推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

[疑難] 請問我有咩方法揾倒我女友呢??pls help

4 年 都 唔 知 對 方 一 點 基 本 野 , 你 自 己 已 經 要 負 一 部 份 責 任 。

佢 態 度 非 常 明 顯 , 不 如 找 過 另 一 個 , 冇 謂 浪 費 時 間 。

引用:
原帖由 cefiro 於 2007-2-13 17:42 發表
Hi, all

最慘係永遠不知道答案ar....

best regards
雖 然 很 殘 忍

個 答 案 係 佢 跟 本 從 來 都 冇 對 你 認 真 過

又 可 必 傷 心

引用:
原帖由 cefiro 於 2007-2-14 15:45 發表

佢同我講佢個 boyfriend係屋企人介紹,
係 BANK做分析officer年薪過百萬,己經開始o左半年,
真係門當戶對,而我就只是一個待業人仕,就算有得做都係幾仟蚊..
點同人比ar. ...
其 實 個 女 仔 態 度 都 好 明 顯 ,冇 論  真 又 好 假 又 好 , 跟 本 想 大 到 你 走 為 止
引用:
原帖由 cefiro 於 2007-2-14 21:26 發表
Hi,

今日佢又開始,唔接我電話啦...
我感到好難過...我終於忍不住 哭' 起來..
真的難看ar...
既 然 她 都 已 明 确 表 態 , 點 解 仲 咁 辛 苦 自 己

聽 下 renzo 大 哥 講 , 做 好 自 己 仲 實 際
引用:
原帖由 renzo 於 2007-2-15 10:29 發表
are you willing to let go ? i do doubt about her feelings to you. As a matter of fact, i do doubt if she's telling you the truth and she's lying to you. simple as that.
I think you should let go and live better instead of crying over  
樓 主 咪 你 自 己 , 你 開 主 題 , 係 咪“  當 局 者 迷”   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。