推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:37 發表
我很醜...但我好溫柔...

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 14:46 發表

岩我啊........
番 過 來 先 再 黎 人 肉 大 戰

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 15:30 發表

應該係  淫慾   多 d 喎你。
“ 人 肉”  同 “ 淫 慾” 都 差 唔 多

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:33 發表
我要從良.....我可以做返個俏秘書 la...
唔駛再做囡囡啦.....開心死我啦..
恭 喜 恭 喜

真 唔 真 先

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 15:35 發表

我請緊秘書喎,人家出乜野 terms 請妳?
你 想 請 mug 野 秘 書 先 , 私 人 個 的

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:38 發表

真的..真係真的...
好開心呀....
唔駛每日再擔驚受怕....
莊卡住...你在那裡....
人 工 會 差 的 ,你 頂 唔 頂 得 住 架

唔 好 做 一 兩 日 又 話 辛 苦

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:42 發表

我做囡仲辛苦...
咁 又 係

冇 咁 多 錢 駛 , 你 得 架

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:45 發表
大家仲可以做下朋友....
出來食下飯...飲下茶 ga..
你 又 “ 壞”  喇

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:47 發表

我做囡不嬲都無$$$$$駛..
因要還$$$$同供細佬讀書....
咁 淒 涼 , 你 咪 好 似 南 紅,白 燕  咁

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:50 發表

來吧!!!我什麼都應承.......
來吧!!!我什麼都聽命......
手...要聽我命令....
咀...要給我談情....
女人係要有litte bad男人先會愛,同覺得吸引既,,,,,
am i right????

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 15:54 發表
vice-versa 呢組字要識,做秘書好多時會見到架
快 的 教 下 人 喇

唔 係 人 地 點 做 你 “ 私 人” 秘 書

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 17:00 發表

888好意頭呀.............
靚仔冇呀..............
我唔製...唔製呀......:Q
你 一 叫 到 , 靚 仔 馬 上 報 到

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 17:03 發表

新 年 去 左 邊 到 玩

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 17:06 發表

拜年,逗利事.同賭$$$$$$$
睇 你 咁 開 心 , 嬴 唔 少 啦

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 17:17 發表

litte litte la
我 都 打 痳 雀 , 嬴 左 少 少

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 17:28 發表

我唔打 痳 雀ga...至...憎..
點 解

打 痳 雀 可 以 防 老 人 痴 呆 喎

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-23 17:21 發表
sugar去左邊?
唔 見 左 靚 妹 , 當 堂 靜 哂

唔 通 返 工

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-25 19:39 發表
老屈嘛!自己人黎!下面有個十指緊扣同佢有情話,好好睇架!去睇下!
ps:今晚會睇波,唔出現架!你可以寫野冇人煩你!
都 有 我 地 的 小 蜜 蜂 架

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-2 13:24 發表

咁真係要叫 d 囡囡搵把尺黎量度一下 lu!
可 能 唔 駛 尺 喎 , 囡 囡 親 身 量 度 一 下 就 掂 喇

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-2 15:51 發表

我驚囡囡 (NOT referring to those herein) 把私家量度器……有 d 會太深 or 有d 會太淺喎??
唔 駛 擔 心 , 反 正 個 “私 家 量 度 器” 一 定  量 到  

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-3-2 17:04 發表

no la, 一般D女係用手ga, eg: how many 揸 & how many 指, 我聽過一個女講,她曾同一個'老墨'交手,他的'細佬'足足有3揸2指長,真係頂到上心口,飽到嘔.
果 然 堅 料

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-5 11:20 發表
hihi.......咁多位..
咁 早 , 病 好 左 喇

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-8 12:35 發表
hihi...........有無人...
點 會 冇 人

好 似 唔 見 左 你 好 耐 喎

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-8 12:49 發表

尼排比較忙...因為又要去上堂又要去教琴
咁 勤 力 , 扺 讚

不 過 遲 的 要 返 工 , 可 能 仲 忙 喎

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-8 13:04 發表

無錯..........................
又 唔 駛 咁 擔 心 , 時 間 係 分 配 出 來 既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。