推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

44 12
發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-10 11:32 發表
會員:

排名不分先後 !!

Jetspermman  
蜘珠俠     
戰役: 澳門, 常平, 珠海, 深圳 (機場)

def_lo
豆腐佬
戰役: 澳門, 常平, 香港, 深圳 星加坡 (細)

icheng609
井底蛙
戰役: 常平 深圳 香港  ...

mac_don_lo
麥當佬
戰役: 常平 方向村 沙咀 澳門
老細, 我未去過沙咀架. 我都係去過一次澳門咁多. 重來都冇同人講都比你知. 重有我係關口村既常客. 巴登就係我開始淫既地方. 而家只係得常平同關口重有去.

回復 #112 麥迪文 的帖子

麥兄, 如果計你由SN離開計. 當你玩到五點. 返到深圳都係六點. 七點一定返到MK. 我上次成七點先走, 返到港島區都未到十點.

你唔係想一點玩到六點先走呀. 三個鐘我都夠啦, 留番下次嗎.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-15 11:49 發表

麥當當 ~~

深圳車 station 在哪裡? 我真係大鄉里出城! 怕到深圳 transit!

有冇 CP MK 直通 bus?
深圳車 station 係連住地鐵同羅湖關架. 有牌睇, 唔洗驚搵唔到. 一陣間我又.....hehehe....

我今個禮拜都冇去過. 今個月最後今次啦.

我比較好一點, 打個電話話OT,就可以夜小小返. 總之唔過十一點都OK. 不過我想過夜..

我同意公公既說法, 做完成日野個身冇理由會香既, 同埋小心囡囡D頭髮, 千其唔好帶埋番屋企. 死硬架. 所以係SN穿好衫就唔會再摸囡囡, 返到屋企Lift度都整亂個頭同衫, 好似好Tried咁.

個list晤係晤好,但係有d未必做到.走既時候女女一定Q住你,主任都一樣,Q住送你出門口,正話都做哂.太過開心都晤記得哂!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-16 11:06 發表

........and if the same phone is used, remember to delete all SN related massage/call history before leaving China.
Depends on the brand of mobile. Like Moto, will lost everything and remove the battery. SE will keep with SIM, (I'm using SE, so I use difference SIM) Nokia will keep everything even change SIM or battery. You must familiar your mobile's function much that your tiger. That 's my point.

Another point about homework, my opinon is: don't use dum dum with tiger, then she's hard to check how many you shoot.

I just teach the SN girl to use the SE 550 yesterday. They just know SMS & listen to music. Many other functions that they don't know, I taught her how to edit picture with the DJ program bundle with SE. She love it very much and sent her photo to me.

Matt matt went CP today?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-17 11:38 發表
今日無人吹水既 ??
def_lo 真係上左去呀 ??
Where? I saw him this morning & afteroon.

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-17 19:47 發表
仲同三個兄弟一齊上 tim ar ?
勁 wor...!!!

你唔係同 麥當佬 一齊出擊呀嗎 ??
Bingo~~不過冇掌. 所以我先話今朝同下午都見豆腐佬...kekeke.....我衰,比人睇死左都係守唔到寡!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-4-17 21:37 發表

I was in the party!
真係so sorry. 要兄弟們等我咁耐. 重要師兄失望tim.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-4-17 21:45 發表

No worries as long as you enjoyed! For me, it was an experience no matter good or bad. Report to come.

But I feel bad as we owe other brothers some train fare and meal/taxi fees.
That's right. Must pay them back next gathering. What's our next station?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-17 21:56 發表
That's OK la.  You paid the train ticket for me la.
Not for lunch. Must pay back to 蛙蛙.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-17 19:40 發表
Back to home so soon la!! Make a report for us please!
I typed the message by phone on Train to kowloon. Back home at about 8:00PM.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-17 21:59 發表
This trip was very worthy to you! Pay once for almost twice!!
咪咁啦, 我都唔知過鐘,前台可能打錯房. 唔好意思要幾位等. 下次我請食飯.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-4-17 22:00 發表

And we waited for 90 minutes! It's OK la.
唔好渣型啦, 下次我請食飯補數.

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-17 23:38 發表
兄弟們... 究竟發生左咩事先 ?
可唔可以講我知 ???

你地 4 條友 ? 咁勁 ???
第 4 個師兄係邊個 ???
加埋我, 你睇番先前d post咪知到 law.

唔好意思咁多位, 今日真係忙到PK, 所以個 report 要晏小小先得閒出. 再次sorry 幾位兄弟等我咁耐. 最多下次準時出閘. 5月份我都可以....今次邊個帶隊呢?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-18 09:11 發表

Ha, where do you live ah! We said goodbye at SZ at around 18:00, and you took 2 hours back home!

Hey, tell us frankly if you go to other places for fast food before going back home!!??  
Brother, 18:00 from SZ to HungHom = 19:00, then from HungHom to Causeway Bay and then back home 咪 20:00. 冇再偷跳架.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-18 13:36 發表
你今日忙到PK都係去咗HAPPY嘅結果呀!!
你冇d同情心架

前鋒好呀, 可以成日穿穿插插. 我最鐘意架啦...

自己人唔打自己人既. 一齊去殺敵架嗎.

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。