推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

久違了的廠

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 12:51 發表
很久沒去廠了。。也少兄弟提起。。

禮拜天CP中飯吃好就要回的。。朋友又說晚上也要再玩一下。。我的意見是回深圳。。去正骨水上面的K再玩一下。。朋友就想去CA。。甘就不如去廠玩了。。

朋友都有飯盒不用揀女。 ...
大海哥還入厂 , 有空去下小人物的主打場哪!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 14:30 發表

古都客栈嘛。。。我在此客栈未改经营方式前也有去的。。。真要去一下。。
以小人物的要求! 值得大海哥一試二試三試......起碼十試

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:04 發表
幾時去先? 有冇我份
古都客棧就几時都得哪!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 14:55 發表

其實我就係唔想講個名囉..因為有人話果度...硬件無敵..軟件無力...
我都唔想俾人話做推廣...(我又唔係果D..乜乜團長!!)
西門慶介紹下, PM給我可以嗎 多謝!

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:34 發表

我未去個古都,下次跟你見識吓先
歡迎哪! PM 聯絡! 我月中會再探!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 15:18 發表

你指CP附近鎮區間場?
CP 的場沒玩過, 好玩的都可以, 多謝!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 16:03 發表

甘就要去啦。。。我个唉鸦LB3咪就系呢度个咯。。。
唉鸦LB3? 吾知我有冇試過

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 16:39 發表

应该无啦。。四川的。。出来没一个月就由朋友的LB介绍给我。。再一个月她老公出来了她也离开了。。
四川女我很少能成為LB, 不知為何?
反而別人怕的湖北女就多

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-1-5 17:39 發表

Jack gor,
of course la.. 湖北女 are often taller, that's your spec. ma..
Yes, I like taller so much!  My LBs  are 1.68 usually

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 12:35 發表
嘻嘻!我的老四是1.71m!
1.71m, I also like so much! I will look for a 1.72m girl

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:48 發表

但高瘦平。。你0岩唔0岩?
年紀大了, 反而迷上高女的美小腿 ,
穿上短裙,美! 老漢推車, 爽!
以前正經的女友, 都大波, 已吃飽....,
現愛高妹

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。