推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-25 02:45 發表

kawdya大哥,你一次过复咁多,我好难逐条答你咯
一條條復仲頭暈,你想復邊條就複印過去再加[quote][/Quote]就OK
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

我句晏晨唔見咗???再補過,各位晏晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-25 02:40 發表

你做女主角咩
劇本變得越嚟越復雜

晚飯好朋友!!!
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 11:09 發表
CY又咁同小豬豬你講呀?
CY都唔知死咗去邊樹。
引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-25 12:11 發表
你地講乜spring
什麼男主角, 女主角, 導演.....
滾去復習,先得果一頁都唔去睇,遲早聽拾笠
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-25 12:39 發表
各位周日早晨

臨訓沖個涼, 強身又命長
唔大哥通宵工作呀

晏晝好!不過交投淡靜
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 20:50 發表
你急Call 佢返!
俾ADA仔捉咗囉

晚安晚安晚晚安
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-26 21:01 發表
掌柜都唔返嚟
佢敢小心俾人扑頭

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-26 21:03 發表
好累好眼训,好想训觉啊

连复POST都冇力气
只要你剩番一滴口水就得啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-26 22:54 發表

!?
咁你而家咪好擔心ADA仔!!
擔心死囉,無得剩啦今次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-26 23:03 發表
好, 茅人............

落閘!!!!!!!!!

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

又咁早關門

晚安,不过呢个钟数一定无人係度
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 05:36 發表

咁又唔使咁多,半滴口水足以洒遍XOCAT啦
好利害小弟非常水中王者堪称水首也

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 05:37 發表

有你係度边敢偷懒呀
咪就係复死人
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 05:40 發表

你再少D返嚟就连唔大哥个样都唔记得啦
你个猪仔样一定记得
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 05:41 發表

我做戏冇咗你小捕快边成事架
一齐上,满城尽爆BB房

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 19:56 發表

老细早晨
近来生意一落千丈,拍死咗好多乌蝇,有几个无赖客饮完又唔比钱,再咁落下,我睇好快会收皮:sleeping ...
唔知你话边个呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 21:55 發表

梗係小捕快同你啦
係咩,无捕快哥呢两只乌英,就真係快……
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 21:56 發表

有我随时係度架
随时候命

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-27 22:35 發表

随时挟天子以令诸侯咋瓜
猪候??乜野嚟架??
引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-27 22:30 發表

好似仲有之後個句喎.....
女皇亿亿岁

晚安嚟嚟去果幾位
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-27 23:15 發表
卡卡女俠呢度關門時間是2300(晚上11時正)
上次你又話11:30

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-27 23:27 發表

小豬豬要一隻豬做晒男女主角, Kawdya你唔好同佢爭呀!!
認真爭唔過

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-28 17:57 發表

小豬豬又唔見左

工作真係忙了很多,
咁就緊係啦,同以前一樣,你咪好著數

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-28 17:26 發表

唔大哥你又喊 真係咁多野做?? 叫小豬豬幫下你手嘛, 果隻咁既小豬又唔知去鬼左冰度
呢邊先講到唔大哥果邊又小豬,你情歸何處

晚安嚟嚟去去果多位
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 02:01 發表
大家好

天日先复POST囉
有人學我
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:18 發表

都话小捕快係花心人嘅啦
你哋成日都互相指責對方,到底有乜目的
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:32 發表
唔大哥而家都好着数架
一家便宜兩家著

呢邊進度緩慢喔,果邊又復死人晚安嚟嚟去果幾位
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:45 發表

囉!!! 唔好制呀!
你制啦不如
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:48 發表

Kawdya, 你唔好行咁近小豬豬老婆如花呀!!
唔好制呀!! 上次CY行近如花少少就畀小豬豬喇!
乜CY同如花咁好嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-30 20:18 發表

向老前辈学习係小弟嘅荣幸
你係老前輩我哋係小弟啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 23:54 發表

衰仔
仲 係 度

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-31 11:47 發表
我又係度喇
無言……一個字懶

笨人节快乐!笨女皇快乐!

早晨,今日蚕A太W
引用:
原帖由 arcadia 於 2007-4-2 00:24 發表

做乜咁話人架 唔得貢架

仲讲成日都唔睇铺过份
引用:
原帖由 arcadia 於 2007-4-2 00:25 發表

我都有四個字----------係咪想屎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。