推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 geeking 於 2006-8-29 11:05 AM 發表
四大而傢做到第幾期喇??
今日係星期二,啱啱出咗第165期<<併死的孤軍.伐謀的驕兵>>~

今期唐十五改攻西城,全力出擊(除左唐冰冰)既同時,無情帶兵突襲唐門總部...
其實唐十五有冇需要全力出擊呢???

西城鐵手,不柯,八大刀王,九宮白虎又頂唔頂得住呢??

扮唐十五去北城既又會係邊個呢?? 唔通係唐冰冰??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

冷血仲要幾耐先突破到自己...到時會唔會已經打完架啦...
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

其實唐十五何必急於一時??..中原人士一方只係暫時聚集在一起,...
時間耐左,要佢地一齊都幾難..
到時逐一擊破唔得咩??

引用:
原帖由 小小力 於 2006-8-29 20:18 發表
今期唐十五改攻西城,全力出擊(除左唐冰冰)既同時,無情帶兵突襲唐門總部...
其實唐十五有冇需要全力出擊呢???

西城鐵手,不柯,八大刀王,九宮白虎又頂唔頂得住呢??

扮唐十五去北城既又會係邊個呢?? 唔通係唐冰 ...
八大刀王,九宮白虎有冇內奸就應該睇這兩三隻了...

引用:
原帖由 小小力 於 2006-8-29 20:27 發表
其實唐十五何必急於一時??..中原人士一方只係暫時聚集在一起,...
時間耐左,要佢地一齊都幾難..
到時逐一擊破唔得咩??
...唐十五近來,俾自己家姐一激就做,...
...

引用:
原帖由 my709394 於 2006-8-30 12:12 AM 發表

八大刀王,九宮白虎有冇內奸就應該睇這兩三隻了...
如果有內奸鐵手,不柯就危喇...
不柯會唔會死呢??

會唔會有「迷天七聖」既關七出場呢??

引用:
原帖由 my709394 於 2006-8-30 12:26 AM 發表

...唐十五近來,俾自己家姐一激就做,...
http://img.hknr.com/dat ...

究竟無情擔心緊嘅事會唔會係關於豔兒嘅呢

引用:
原帖由 柳飛霜 於 2006-8-30 08:48 PM 發表
究竟無情擔心緊嘅事會唔會係關於豔兒嘅呢
我估冇關!!

引用:
原帖由 小小力 於 2006-8-30 09:33 PM 發表

我估冇關!!
何解呢?個月亮都出埋佢哋嘅影像啦喎~

而且無情仲嗡埋一大堆咩嘢天意弄人嘅說話~

引用:
原帖由 柳飛霜 於 2006-8-30 10:03 PM 發表
而且無情仲嗡埋一大堆咩嘢天意弄人嘅說話~
我估豔兒未完全復元!!

引用:
原帖由 柳飛霜 於 2006-8-30 09:59 PM 發表

何解呢?個月亮都出埋佢哋嘅影像啦喎~
表面越似有關,事實越唔啦更!!

引用:
原帖由 小小力 於 2006-8-30 10:28 PM 發表

表面越似有關,事實越唔啦更!!
果然有道理!

今期,九宮白虎被唐十五一招 K.O....講到幾勁幾勁,..唉!!
(有D似風 雲咁...)
希望八大刀王爭氣D啦!!

另外,唐十五又中計,西城內被包圍...無情,蘇夢枕等趕到!!
雙方勢均力敵(其實應該係無情一方稍稍上風!!)
連總部既唐冰冰都似被偷襲…(東堡曾經係人地地頭, 當然熟路…)
整個唐門處於被動
下期,唐刃vs唐不阿!! 唐十五vs蘇夢枕!!
大戰一觸即發..!!

鐵手對唐不甩,..照計鐵手冇理由連唐不甩都打唔贏...

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-8 09:07 發表
鐵手對唐不甩,..照計鐵手冇理由連唐不甩都打唔贏...
睇下期書名...我想就係要他好快打贏,和唐十五打時俾唐十五幾招重創就可以表演了...

引用:
原帖由 my709394 於 2006-9-8 11:04 PM 發表

睇下期書名...我想就係要他好快打贏,和唐十五打時俾唐十五幾招重創就可以表演了...
咁蘇夢枕點算?

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-9 12:01 發表

咁蘇夢枕點算?
大概...去「押陣」吧...

今期,蘇夢枕原來唔係「押陣」, 係「祭旗」!!
又被唐十五一招 K.O.!!
唐十五勁!!

唐十五已經短時間兩度使出十成功力,最後都應該係輸比自己...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。