推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:59 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
知道喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:58 發表

好, 專家會在小豬豬你 patpat打個"合格"印!!!!
好早就打咗啦,不过唔係打係
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:56 發表

睇磷Y真係怕鬼髐p豬豬你喎!!
我又冇过佢,係都怕你啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:54 發表

小豬豬, 你又搞乜呀, quote到亂晒大籠...........
係囉,点解成日咁架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 08:17 發表
倒數,重有三日個工作天.各位早晨 
唔大哥,卡卡姐早晨

努力做埋呢几日啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 08:50 發表

係日日都努力做(唔偷懶個陣)
日日都努力做偷懶虫

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:03 發表

大丈夫事无不可对人言,唔大哥你又唔使咁鬼鼠

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:08 發表

咁又係喎, 你都係講你自己姐
我出名鬼鼠架啦唔大哥你就出名鬼马

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:14 發表

我最出名係做鬼頭仔
呢样我一早就知道咗
因为我自己都係

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:28 發表

原來大家係同道中人
好在唔係同志

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:36 發表

我唔興呢加野架
小捕快係此中老手

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:40 發表

怪不得佢時常望著我  
但係你又好兴奋喎

睇嚟卡老板下午先返架喇,我支酒都係留番返嚟先饮

开工啰

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-3-12 20:24 發表
唔大哥做o麥唔返自己個竇?
佢度债主多啊

[FLY],,,哥加姐晚上好[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 20:09 發表

夜晚啦,,,,,,,,,,重未出現
或者,可能.............乜野呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 20:09 發表

咁都被你識穿我
因为我都係固中高手

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 14:59 發表
哈哈姐下午都未見人喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
哈哈姐下午都未見人关人鬼事咩,我地揾果个係卡卡姐之嘛

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:10 發表
輕鬆又過關既早上.....各位早晨
唔大哥早晨
过乜关啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:05 發表

咁你未知道我生肖屬孤狸
小捕快屬黄鼠狼架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:02 發表

卡卡姐諗住介紹哈哈姐同你相睇架, 但原來你係箇中能手,
嚇度哈哈姐都掉頭走
卡卡姐諗住介紹哈哈姐比我,咁而家哈哈姐掉頭走咗,
卡卡姐咪好冇脸

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:44 發表

小豬豬你重興奮過唔大哥喎!!!
见唔大哥对你咁兴奋,我梗係兴奋啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:43 發表

因為唔大哥你伸鰼孎壎X蟆!!!!!
所以你就举起条尾同佢打招呼喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:43 發表

你個佛山Michael Jackson小豬豬, 你至係此中老手呀!!!!
恰我唔识英文
原来你同Michael Jackson咁好嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:41 發表

大家都知啦!!
因为大家都係咁嘅人

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:36 發表

就係因為你冇佢, 所以佢唔上!!
佢其实係怕你佢,所以先唔上

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。