推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

ca xxxx卡啦ok(光豬場)

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-4 18:53 發表
這個場真是不錯,上個月23/2,同25/2我都去了二次,但可惜工衣巳經不是透視.
係唔係透視都唔緊要啦, 佢全身都俾妳摸晒啦.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-7 01:33 發表
不單摸.連Lin Lin 都可以啜埋,哈哈.
我剛剛訂了22/3 的房喎, 喂,你記得出現呀, 如果唔係無人同我猜飲奶啦!!哈哈哈!!

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-11 00:57 發表
23/3我要搭早船,未知能否去CA.
你自己諗啦, 十幾對奶係你面前跳喎!

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-13 23:08 發表
你都好耐沒有出報告,到時你回來報告一下,我會31/3才去.
玩完我都唔知31號重有沒有命再去

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-16 01:54 發表

如果你去不到,我坐二個囡囡,其中一個入你數.
真係開心, 今晚出發啦,我最多叫多條女呀, 幫妳揸,幫你抄, 好唔好?

引用:
原帖由 大懶虫 於 2008-3-22 09:08 發表

真係開心, 今晚出發啦,我最多叫多條女呀, 幫妳揸,幫你抄, 好唔好?
我真係幫你叫多條女呀, d女女質素仲唔錯添.全程16個波, 除衫跳舞, 波來波往, 揸揸揸. 揸哂16個波. 但係有d悶,因為無你在場.有d失落的感覺.

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 zhumuo 於 2008-3-25 01:29 發表
地點係DFML ... 不過係扒場...
C兄, 我就唔覺全部都係朱扒喎, 起碼當晚有一半以上的女女見得吓人喎. 如果個場全扒的話又點會生存到而家呀!

引用:
原帖由 some167 於 2008-3-25 14:21 發表

每個場都有珍品,也有朱扒(有些人會認為是珍品) 早點去多點選擇是必然啦, 我那次8點到都有得揀, 不過消費就比朱古力貴一些.
朱古力我未去過,不知消費怎樣, 我個晚7個人$1750賣單,仲有2支紅酒及12支啤酒存起

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

昨天晚上又和這斑淫蕩的妖精過招了,7個妖精個個收藏2枚導彈,不時拿出來轟炸我們.令到我哋不停飲奶和食飽飽.她們更發揮她們的團結精神,7個夾手夾腳徐了我3次光豬.真係羞家.
每次大戰後都很累很累,所以豬朋狗友們不要再引誘我了, 俾我休息吓,可以嗎 ?

相關搜索目錄: 收藏

前晚仲平, 7個人$1,650賣單,全場小食無計

引用:
原帖由 tonylo3721 於 2008-4-2 09:55 發表
Sounds very good, could you pleae PM me the details and phone to make a booking?

Thanks
我真的不想去, 第一,我真係要閉關呀,第二同佢地去又要左等右等,隨時要等到5點才起程,浪費時間.第3亞輝又去,佢隨時唔搵女,而媽咪又千方百計幫佢揾女, 又係浪費時間.
你帶佢地去啦,最多所有嘢我幫你安排.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-4-15 14:18 發表
原本昨晚試新地方,點知又去返這里,人太多始終不是太好玩,又要等人又浪費了很多時間,28/4都是去回我主場.
我開始對這個遊戲有些厭倦了,不知是不是去得太密.已經完全沒有了新鮮感.真想從燦爛回歸平淡.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。