推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

七少新玩場

想問清楚,囡囡露毛照,可不可以帖出?

S-Pimp 正在享受和囡囡的絲絲細語!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-2 20:52 發表

這個不是S-Pimp是皇馬的"屎丹"現在退役來中國溝女

我想問有無K狼條女的大波相呢
無啞!但我條囡的大挺波就有!明天才帖出來。

回復 #117 Old_Chan 的帖子

I c annot go to "Factory" this weekend la, as my "7-so" gone bacvk to Hubei. There are a lot of spy there.

Go some where else ?

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-3 00:51 發表

你叫七少帶你去玩啦~
係就大家一起去喇!我明天PM你們!

馬上瘋

囡囡很玩得

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 12:44 發表

呵呵....據了解..囡囡應該係下面真空嫁喎....
甘唔係...西對頭...
好!你對了!就俾你睇睇"發菜鮑魚好市"!

引用:
原帖由 sffox 於 2007-10-3 13:49 發表
真係好想見識下! 老友! 有沒有詳細資料! 新仔上:
新手哥,這裡不是朱古力廠啊!你答錯線了!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-10-3 14:20 發表

C 丹 常常諗為什麼唔早D來中國踢....
可能 D 囡囡怕左 C 丹的頭鎚頂心口吧!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-10-3 14:58 發表
我已經轉左用小頭鎚頂西了
哈哈!鬼仔。我發覺你的中文好左好多囉!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-3 15:33 發表

這舊發菜又黑又密,是否大海條女架
是我那條囡!

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-3 18:48 發表
7少,
馬上風條女身型幾好喎~
想問下佢上面有無帶"爸爸"? 我覺得有帶o既~
No bra at all.

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-3 22:25 發表
其實講整體囡囡質數,上次同七少你去果間都唔差呀,之後我再一條友去過二次,坐大廳卡位揀女同玩,終於見到海鮮制服,最難得係就算weekend九點過後,大廳都仲有大把女俾你慢慢選擇,唔似得星期六既Factory,過左 ...
I know you have been to the "Big sitting room", "Chu Chu " told me the next day you went there.

so,see you Saturday.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-10-4 10:14 發表

看背影此女不錯,老陳好野

七少: 可否告小人物此乃何處之芳草,讓小人物也玩下大人物的玩意
老陳那做是"凍味"的!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-10-4 11:17 發表

冬味有無大廳架。。以後一條友坐大廳好D。。
你無看到我昨晚的回老陳的帖嗎?"朱朱"就是在大廳看到老陳的嘛!

引用:
原帖由 gdnwoo 於 2007-10-4 12:15 發表
七少, the new place is 冬味"? am I right !
不是,"冬味"又怎算我的新玩場呢?你沒有看我的貨架嗎?兩年前就去過那裡喇!你看看吧!又有新貨上架了!

引用:
原帖由 fywchris 於 2007-10-3 15:07 發表
師兄,

請問係hundred happy 嗎?

謝謝!
當然不是"Hundred Happy" 喇!我都說過 "Hundred Happy" 是動物園,只有Dinosour !

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-4 17:20 發表
o甘樣估落去遲早中喎, 低調低調...... x 100
到現在都還未有一個估到!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-4 20:02 發表

唔好甘快估到..我都仲未去過..慘...
好,有人估到都不公開!最多 PM 你!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-5 09:07 發表

呵呵,多謝多謝。。。
我都無以為報。。。。。

我唯有報下。。。乜超聯D情報俾你同你D。。FD啦。。(不過都唔你地有無興趣或睇唔睇)
靚仔讀書時就是球癡,也是因為這樣,才有我的鬼妹,"車,車,車,插!"

但自從有了賭波後,我覺得變了質,而且,也沉迷了救國!對足球沒大興趣了!也只剩去救國的其中一個借口吧了!

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 kuman 於 2007-10-8 01:16 發表
哇,七少找的那個大乳牛不錯啊,看來要找朋友問問去去這間場子了
還有冬味也得去晃晃,那個172是小弟的菜啊!最近要少去cp了
Which one 172 ?

Except a few 5 star hotels, there is no different between model or normal girl in Karaoke.

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2007-11-8 01:52 發表

Seems quite a lot of negative comments about this place.
To be fair, this place has it's goods and bads.

早幾個星期去玩的。

和我們一起去玩過的,都知道誰是"王老吉"吧!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。