推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

七少新玩場

所以話,都唔明 D 師兄為什麼一定要問人拿了場的地址,媽咪的電話才去玩!發掘新天地的滿足感仲高喇!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-27 13:40 發表

甘就台灣果D差唔多啦....
不過佢地仲會跳舞中途玩changing partner添....
因為只得五分鐘,自己條女都未摩完,仲邊處得閒去換 partner 呀!

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:53 發表

因為只得五分鐘,自己條女都未摩完,仲邊處得閒去換 partner 呀!
哦明白...在台灣果D...平均每個鐘頭跳一次...每次跳兩隻至三隻歌.....
我覺得CA都有好多台灣廠佬...
佢地應該幾受落甘0既法...

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-27 13:59 發表

哦明白...在台灣果D...平均每個鐘頭跳一次...每次跳兩隻至三隻歌.....
我覺得CA都有好多台灣廠佬...
佢地應該幾受落甘0既法...
只要我做出業續,我就可以要求加料玩意!

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.
小心詞句呀,七少師兄。

被人話係【AD】就唔好啦。

話時話,係咪「褲」字頭果間呀?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

祗要我在香港的話..我非常樂意一齊去開發D新玩法...
希望有甘0既機會.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:59 發表
多些師兄回帖,我才貼出玩時的相!最頂癮的是 NUDE LAP DANCE.

BT 差點走火,我就差點就插了入去,(環保) !!!!!怕怕!
媽咪﹐DJ 及各 MM 個個都話你插左入去﹐ 都指證你已違規。再去都吳知比吳比你入場呢。。

相關搜索目錄: Dance

Thankyou your report
引用:
內裡只穿茶包。坐台定後, DJ 便會給囡囡們一個膠袋,囡囡們便會連茶包也除下的了

茶包--------好有想像空問,究竟糸也耒呀,

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 14:14 發表

小心詞句呀,七少師兄。

被人話係【AD】就唔好啦。

話時話,係咪「褲」字頭果間呀?
不是那間!那間是公務才去的,囡囡好似公主一樣,是你要去招呼她們的!把能!

張凳擺床尾咁怪

係咪另有用途o架

唔通係 : 等囡囡卜係到,然後做體操用

引用:
原帖由 doctork 於 2007-9-27 15:02 發表

茶包-------- = T Back!

相關搜索目錄:

金xx 嗎?

d女女唔錯的
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 doctork 於 2007-9-27 15:02 發表

你是超級會員哪!這麼簡單的術語也不知?証明你睇報告睇得小!罰你多溫書,把過去三個月的報告看一遍再說吧!

茶包 = Tea Bag = T-Back = 丁 字褲

相關搜索目錄:

我前排一班人去常平玩
個個囡囡都要解甲
我深入 inspect 玩個 friend 條囡時

嚇! 佢下身有兩個水泡

我立刻沖入toliet 洗手
洗到皮都薄左幾 cm
然後出來, 同個 friend 講, 佢就叫個囡囡走

是晚我了無性趣, 只好回酒店自已打飛機

所以, 我唔再叫囡囡玩光豬
費事正常囡囡在無衣物保護下, 被有病囡囡傳染

相關搜索目錄: 酒店
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

最安全是"不要去玩!"是不是?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 15:41 發表
最安全是"不要去玩!"是不是?
唔係,係切o左佢,

等你想都無得想

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 07:12 發表

你是超級會員哪!這麼簡單的術語也不知?証明你睇報告睇得小!罰你多溫書,把過去三個月的報告看一遍再說吧!

茶包 = Tea Bag = T-Back = 丁 字褲
sorry sorry sir

i  read your report every day

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 15:45 發表

唔係,係切o左佢,

等你想都無得想
咪以為"太監"就無性欲先得格!歷史上,太監搶女人多的是呢!

一樣是在長安嗎??
真想也換個新地方嘗試

星期六一於同你地盡情顛番晚,
每次同你地玩都幾開心.....

引用:
原帖由 berlin 於 2007-9-27 15:58 發表
一樣是在長安嗎??
真想也換個新地方嘗試
師兄..你甘有創意...
不如你去探下險...
番黎..出番份報告俾我地睇下.......

7-siu ,very good report,you are hk superman in big 6 , waiting you pm  for the detail .

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:50 發表
因為朱古力廠的帖子太多被"求其"訓戚!為有發掘新天地,自強不息。

這個絕不是新開的場,是老場,但近來重新裝修,所以還有新,舊房之分。新房因為一定要 DJ ,小費$200,所以比舊房貴一點,但硬件很 ...
我点算訓戚你呢? 我訓戚人通常用"小求其的!
甘都好呀,益了你又去到好场,点报答我先?

相關搜索目錄: 裝修
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

我呢排都試左d新場(自己未去過),不過唔去好過去

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:50 發表
因為朱古力廠的帖子太多被"求其"訓戚!為有發掘新天地,自強不息。

這個絕不是新開的場,是老場,但近來重新裝修,所以還有新,舊房之分。新房因為一定要 DJ ,小費$200,所以比舊房貴一點,但硬件很 ...
7少都到我主場玩啦呵呵。你講既都好正確。比多少少訂新房好好多!舊房既音響真係差到不得之了。前個禮拜我PM左幾個師兄想一齊去玩可惜只有兩個師兄回覆吾得閒。Anyway,我個人覺得這場既女女既"開放度"未有廠女甘好。最特別就係你講既naked dance比較可取。哈哈哈。

希望師兄們低調少少,我地仲想玩耐D。

相關搜索目錄: 裝修 Dance

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。