推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-18 17:27 發表
仲有一位會員...

會員:

排名不分先後 !!

Jetspermman  
蜘珠俠     
戰役: 澳門, 常平, 珠海, 深圳 (機場)

def_lo
豆腐佬
戰役: 澳門, 常平, 香港, 深圳 星加坡 (細)

icheng609
井底蛙 .
戰役: 常平 深圳 香港 松樹下的小山崗 大朗

長毛
戰役: 大朗, 沙咀, 常平, 澳門, 泰國

Retav....
我仲有去過 香港同深圳

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-26 10:59 發表
各位兄弟 !!!
week-end 又到, 準備出擊 !!!!!!

3.....2....1... gogogo ~~~~~~~~~~~~~~!!!!
有無我份?我又去!!
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 11:20 發表
又可以一齊北伐兼吹水喇, 好!! 比個五黎,
有無我份?我又去!!

怎麽沒人理會? 在玩小圈子?!
還說什麼精盟會兄弟~ 呸!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 12:33 發表
小喇叭, 大家鰜蚹j鴾竷都得呀嗎??!! 同盟會成立鴷堛漕穩曮Y剩係講去玩! 仲有, 我地已經講鬫n多好多次, 唔會鰜蚺蓿}討論幾時去玩的問題! 不過, 我地都會好尊重你發表意見幭v利, 請你繼續吧!!
他媽的,我何時有討論幾時去玩的問題?!
我係問有無我份去,你可以PM我 約會時間!
係完全沒人理會, 還說什麼精盟會兄弟?!
精盟會的 名單上 也有我的名呀 ~
引用:
原帖由 0912 於 2008-5-9 23:21 發表
引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-26 10:59 發表
各位兄弟 !!!
week-end 又到, 準備出擊 !!!!!!

3.....2....1... gogogo ~~~~~~~~~~~~~~!!!!
有無我份?我又去!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 13:02 發表
點解你認為冇人PM你, 就等如唔預你呢? 會唔會係根本囓S弟都冇行動呢? 既然你話你都係"精盟會"兄弟, 咁請你拿出做兄弟應有的本份 - 尊重及信任!!

一個對其他兄弟不尊重及不信任的"盟友",  ...
在說什麼歪理呀?! 懂不懂人家在說什麼呀?!

是在說沒人理會, 沒人回應我呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 13:16 發表
咁你有冇想過點解冇兄弟回應你呢??!!

其他兄弟我唔知, 但可我直接告訴你我唔回應你麰鴞]:
第一, 我自己都要留港消費, 我可以點回應你?
   又叫人一齊北伐兼吹水喇 ~ 咁矛盾?!
第二, 就憑你這樣的態度, 我有行動都唔會通知你!!
   我怎會有這樣態度,也是你引發的 ~
   首先是你曲解我文中之意,我何時有討論幾時去玩的問題?!
   又說什麼 "一個對其他兄弟不尊重及不信任的"盟友", 我相信是不容於兄弟們之中的! "
   文中充滿敵意!!

我個人唔會再作任無謂的回應, 以免影響其他兄弟的視聽!!
幾個朋友去桑拿按摩,先去按個大堂項目!
只因太疲倦在大堂睡着了,被人遺忘了!!
到埋單時,才來懂叫醒你 ~  這是結伴同遊嗎?!
你又明白當中道理在說什麼嗎?!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-5-13 13:29 發表
長毛兄 ... 小安無燥...
唔會無人理你... !!

你去完番來... 有冇出過 report 先 ?
你如果有出... 我唔相信會冇兄弟入去你個 post 到吹水囉....
呢o的野...係互動架嗎...

況且... 你估我地唔驚架... 係 ...
我是氣在沒人理會 沒回應 ~
其實我並不是需要什麼承諾,大家吹吹水嘛!!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-13 14:30 發表
To 0912,

To be fair, as I know... many c hing in the group are grounded in HK... and to me, I just come back from my trip... and I originally got a plan to City P on Monday also cancel due to so ...
對不起,我不懂英門 ~ 是不知你說什麼的!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 15:13 發表
To 0912,
致0912
公平地說: 据我所知很多本会師兄都扎根香港.... 而我剛完成遊途回來....原本計劃於週一 P 城一遊, 亦因家事告吹...
所以我可以說, 本会事師兄在本週末並無任何敘会.....
蜘蛛仔可能獨自有搞作, 因他可能有某情況下方便........
我可以講.......... 可能在月尾............. 我們可能搞一聚会......... 到時至講
所以......... 醫院之約要改期到較后時间............. 鎖你, 各位.....
原來如此 ~
icheng609 都是你最好, 每次也替我翻譯!Thank You !!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。