推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-11 20:19 發表

遲d執埋笠都未定
日本郵船

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:05 發表

我就覺得尋晚有錢收嗰兩場盃賽先至好睇啲~
好久唔入...一入來又見你出野

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:17 發表

嘩,好耐冇見你上線。 
尋日想來但................. 又無機會

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:21 發表

大把機會!   
除非無工開..........我會選擇訓覺多D

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-31 16:32 發表
終於見到你蒲頭
Hi Hi

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 16:46 發表

無~

快啲貼圖啦~
吊........得自慰獎

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:58 發表

貼左啦,QQP 總數 345 。   

4 號唔上黎,條 Q 49 倍。 
唔上我中左喇......廢話

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-31 17:05 發表
仲係咁中意玩字
玩女人都一樣仲係咁中意

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 17:22 發表

飛快勇以前放頭,而家後上。 

火雞應該中呢隻。 
我淨懂中 P......呢隻無興趣

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 17:24 發表

火雞雞快啲貼圖~
跑完晒先除晒俾你睇........你唔好話俾人知我咁粗壯

吊.......無買Q

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 17:36 發表

跑完晒先除晒俾你睇........你唔好話俾人知我咁粗壯   
906331/05/2009
13:59
沙田
星期日

位置4 場    3 雄心馬主
909031/05/2009
15:33
沙田
星期日
連贏7 場    11 歡天喜地 拖 1 錢程萬里 +
           2 浦紅之友 + 3 駿馬精英 +
           4 危險英駿 + 5 好歡騰 +
           6 實業飛駒 + 7 皇馬 +
           8 好著數 + 9 衝勁直前 +
           10 同心同德 + 12 龍的傳說 +
           13 揀得正 + 14 金碧滿湖
(全餐)
909131/05/2009
15:33
沙田
星期日
位置7 場    11 歡天喜地

909431/05/2009
15:58
沙田
星期日
三重彩單式
8 場    1 爆冷 + 3 自由好 +
           4 閒話一句

909731/05/2009
16:02
沙田
星期日
孖寶8 場    1 爆冷
9 場    2 連利精英

910031/05/2009
16:03
沙田
星期日
連贏位置Q8 場    1 爆冷 + 3 自由好

912231/05/2009
17:47
沙田
星期日
位置Q11 場  7 龍的風采 拖 1 再勝多 +
           2 魄力寶 + 3 鼓浪天風 +
           4 步步快 + 5 比翼雙飛 +
           6 牛精金星 + 8 魄力王 +
           9 尚駿心 + 10 風雲赤子 +
           11 威利多多 + 12 威海歡騰 +
           13 陽明寶寶 + 14 無極  (全餐)

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 18:05 發表

原來今日你至係大贏家~
我雞仔注..........有很用咩

88........去煮飯先

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-7 14:21 發表
睇大賽
Hi     Hi    Hi

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-7 14:33 發表

Hi Hi Hi
隔山打飛機

有得陰

沙田
星期日
孖寶5 場    9 武士神駒 + 10 心中有程
6 場   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-6-7 15:18 發表
有得陰

沙田
星期日孖寶5 場    9 武士神駒 + 10 心中有程
6 場   
沙田
星期日
孖寶5 場    9 武士神駒 + 10 心中有程
6 場   13 皇仁俊駒

吊...........唔很玩...... 出街

哇!!!!!!!!咁靜

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-13 23:22 發表
係呢.... 呢條thread試過成日都無一個新post
輝仔......最近好嗎?
我而家m好少上來玩

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-13 23:34 發表
唔死得咁喇, 咪又係讀書

而家去邊度多?
等我跟埋去...pm me
上大陸叫雞多........無上其他地方玩.........

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-13 23:40 發表
真係吊得少...
明知我唔係問呢樣

又話誠實可以換取自由, 你而家唔多誠實喎
我再無去其他地方玩.........工作好很忙..........只打理家族一間鋪.......其他地方唔會去玩.

對!!!!!!!!!!!誠實可以換取豉油的
本帖最近評分記錄
  • OrangeFai 體力 +60 精品文章 2009-6-13 23:59
  • OrangeFai 威望 +60 精品文章 2009-6-13 23:59
  • OrangeFai 金錢 +60 精品文章 2009-6-13 23:59

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-13 23:47 發表
剩係得一味?

咁咪好胸虛...
間鋪最近先續左2年約.......有排玩.........
而家無人吊.........唔好玩............

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-14 00:00 發表
俾你笑死 引下路喇, 蕩失路唔識去呀 h:" />
有親戚無朋友 , 唔琝A去
純情過精溜水

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-6-14 01:41 發表

火鸡哥果然豪情万丈,说话直白露骨,毫不惺惺作态,是个性情中人
其实我也很想叫鸡的
連打字都唔敢打咩........又唔洗打靶.......怕什麼
想.......有鬼用咩........經濟唔好去幫下人喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。