推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

<<老朋友Cafe>>

1961紅酒任飲,
百威生力藍妹喜力青島燕京SOLCORONA嘉士伯哈爾濱任斟,
樽裝罐裝汽水任君選擇,
名廚炮制芝士旦糕歡迎任食,
每天空運到港阿爾卑斯生蠔任啜,
轉彎街角老陳秘制咖哩魚旦五香牛什任拮,
標緻面孔扯旗身材知書識禮靚女侍應任勞任怨,
動人眼神黝黑皮膚風度翩翩靚仔酒保任擔任抬,
背山面海,
陽光海灘,
遠離煩囂,
細摩主理,
<<老朋友CAFE>>

相關搜索目錄: 紅酒

My new target!!

簽個到  

回復 #1 細摩 的帖子

好似係  遠離繁囂 喎

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-15 02:27 AM 發表
1961紅酒任飲,
百威生力藍妹喜力青島燕京SOLCORONA嘉士伯哈爾濱任斟,
樽裝罐裝汽水任君選擇,
名廚炮制芝士旦糕歡迎任食,
每天空運到港阿爾卑斯生蠔任啜,
轉彎街角老陳秘制咖哩魚旦五香牛什任拮,
標緻面孔扯 ...
有咩玩??

相關搜索目錄: 紅酒
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-15 02:29 AM 發表
好似係  遠離繁囂 喎
點解你又可以改名??????
仲做埋餅主
五大有其二

二手買賣
CD推介

你想玩500蚊兩個鐘? 定係600佰蚊兩個鐘? 入黎啦咸濕仔!

引用:
原帖由 liverpoolq+sg 於 2006-8-15 10:58 發表

仲做埋餅主
用返個舊id 咪得囉

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-15 02:29 AM 發表
簽個到  
你飲熱鮮奶啦

引用:
原帖由 liverpoolq+sg 於 2006-8-15 02:58 AM 發表

仲做埋餅主
你同大版主講就OK~~

你唔記得左佢係同志版版主咩?

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-15 11:04 發表

你飲熱鮮奶啦
喎忍啤酒

相關搜索目錄: 啤酒

你未夠十八歲, 唔賣啤酒俾你!!

相關搜索目錄: 啤酒

xocat轉左新板好有係度玩緊QQ的感覺!!!

妖你!閃!:bird:
砵砵砵

老孖, 冰藍妹大支裝~~

禽日同GARY夾份買六合彩,
中左幾千銀,
個刻好開心,
但最想分享o既人.....
忽然間好想妳!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-15 03:06 AM 發表

你同大版主講就OK~~

你唔記得左佢係同志版版主咩?
係喎
唔記得佢鐘意仔鼤K
五大有其二

二手買賣
CD推介

你知嘛,
你瘦左呀,
你知嘛,
我要開始放低你,
為左迎接新對象新戀情...

<<明年今日>>
若這一束吊燈傾瀉下來 或者我 已不會存在
即使你不愛 亦不需要分開

若這一刻我竟嚴重痴呆 跟本不需要被愛
永遠在床上發夢 餘生都不會再悲哀

#人總需要勇敢生存 我還是重新許願
例如學會 承受失戀
明年今日 別要再失眠 床褥都改變 如果有幸會面
或在同伴新婚的盛宴 惶惑地等待你出現
明年今日 未見你一年 誰捨得改變 離開你六十年
但願能認得出你的子女 臨別亦聽得到你講再見

Repeat #

在有生的瞬間能遇到你 竟花光所有運氣
到這日才發現 曾呼吸過空氣

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-16 10:26 AM 發表
禽日同GARY夾份買六合彩,
中左幾千銀,
個刻好開心,
但最想分享o既人.....
忽然間好想妳!!!!!!!!!!
恭喜!!!!!

in love with the nature...

咁我地就分開吧,
你有你既活色生香,我有我既含辛茹苦.....

少食!少食!
生日快樂!

禽晚又飲到貓曬,
不過重識路返屋企...

kenny講得岩,
你想要o既, 偏偏未必係你.
心有所屬又一例子.

呢次我會半途而廢?
定係持之以恆呢?
如果係你親口同我講,
我會繼續行...

今日又無返工喇!

過雲雨

詞/曲:張敬軒

天空剛下了幾場雨看街上無人不躲
現在的你在做什麼還有沒有在想我
快樂是否曾來過探訪我們兩個
誰都不想讓自己錯剩下了自己一個
找到你愛的咖啡店嘗試去感應著你
喝一杯低糖的late你還會想償一口
快樂會否曾來過探訪我們兩個
誰都不想讓自己錯剩下了自己一個
春夏秋冬有多少人會走
春夏秋冬有多少人會留
傳聞你身邊有個他兩個人很快樂
聽說你跟他提起我是否對我也牽掛
快樂是否也來過探訪你們兩個
誰都不想再讓你哭剩下你自己一個
春夏秋冬有多少人會走
春夏秋冬有多少會留
外面的雨下得太久我的心感覺凍了
看到這場過雲雨你是否會想起我

相關搜索目錄: 咖啡 咖啡店

緣份永遠兜兜轉轉,
它要來的時候
怎樣也逃避不了
每每令你覺得是天意要兩個人走在一起一樣
同樣但它要走的時候亦是一樣
不管你怎樣努力,甚至係連對方都想留的時候,它仍是會走
實在試過太多次重覆發生這情況
.
.
.
.
才明白到,原來一生最想要的,天意就會要你一生都得不到

p.s.1 上星期睇csi 講個女人發現而家個丈夫係騙子,d仔女都係假既,連以前個老公都係呢個男人殺既...佢好無奈咁講:[我只係想有個家庭,我有錯嗎?]
個男主角(孤單一個)答佢:[無錯,我們都想有一個家庭]
那一刻,我怠到孤單與無奈,就像那個男主角心情一樣

p.s. 2 我今朝都無返工.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

我噚日都無返工

今日佢仍然有同我互send sms....

gary同我講過類似你o既說話,
我發現佢個人心理調得好好,
佢唔會心急, 亦唔會埋怨,
可能佢同你一樣, 睇得太多或嘗過離合o既無奈,
呢輪同佢傾多左, 慢慢發覺佢比我重高...

點解我想停o既時候,
偏偏重要浮沉?

因為要我學會珍惜.

凌晨時間,
重未訓得著,
因為心事重重...

緣份既野真係好難講, 未到最後一刻都唔知誰是真命天子/女....最後....又係指何時呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。