推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

板主大晒!

引用:
原帖由 indy101 於 2008-11-11 18:27 發表
"國有國法,家有家規"
絕對同意, 版規放得出就要遵守, 我早幾日都出題"  致畢突版主 - 關於正骨場 ", 佢話唔好咪唔好囉.

下下玩邊緣人, 玩灰色地帶. 版主出聲又話人不是, 如果佢唔理, 將來第二個玩邊緣人, 玩灰色地帶, 咁又點呢. 結果不如唔好要版主, 大家想點就點, 好唔好???
我係車神

如果做錯就要認, 唔係有人俾機會你改就係等於你冇錯
意見唔同亦唔洗下下問候人

我係車神

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-13 01:48 發表 差d 睇漏 e 條貴賓添!「認錯!」你估老竇教仔,老師教學生呀,你條咁樣貴賓何德何能話人地錯,要人認錯!幾廿個回應起碼有一半都唔認同咸D,點解個個咸D都唔問候,剩係問候果位人兄。因為佢以經偏離左 ...
如果你冇錯. 畢版主這話又何從說起"若在文章的可修改期內作者不修改,我會將違規部份隱去。"
我係車神

畢版主, 請問以下守則/版規何解: 

2. 各會員必須能夠理性討論。本版會員的愛好及生活方式可能你不認同,但都應得到尊重!嚴禁對他人作出人身攻擊,辱罵,詆毀個別民族、地區人民,以用粗言穢語攻擊他人。違者最高會被扣分(體力 -50,威望 -50 ),甚至禁言/禁訪的懲罰]論壇公告: 

6. 嚴禁污辱、粗口罵戰或人身攻擊支持100%的言論自由 ..但也請各位承擔一切因您的行為而直接或間接導致的民事或刑事法律責任 (如誹謗等)。 請勿對其它站友作出人身攻擊。不得作出挑釁及煽動言論, 或引發罵戰。

我係車神

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-13 09:38 發表

如果真係唔明版規,想問版主,可以自己開條thread,或PM版主,唔好在這裡灌水。

舉個例,版主話咸D觸犯了第五條:

嚴懲發表帶有涉及吸毒及與未成年少男少女發生性行為之言論或主題或相片,違者會被扣分( ...
清楚, 這樣安排是可以的
我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-13 12:33 發表
This is a very understanding and "respectful" comment and suggestion. I do hope all Brothers, including DRM, Doer, Colorbhk, etc. can forget the arguements and enjoy the reports here.

Peace is alw ...
yes sir
我係車神

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。