推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 六壯士勇闖中國城

六壯士勇闖中國城

上星期五為慶祝好友老鼠哥生日,一班兄弟打算提早收工,準時17:45在信德集合,搭18:00船去中國城玩。

一行6人原想買茶舞,點知太多人去澳門,可能是呢幾日威尼斯人開幕吧,最快要19:00船,惟有付出$16xx晚龍套票。

6人晚上約8:30到達,由相熟媽咪開左間大房,新裝修無耐,硬件ok.

點知客人太多,無女,到9:00每人先分到一條女,仲要無得簡,無左去club果種左擁右抱feel。我因為要早d走,所以唔打算睇太多round,好彩第2round媽咪推左件身材高+長腿的東北小白菜比我。

囡囡叫晶晶,約21歲,172高, 33B配以長腿,皮膚很滑,瓜子瞼,眼大大,束起長髮,好,今晚就佢la,

其他兄弟都好似有著落,酒過三巡,我同晶晶先行上房。

一齊沖涼,跟著落床,晶晶用口為我披上戰衣,用她的丁香小舌撩動我及小jackpao,時快時慢,差d被佢吹爆,跟著佢再坐下來,在緊迫的摩擦下,我轉守為攻,改為男上女下推進,雖然佢的lin是淺啡,但配以堅挺的雙峰,令我愛不釋口,最後在她緊閉雙目的呻吟聲中,我感到丹田有一陣麻軟,只好作最後衝刺,將數億精兵與晶晶同歸於盡。

樣貌:80
身材:80 (非波濤洶湧,但大小適中)
服務:60 (好能因時間大趕,少溝通,佢比我感覺都好趕,什麼冰火,水中簫,毒龍鑽通通欠奉,完左好快著衫走人)

我第一次在此版出報告,多謝收看。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-3 15:01 發表
我星期三即威尼斯人開幕頭一天,都在中城,
大把房,及囡喎,我坐髐Q幾個囡,最後都係要返舊相好,

六點前你可以買茶舞套票,買一送一$8xx
加一張去程船票$130(唔好係成功買) ,
共$1000兩位,坐兩三個鐘都得, ...
我下星期三可能同個客在下午時段(2:00-5:00pm)再去,請問"$1000兩位,坐兩三個鐘都得"是否已包所有費用?(即包括來回船費及囡囡之隧道費,假設我唔飲貴酒,唔開卡拉ok),因上次是跟兄弟去,我無帶隊經驗(只知相熟媽咪電話)。

請師兄教路,多謝

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-9-6 11:17 發表

剛剛先話隧道費由一千平囓]啦!?
明白曬,唔該!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。