推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 tommil 於 2009-5-31 16:46 發表
華豐最近有個冇全套的按摩高手
好神奇, 只做替工, 每次打電話都唔同單位
CHING, 可否 PM 我姓名及電話?

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-2-19 03:05 發表
有邊位師兄可以比華豐yuki / co co / 阿賢電話我.
因為幾次上去都入吾到閘 ,萬分感激
如果我入到閘會出報告.
幫下我啦吾該
我都想要, 請各位師兄幫幫忙pm小弟

華豐Yuki

請問有冇師兄知道以前華豐Yuki現在去咗邊?

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:01 發表

福樂12樓,141網有ad。
thanks ching

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:06 發表

阿賢搬去天文台道,141網有ad。
thanks ching

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:01 發表

福樂12樓,141網有ad。
請問師兄有冇yuki 電話, 有請pm我.因為ad度冇電話號碼

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-8-9 20:34 發表

已pm,請師兄check mailbox
師兄可否pm電話給小弟

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-22 23:30 發表

請問師兄有冇yuki 電話, 有請pm我.因為ad度冇電話號碼
今日終於試咗yuki, 本來她已經想收工 (始終是平安夜), 但聽了我的電話決定做埋我, 真係唔話得, 有運

Part 1 -  正如其他師兄所講, 侍浴一流, 雖然快, 但仔細, 我想yuki 只不過是做事手快, 但決不是求其了事, 侍浴時上上下下都有洗, 爽! 然後開始 dup, 手法好 pro, 十分舒服, 特別是推油部份, 碌來碌去, 力度恰到好處, 暫時係我試過咁多囡囡之中最好的   她連腳底都做埋 (當然唔係好耐), 無得頂。做小腿的力度也適中, 不像一般囡囡整痛我。

Part 2 - 我做了 bm, rpp 真係... 舒服到唔知點講, 之前有師兄話 yuki 手甲好長, 驚比佢整親, 但我發覺 d 指甲在 rpp 時會比到你非一般的感覺 (當然 yuki 超凡的技術也有關係), 比一般若有若無的 rpp 又是另一種境界, 至於bm, 雖然 yuki 個波係細d,但做起bm 時絶無輸蝕, 我曾經試過幾個 36d 的囡囡, 佢地只係在我身上掂下掂下, 並不覺得有好大質感, 但 yuki 就唔同, 可能是她成身'埃' 過來, 我完全覺得兩團肉甚有份量, 在推游之間令我好 high, 另外, 正如其他師兄所講, yuki 在bm 時會一路幫你 hj 及撩 c 眼, 可說三重享受, 到最後起機, 手勢也不錯, 可惜本人比較慢熱, yuki 已經好努力, 但都唔成功, 不過唔緊要, 單是之前的享受已經值回票價有餘   yuki 仲要猛話唔好意思, 幫唔到我出, 攪到我仲唔好意思, 要她咁辛苦。

總括而言, 無論 dup 骨或 vas,  yuki 都是上上之選。

回復 1506# 的帖子

pm , 可check

引用:
原帖由 devil666red 於 2010-1-14 22:44 發表
hi

all ching, do u know if 喜利fiona had retired or not? her advertisement disappears for some days...
I notice that too. Last week I saw that she was taking a rest, but it has already one week la....

引用:
原帖由 kellet 於 2010-1-25 03:12 發表
Any brother had visited Fiona at Hay Lee, Tsimshatsui recently because her advertisement was not posted at 141 for long (about 2 weeks).  I did not call her because I was so busy these days.
Me too, any news about Fiona?

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 19:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
請問有冇師兄知道此ADA 係俉係搬咗去喜利11樓?

引用:
原帖由 devil666red 於 2010-1-25 20:25 發表

knew finally,
glad to hear that she had retired
oh, i want to try her. it's too late la.

引用:
原帖由 3luvund36 於 2010-2-22 20:17 發表
華源4樓的文文今日都搬埋去發利,同琪琪做鄰居啦.

頭先上4台睇睇,華源的新租客居然又係叫做琪琪
同名唔同左人,小心 .小心.

本來的琪琪去了發利,相都換埋.......真係以為佢收山添.
請問師兄琪琪的骨技和hj技術如何?

引用:
原帖由 3luvund36 於 2010-2-23 16:41 發表

剛搬去發利的 琪琪 同 文文 係師姊妹,骨技公認
新入伙的 '琪琪' 就木宰羊了, 睇下邊位勇士試試再回報, 4台廣告話可以開大

華源兩個包租婆真係抵
agree, 之前同文文傾過, 佢係咁加租, 攪到文文都要搬

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Crespo 於 2010-4-13 14:36 發表

Last night I went to CWB and try the Yuki, bone skill is good and she is really talkative.
Although she is not pretty but her body is still very fit & tight.

She said she may be back to TST 喜 ...
Yuki looks OK. But her good skill is among the best I tried. I personally rank her better than Fok Lok Yuki. But her rpp is too strong, not tender enough. Hand job skill is average.

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2010-4-14 23:06 發表

Yuki looks OK. But her good skill is among the best I tried. I personally rank her better than Fok Lok Yuki. But her rpp is too strong, not tender enough. Hand job skill is average.
100% agree  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。