:04 發表

會唔會真係能力所限   
你有无睇直播?我上半场用心睇了30分钟,有几个攻势,临门都误传了事。假如BRAZIL肉紧一点,早就开记录,唔用等下半场点球1:0赢波输盘

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 11:06 發表

係財力所限   
踢完呢场波之后,佢地的財力就不会有限

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-5 11:21 發表

馬會也如是
马会点会计错数!今天那场MEXICO VS CHILE,佢地D专家可能知道是和的机会较大,就只开主客和,等想买CHILE受让那边的人无得买,侷住买两注

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-6 12:55 發表

植完扮扮就打道回府, 番香港再傾~
我好“背”,知道你外游,不过唔知你去了哪。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-6 16:06 發表

你唔係背,係唔溫書o者
好难温呀!呢个标题,天天有几页进展,要睇洒都”好功力“至得!

P。S。”好功力“系马名

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-9 15:33 發表

開會開到傻
開完無結果
meeting嘛, meet完咪停囖

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-9 17:16 發表

嘻嘻,求其,不如你俾我MEET下
被你MEET无所谓,只怕会令好多人又羨慕又吃醋啵

小弟在1400公里以外遥祝各版友

新年快乐!场长胜利!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-1 14:57 發表
求兄 大家甘話
良將運籌帷幄 決勝千里之外
你多走了四百里 一定更厲害
没有下注,所以小弟今天肯定不会输!未来两个月都看不到现场赛马了,下注也没戏!
以前来此是猎熊猫,此刻有幸被漂亮熊猫所擒,下半生都要猫声猫气了

決勝千里 使我想起罗国洲(以前他养过有匹同名马)

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-1 15:05 發表
唉 跑馬就是這樣的 下駟贏上駟
強如蘇銘倫 亦反先唔到
我多数在下,熊猫在上架

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-1 16:11 發表
摩白得今日穩定表現獎
稳无位 望人赢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-1 16:29 發表
你有無睇
佢一人二心二馬
身在功力勝 心在叻百利
我看不到啊,呢度只有你地平时在广东省看到大陆台,及四川台

68 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。