推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-11 08:25 PM 發表
這本書愈嚟愈撚離普!

先有:
風雷輕功快過戰鬥機!:bird:

時間停止0.1秒!

風雷、聖上、金羅漢個個都識「舞空術」!

今期又有:
金羅漢接住飛彈!

金羅漢想 ...
根本就係抄"JoJo奇妙冒險"第3部-迪奧的替身使者,"世界"的能力,停止時間
越用的多,停止時間的能力越強,最長可以停止11秒

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-7-14 01:31 PM 發表
小弟有一個問題,就係停止時間呢Part,我當暗黑冰火真係可以停止時間0.1秒或以上,但以常識理解風雷同東方無敵或金羅漢開拖時係處於同一空間,無理由時間一停止就剩係停咗敵人嘅時間而佢自已嘅就全 ...
0.1秒咪少o羅
"空條承太郎"在與"迪奧"交手期間亦領悟了停頓時間的竅門(因大家是同類形替身使者 )
佢可以把時間停頓11秒
所以呀風雷停止0.1秒,太濕碎啦~~~
0.1秒轉個身已過o左啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-7-23 11:31 AM 發表

重有外星人.........之後連lost都抄嘛....真係
外星人,咁有冇組織地球防衛軍,保護地球呀
好在十幾年前已cut左書,5駛錢朋友借都費時睇
永遠懷念"肥良時代的黑豹"

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-8-21 12:08 AM 發表
呢幾期發覺金羅漢是真心做個好人,不似裝神弄假,另外看來他會和智賢譜出一段「蕩氣迥腸」的忘年戀!
忘年戀
5係掛
定係其實係"金欏柚"私生女"
佢老母當年被迫接咁多客
攪o下gag,o者

咩"逆轉"咁輪巴閉,
又係埋5到尾的武功設定
小那星,咩"停頓0.1秒","逆轉思維"
呢d5係武功,呢d叫"特異功能"
要搵"張寶勝"先攪得掂
真係痴狗線的編劇~~~
成個"龍虎門"時空,有鳩人,夠王風雷打咩
個腦都5知諗乜輪野嘰

回復 317# 的帖子

呢d咪,有心同冇心的分別~~~
睇o下"和仔"本"殺道行者"同呀"死肥鬼"本"終極武神"
咪知咩叫有心,咩叫冇心

今期話要有2個風雷先可破九陽
係咪暗示要出地獄戰神
程序如下:
1.先運暗黑1重天,停頓時間
2.逆轉思維,左右腦分裂
3.呼喚出"地獄戰神,幻化出2個風雷
4.再用暗黑1重天,停頓時間,同時攻破九陽神功,九個大穴
如果真係咁,駛鳩練到暗黑七重天咩
淨係用到上述步驟,邊柒個夠風雷打呀,老祖宗都仆街啦
又時間停頓,仲要2抽1
不過我都係估o下o者

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-10-25 11:30 PM 發表
isxman.我都係咁上下諗法,同埋其實有二重天個陣已經覺得如果上到三重天.老祖宗已經唔夠打
阿左.我睇到白仇個一野我都嚇一跳.以為邊個出烈陽刀.原來係佢..頂..童子金身都無咁誇啦
同埋我想問你暗示邊個係海 ...
洪東咪海虎,畫o西d戰紋出來
那個用"九死邪功"咪奧加,
早期奧加出場都企在殺人鯨背上
如果以白仇那一刀來講,龍虎3皇真係要慳d啦
真係果一刀勁到呢
d武功設定真係失o西控啦

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2008-10-26 19:03
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2008-10-26 19:03

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-11-2 09:28 AM 發表
如果真係海蛟..我諗我會cut....
五輪窒系
王海蛟
咁真係cut得
整個龍虎時空,最5合理的事
死人都翻生
不如5好話"風雷外傳"
係"風雷"死左條女傷心過度的"夢境"
根本冇"暗黑冰火","老金"冇改邪歸正
一切都係假嘰,
全部都係"風雷"發白日夢
來自撒旦幫的元祖粗口怪人

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-11-3 11:50 PM 發表

呢套武功死好多人
係呀~~~
好多人功力5夠,
格硬練咪出事囉

真係火"撚"滾
蔡琳明明同文殊打都冇戴"超"
呀小哥哥出手救佢,會有戴:超"
真係學呀小哥哥話齋:
"你班廢柴白痴定忽上腦 當讀者盲嘰 "
哈~~~哈~~~~大公司喎
製作嚴謹喎

回復 499# 的帖子

係喎
咁都睇5明
我真係蠢
仲要比錢買o黎睇
真係蠢上加蠢

回復 512# 的帖子

咁樣都兜到 咁都叫合理
只可以講一句:
"寶馬750系列房車
五輪七系 "以後駛撚畫咩
黑撚左一格,咩當解釋左,自己摷返之前幾廿期來睇再關想o下囉,咁咪得囉
以後故仔自己諗咪得囉 仲駛鳩買來睇啦!
再將呢個邏輯無限上綱來諗
人為了食飯,先至要打工搵錢!
走去搵塊田自己種菜,米,織布咪得囉,再駛能打工咁撚戇鳩咩!
我只係話班編劇 5係話各位大大!
講清楚先,以正視聽!費事誤會,引起筆戰

引用:
原帖由 阿左 於 2008-12-7 05:11 AM 發表
講無敵練九陽有天眼,睇到參聖係邊,
但睇唔到劍妖,有冇d過份...天眼又抄個死肥佬...
佢5係練到有"天眼"
只係呀聖上,一樣有同"天眼"一樣功能的人造衛星o者
"天眼"好似係列根做總統時,開發的戰略間諜衛星的名稱
並非無敵的武功
5好睇咁多海虎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。