推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

緣份既野真係好難講, 未到最後一刻都唔知誰是真命天子/女....最後....又係指何時呢?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-29 05:09 PM 發表

掛住咪搵佢,妳,她........食餐飯見下面羅

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 10:23 AM 發表

水圍東方棕泉都幾好呀!!
開張時去過, 好似手勢 ma ma 地...同正價都唔平.

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-30 09:17 AM 發表

你dup咩式呀? 我地dup日式有得推油架喎!
香薰推油, 唔知乜式 dup 喎.  

相關搜索目錄: 香薰

回復 #351 細摩 的帖子

借個位黎用一用:

多謝關心我同support 我既朋友!  

我仲生存緊, 唔駛擔心!  

希望好快見到重新既我啦!  

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-14 02:01 PM 發表

係喎...今年潤七月呀....妳仲有得玩
唔怪得黑到爆啦......

男人係咪都咁鍾意講大話....

男人係咪都咁鍾意講大話????

回復 #764 細摩 的帖子

le 度有的認識的人....

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 11:11 發表

why so suprise?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 11:59 發表

因為......

點呀你...呢排好似...識得返啦喎

希望黑氣早日離妳而去啦
黑氣仲未走, 仲有一關要過.  

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-10 12:39 發表

年年驗身, 令妳放心.

呢排有無搵小千出黎食飯?? 有無見到我honey gongon??
哈! 你係咪知的乜野呢?!  上星期先同小千食完飯, 食完就緊係見到你honey gongon, but 我無同佢打招呼喎

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-10 15:04 發表

佢係咪瘦左好多, 你有無癮約見到gongon條頸有鎖鏈o既痕跡??

gongon好慘, 著又著唔暖, 食又食唔飽, 成日偷偷打比我又唔出聲, 剩係識得喊.

希望小千姐念我當日讚過佢真人瘦過上境, 會俾gongon出街散下步. ...
佢 "溫" 係鐵籠度, 我都唔係睇得好清楚

我諗你同小千傾下, 佢都會俾你帶gongon 出去行2個圈既.

引用:
原帖由 March 於 2007-7-10 16:17 發表

洗唔洗打去愛護動物協會
巨型動物不受理架!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-10 17:24 發表

gongon依家淨係聞慣小千陣除, 牛油味, 朱古力味, 士多啤梨味等等.

我成日用鮮飽魚引佢, 都係唔肯出黎.

不如你打俾小千, 煮餐好o既俾佢食呀!!
果日打包左好多食剩既野俾佢架!

小千唔係重金禮聘請你返黎照顧佢既咩!?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-6 16:35 發表

乜野馬.....?????
做左成晚通頂......第二朝十點幾又話出事....

邊到都無去度呀

而家好
祝快的搞掂!
祝馬到功成!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-18 14:50 發表
多謝企鵝, 豆豆, 小千及小千條仔!!!!

收到你地張生日咭, 多謝曬~~~(好感動)
點解無我份既?

生日快樂!
Keep 住咁靚仔!
心願成真!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-24 14:16 發表

你咪小千條仔羅, 小千結左婚之後養多隻咸濕倉鼠呀嘛
你都轉得幾快喎!  雖然都有個 "仔"宇

你咁講, 我驚小千隻倉鼠咬死我呀!   

By the way, 最緊要生日過得好 happy 就ok, right!?!

11月生日之星 - Happy Birthday!

11月生日之星

企鵝
Gon 少
膠水

Happy Birthday!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。