推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

37 12
發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-27 14:33 發表
今期,地藏使出絕招 - 兩極禁印刃。棄刀改用手刀,解開禁印既地藏,殺力倍升,再傷元顏決,令後者一度處於下風。但最後都係被元顏決睇出佢要攻擊自己要害,一擊打中地藏,再連環中十多拳。元顏決未盡全力,殘留既 ...
同意, 另外, 即捕即解個度話, 佢地偷偷看後兩期既草稿, 仲要"當堂嚇了一驚" 好期待呀 ~
最樂觀估計, 元顏決會冇左一隻手....哈...然後小津走出黎求情...哈哈

我覺得下期, 冷血可以再逼到元顏決用上第九式" 天地寂"  !!!!!!
不過, 我相信冷血好難能夠全身而退, 因為如果冷血一人能逼到元顏決依個地步咁其他對手例如九十九路孤軍邊有本事埋佢身呢 ?
所以我相信冷血今次威完之後, 三十期內都冇佢份啦,......真係好可惜

引用:
原帖由 小小力 於 2007-12-5 08:54 發表

第九式叫"天地寂"??咁第十式叫乜??
第十式叫唯我獨尊, 係第91期, 元顏決初登場既時候有介紹

引用:
原帖由 小小力 於 2007-12-4 16:14 發表
今期,諸葛先生唔係打唔過第三(諸葛先生有信心五百招內打破第三),係投降,因為西夏公主被制住。無情決定追殺第三。另一方面,冷血提升自然道,以慢劍對付元顏決,令後者再處於下風。但元顏決只受輕傷,最後元顏決 ...
唔知二月係唔係又係壞人呢 ? 我諗都係多啦, 真係唔開心
不過一定同乘風有段情既 ~

引用:
原帖由 小小力 於 2007-12-11 20:00 發表
無情地話第三越忠心,對佢地越有利.....唔通第三蠢到不顧危險保護元顏決要既諸葛先生??
我覺得係囉,  但係第三應該唔會太傷

引用:
原帖由 小小力 於 2007-12-11 19:56 發表
二月紫氤話佢既祕密會令殷乘風「 左右為難」,..唔通佢係金帝既人??唔通佢係西夏公主???
係啦...應該係金帝十一翼, 其中一人, 因為好似仲有一兩隻翼未露面呀 ~

諸葛先生曾經同冷血講過, 水能載舟, 亦能覆舟, 就係只自然道威力雖大,
但好似而家冷血走火入魔咁...令佢本來的人性死左, 獸性再現, 正如我之前所講
冷血有排都唔會係四大出現, 仲要唔可以再自然道添 ~

引用:
原帖由 急電 於 2007-12-19 03:11 發表
我估元顏決話冷血死左,係因為冷血已經變左野獸,野獸比人重創後,就會立即著草,之後自然怕左重創過佢既人,所以元顏決知道冷血將來見到自己都會怕左自己,於是話冷血死了。
同意, 不過要佢回復本性, 都唔知幾時

睇完今期, 我覺得第三戰元顏決的機會好大, 但當然唔係咁快會打啦 ~
因為咁強既第三, 我諗唔倒理由佢地三個可以打得嬴佢囉,
但係又諗唔倒, 佢地三個捕快點可以全身而退 ??

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-2-12 23:50 發表

唔通又係一個刁蠻公主唔想嫁,貪玩搵個妹仔扮自己,點知做左佢替死鬼?
係的話元顏生一定
同意 !!!!

我覺得元顏決會死了, 但係...靠佢地雙個又冇可能打得死元顏決呀 ~
唔通金帝會幫埋手 ?

真係諗唔明唐十五點解要搵三個人打自己, 斷估唔會因為知唐瀟雨好想殺佢, 怕俾o個三個人先殺唐十五而方寸大亂掛 ~
另外今集話三劍, 每次出三下劍就可以殺死一個人, 高手要用四劍, 四下劍點斬都冇可能打死唐瀟雨或唐十五掛 ~
真係誇張, ...反正對救命比較好奇, 連唐十五都有點驚佢.....
依三個人描寫得有點誇張, 希望唔會打既時候大失所望啦 ~

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。