推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Hi

你地有中嗎? 小弟近期兩日會少上來 ,
希望你地贏到開巷吧!!!!!!!!!!!

hi hi hi

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:26 發表

嘩.....你幾時彈出嚟o架~
人扯得勁過頭會斷 , 要週圍寫D野出來發洩下

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:28 發表

Total 係7K至真噃?!
Yes

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 23:32 發表

火雞雞
多謝你幫我尋尋尋

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 23:36 發表

咪傻啦,幫到你我都開心
我今日有無好惡對你?
好多時我自己都控制唔到 ,

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:39 發表

啱啱拎咗廿皮出嚟買咗支無比膏止痕~
在季尾波馬買少少止痕好了,
我自己直情無晒性趣買tim

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:45 發表

Take it easy......火雞雞!
Out of Control 呢~~~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:49 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
我都係o甘話 , 知少少點玩 ,但唔會玩 .

各兄弟 我走先了 ,
明天又要一早出動

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 23:56 發表

我明.....因為我都係過來人~

我預計下個星期三要上去, 撞得啱嘅話就一齊食早餐吖~
本帖隱藏的內容需要積分高於 16000 才可瀏覽

16980 得唔得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-14 20:35 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-14 20:54 發表

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-14 20:57 發表

一於咁話 , 到時電聯

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-14 21:00 發表

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-15 23:00 發表

有point   照計步速會慢 又唔到佢咭入黎帶 不過仲度緊 最弊係依家都有14倍 有時摩法幻影不可不防
買馬o者 , 好似玩三國誌咁好傷神 ,
大家放鬆D

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-15 23:08 發表
乜你   好似扭麻花甘 點放鬆
唉~~~我已經睇開左好多架喇 ,走返出o黎玩 .

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-15 23:16 發表

歡迎火雞雞重出江湖~
季尾我會買小小止痕 , 真系好難買.
無信心+無癮

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-15 23:25 發表

波就一定難, 但個人認為馬就可以多民氕

因為相對易造~
好計劃

Hi Hi Hi

我返來煮飯喇

第 1 場

名次 馬號 馬名 騎師
1  4 衝勁寶(C299)  巫斯義
2  10 好爽(G056)  柏寶
3  6 京城孖寶(E244)  賴維銘
4  1 馬必威(G017)  韋達

派彩
彩池 勝出組合 派彩 (HK$)
獨贏 4 55.50
位置 4 18.50
      10 15.00
       6 30.00
連贏 4,10    69.50
位置Q 4,10  31.50
          4,6   93.50
         6,10  68.00
三重彩 4,10,6      1,372.00
單T 4,6,10          283.00
四連環 1,4,6,10   198.00
Fun組A(馬匹編號) B1 (1,2,3,4) 18.50

引用:
原帖由 Pet Shop Boys 於 2007-5-16 20:16 發表
Hello.........anybody here?
你好呀? supply (也母)

相關搜索目錄: Pet

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。