推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

久久兄攪錯 ~~我試7樓個彤彤係香檳 B !不是華豐呀. 華豐 so far 試過一次 10/F Kitty. But she had moved to 香檳 B long time ago and now disappeared.

我D report最唔中肯喇, 可參考, 最好上去自己親自睇一睇, 不可儘信!

相關搜索目錄: 香檳
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Yesterday night UA朗豪坊看《文雀》, 《文雀》並非失敗,玩票程度不及《鐵三角》. 基本上故事並不吸引,單論故事,其實頗為簡單淺薄,眾角雖有個性,但描寫不算深入。<文雀>這片子重點不是看故事,我們要看的是那些已逝去的及即將逝去的東西,例如香港的老面貌、人情味。

BTW,有趣的當看到"疑似喜利電梯", 發利, 香檳 B, and 天文. 我家的大人問我: 你笑什麼?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 decdet 於 2008-7-28 22:49 發表
試左香A CoCo

相頭十分唔錯, 不過手骨真係唔得, 雖然有俾心機, 但係唔夠力... 佢個樣真係戴眼鏡斯文, 除眼鏡open, part 2 真係唔錯, 鍾意靚腳可以一試, 但骨友就要失望...
試左香A3 la!

A3小弟番食接近最高紀錄30次!

引用:
原帖由 KING101 於 2008-7-30 16:42 發表
香A3差不多可以話係3哥嘅私家菜 3哥你好,好耐無見
KingKing long time no see!

玩笑啦! A3 我好耐無見!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-30 17:05 發表

wa, it is a record.  I want to try her one day but she is always busy (tried 3-4 times).
My 最高紀錄小曼31次!然而是過去式 la!

引用:
原帖由 colorman 於 2008-7-31 10:50 發表

三哥你好, 我都好掛住小曼呀......唔知仲會唔會返來呢?
我也想知! 只有對小曼祝福 la!  But 有 sixth 感 she 會返來.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-1 09:31 發表
大家有沒有試過上樓的靈異經歷?
或者覺得邊度最Q恐怖?

我就推天文台。
每個人心中有隻鬼, 我心中隻鬼叫麥迪文!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-8-1 15:35 發表

接近30次!!!

麥兄真是多情種子, 小弟呢兩年都未番食過任何一個囡囡, 實在慚愧!

也可能香A3 COCO的PART 2太過精彩, 我對佢的印像是"OL斯文LOOK, 滛在骨子裡", 唔知麥兄有冇舊報告貼出來大家再分享下?
A3 of course 有幾個舊報告! 精選的 special for your reference.

第一個 當 A3 時在天文
小弟第24usb/141 之旅 -
天文4 CoCo

覺得佢幾靚, 眼睛大大, 和二個月前我看見了她相比, 大概在假期期間休息了幾日, 大眼袋變小眼袋, 氣色健康和光亮. 戴住黑 bra 和白色小背心, 牛仔短裙, 小弟最初五分鐘從她後面擁抱, 親吻脖子耳朵, 左手上右手下, CoCo 二隻手向後除小弟褲和小弟弟接觸, 捏捏撩撩. 熱身完成, 沖涼.

Part 1, dup平平, R pat pat好耐但好一般, 儘管這樣, 我非常享受這部分, 同佢互電, …..嘻嘻哈哈…..kiss kiss……車車……又傾, 小弟忘記了那天所有怏怏不樂的事情, 調情好或不好是 Part 2 一個重要因素!

Part 2, 入到房,開始親吻和車車, 調情完, 上套bj, 蛇舌型, 吹左三分鐘, 全程眼望眼, CoCo對眼發電, 小弟非常享受這部分.
我們站立和再親吻和車車, 她佩帶 black T-back, 小弟保留站立姿勢, CoCo 一腿跨在床上, 小弟移開T-back斜一邊進, 我們互相觀看在客廳的鏡子, 小弟改變成抱起式,
一路插一路行出廳, 鏡子反映交媾處抽送景像….really刺激, then 一路插一路入房, CoCO床邊躺下,
用一手繼續移開T-back ,分開大脾讓我企響處淩空繼續插, CoCo除左條T-back,轉狗仔式, 小弟上床(站立已許久), CoCo側身躺下, 小弟首先坐入, 然後側身躺下後進抽插, 最後使用了很少用的 - 雙體緊合式, 小弟雙手握她雙手, 腿使得CoCo腿合攏, 創造非常狹窄的空間,
對陰唇道蒂同時衝激
. Game over.

之後各有各沖, 再坐低打左陣牙較, 小弟提及了我D特別經驗, CoCo非常興奮, 傾多一會兒,擁抱一會兒,見門口有個bro行來行去,唔好阻人發達,開門走人,她忘記給我要的電話號碼.

走出天文後,深深地吸了一口氣, 唔唔…………….月尾大概會再見.

小弟第34usb/141 之旅 -
天文4 CoCo (番食)

上星期差不多完成第一round番食計劃, 已經番食可可, Kitty, Monica, 柔柔, Anna, YoYo, 星期二做刑偵延遲二天,今天12:55 話咁快去到TST, again 五分鐘之內吃了一個雙重cheese漢堡, carried 橙汁到達天文2, A1鐘直入裡面,.

番食 only報告D特別事, CoCo與上次比較 dup改善很多, 特別是我的小腿, 手骨有力, 與我超級好傾, , 小弟證實謝兄是靚仔一個. 當我那裡在CoCo, 冰冰到訪, Coco 知道我有試素素, 推薦我試冰冰, CoCo講三個之中,冰冰飽飽最大, (我看見quite).

CoCo著件密實OL裝黑色絲襪黑色 T-back, 戲肉激戰 35 mins,
我使用了
  • 背向坐蓮式
  • 小弟站, CoCo 床上, 分開大脾上下
  • 抱起式
  • 兩腿上肩, 企響處淩空插
  • 左後背側入式, CoCo 淩空右腳
  • 右後背側入式, CoCo兩腳屈膝, 兩手頂床
ML以後傾左 30分鐘, 全程約105分鐘, 3:00離開.  到目前為止我確定番番食名單
(2round番食計劃) 包括 Anna, CoCo and YoYo

第47次usb/141 之旅 -  天文 CoCo (番番食)

大人今天在TST set頭和購物, 改變計劃去佐敦, 先入 departmental store walk around, then 吃double cheese burger, 啜住杯細橙汁入立信, 立信好旺, 講左3次唔該, 當中1次 (9/F) 嚇壞, 離開立信看看錶 1:45, 想起周兄有 booking with 美人魚, 快步直奔 TST去伏周兄, 1:55 到達地點度一睇, 竟然係歡迎光臨, 諗住按鐘跟美人魚say hi(入去伏周兄), 點知美人魚話周兄 booking is not today. 真失敗,美人魚話個booking 未來, 我握下手就走左. 快步直奔天文 CoCo, 站在樓梯探頭看, 右手邊 Anna做緊, 左手邊 CoCo歡迎光臨, Bingo, 今天我完全第3輪番番食作戰任務, 2006年真美麗.

番食 only報告D特別事, 整個ML過程CoCo 選擇著件校服(真空)和在廳做, 先在凳做, 接著站了起來在長的鏡子前面用站立式, then 小弟首次與CoCo使用“天外飛仙”, 最後在骨床做.  2:00 入 3:45 離開, 整整 105 分鐘.

第50次usb/141 之旅 -  天文 CoCo (番番番食)
昨天1:00 我完成了公司報告等候上司 final comments, 上司 off 電話我偷時間到 TST,吃麵後我先去喜利, then 香檳發利, 很多 targets 沒人 or 做緊, 香檳有數名伙計係 groundfloor度, 我從 8/f 到 3/f沒看見一個兄弟 (ever seen before), 2:20 去天文上司仍然沒有 turn on mobile, 在樓梯遇見 2 男 1女伙計離去, 探頭看看低著頭箭步按 CoCo入閘, CoCo 說D伙計來忠告小心D, 多咗人打劫鳳姐.

Part 1 傾…..嘻嘻哈哈…..kiss kiss……車車……又傾, 我告訴她上星期我被希文”劣” 爆, 她笑得嗓子都啞.

Part 2 無玩制服, CoCo著黑色四個骨絲襪 + 黑色 T-back (as photo), 擔心公司D報告再 call 上司, 我自己找麻煩, 在調情期間我 made 和 received 4 個電話 from 上司和 sent 了2x SMS. 當然她沒有停下來繼續不斷攻擊, 小matt 保持長期攻擊狀態, 小弟移開T-back斜一邊站立進入一會兒, 當我想使用“天外飛仙” 時,電話再震, 分心放棄投降, 被 CoCo KO. 自己去沖涼, 出黎著返衫,攬住聊了一陣, 出門口又攬住一陣, 3:40 離開, total 80 mins.

69usb/141 之旅 - 香檳A CoCo世界真細小

今天12:30 來一趟JR M記, 拿橙汁先去立信, 許多目標未開, then 1:15奔天文, 2號全部黑暗, on my way to 香檳A, call CoCo 預約 , 1:30 OK, 天氣好熱, 不想停留在街, 7/F, 當我等待外面, 某人(先笑聲)裡面說叫他進來, 開門和朝互相握手介紹 (上次我們兩個前後腳差距40 分鐘), 閒談1, 朝兄去M記.

這次我忍無可忍先幹 Part two, 大戰結束, 開始dup, 當我們談論某人和某人的關係時, 鈴響, CoCo說門外是曹操來給她 something……sorry是素素, 我說讓她進來, 我頭掩藏在骨床, 素素冷不防說麥迪文, 來個雙飛!” 我表面保持冷靜 (, 舉頭說素素妹 long time no see, 閒談1素素 bye bye, 兄弟們唔好問為什麼不來個雙飛, 其實非常害羞的.

138usb/141 之旅 - 香檳 A CoCo
(
14次番食)

話說有閒, lunch time有機會, 先吃便餐, 打算出去走走, 天哪! ……, 怕身水身汗, 記得上次山上 眼鏡娘, 打電話, 眼鏡娘說差不多到, 在附近會合一起去香檳 A, 電梯位置遇見某兄弟, 小弟吃了一驚, 反應慢吞吞, 忘了打招呼 tim (!!!), 記得上一次某 Saturday給過客他看見我曼城走出來, 今次再中, 世界真細小, 是時候去買六合彩 (嘆氣聲!)

番食經過情形不多說, 報告擇要, 閒談聊天很高興, CoCo穿上 OL裙加眼鏡着住高跟鞋黑丝袜, 先腳交 warm up, 然後大戰, 覆蓋的 area, 幾乎房間每一個角. 看到鏡裡我自己真的野獸一樣!

: 江戶四十八手不包括雙人拱橋”, 試圖設法試試昔日和 B YoYo練那雙人拱橋”,首先我在床上做拱橋, CoCo她移動自己緊挨我做拱橋, 直到我們兩個弟妹碰觸, 可惜香蕉彎不進去, 摩擦 only. …..失敗.

相關搜索目錄: 購物 香檳

第175次usb/141 之旅 -香檳 A CoCo  (第20次番食)
話說下午出發去開會, 完成去 TST經 exit D, 打算看看 604 B, 剛剛有兄弟按鐘, 看了她一眼, 面孔身形線條真係唔錯喎~但是今天目標是”爬水管” , 離開打電話等一會兒上檳 A。

今天外面沒有碰上朋友, 但浴後 CoCo有姐妹進去取東西. 之後諸事順利, 開開心心閒談聊天[色 , 戒]幾場情 慾戲……光陰似箭.

Part two Foreplay and 最初經過情形不多說, Special D第3 式特別使用「 迴 紋針式 」尋找答案,請參考[色 , 戒]第 二 場床戲, CoCo  身體柔軟能辦到 。過去使用過差不多姿態. 今次盡量把身体拗后 as 萬字夾.

補充: 小弟寫 report 傾向突出D女女長處優點, 所以可以參考我的資料, 不應儘信. 除此以外....好肯定我不是找她最多的客!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 08:23 發表

咁因為我好受力嗎!
有時我會去龍宮齋揼架
D骨嬸幫深水埗D扥布佬揼果間呢
Eric ~~ 什麼係龍宮??? 係 vegi Sauna? 在深水埗哪裡?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 16:44 發表
三哥,龍宮位於深水埗嘉頓酒樓斜對面
班骨嬸/骨毛提供專業拆骨服務
不過我都超過一年無去過
唔知E家咩野環境
Any 冷熱水池? I don't mind , 是否乾淨整齊? I love feel的.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 22:22 發表
三哥,我就係成日呢D時間趁老婆訓覺就上網所以揩野囉
(有D仲大劑o既都未話你知呀)
水池就梗係無啦
如果無記錯乾蒸都無呀
凈得溼蒸
裝修一個字講完:殘!
大劑o既在 HQ 聊....

殘!! ~~~~散步經過 to take a look....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-9-22 21:24 發表
這兩三年我從未翻食, 華豐7H3的湖南妹子破了我的不返食之功!

事隔五星期, 昨晚我又去了, (報告眾師兄, 昨晚大閘大開) 7H3還未食晚飯, 我沖涼佢食飯, 沖完出來, 7H3就坐在我大脾食飯, 仲不時餵我一兩口, 好似當正係 ...
Er....Er....Er......她靠搓 her breast 維持 Liverhood !

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-10-6 16:32 發表

Im99917 師兄
你有沉船的徵象
當心保重
"沉船的徵象"? ~~ Eric 呢句好似應該留返黎同你自己講喎!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-7 21:21 發表

謝謝Johnny兄的精彩報告, 記得以前銅銅有廣告時, 佢D相係著住和服式碎花睡衣, 雖然沒映頭部, 但體態撩人, 看了經常有反應, 不知兄台有冇收藏呢批靚相, 可以發佈出來等大家飽下眼福.

銅銅一路都在我的待試命單 ...
婷婷(前604D )去了北美洲最北的一個國家飲井水.祝她好運。

Now OB road #2 A1 婷婷應該是 前 FL 604B室, 不同的 USB.

相關搜索目錄: 廣告 收藏

回復 234# 的帖子

Thanks 久久神1七兄 report.

天文台2號 A1室間房很懷念.

引用:
原帖由 peterling 於 2008-10-13 22:48 發表

I miss her as well.. her bust very big .. but what is 飲井水
Peter ~~ As 99兄 explained, 在國外上左岸做 C9 飲井水 la.

回復 251# 的帖子

雖然髮型C9, 真是大乳呀又滑又白又軟!

引用:
原帖由 peterling 於 2008-10-15 13:25 發表

I dare to say ... no existing USD can catch her standard ... do u think she will back HK one day ??
在 Peter 這意見背書.

唔係呀! 真係要    

小弟衷心的希望每個以前食過d女女, 早早回去過正常生活,享受丈夫疼愛.  In the meantime............ 讓出單位給更好的姐妹. 阿們!

引用:
原帖由 NEH135 於 2008-10-15 14:22 發表
各位師兄
睇咗咁耐
係咪話而家天文台道1A果個係新婷婷啊

不是1A果個婷婷, 也是E室個婷婷, 1A果個婷婷來自發利, E室個婷婷來自喜利.係話發利 retired 果個! 好混亂呀? 不明白是絕對有理由!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-20 19:58 發表
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早鷶igh架...
下次可能教下7h3
但整體感覺7h3更好...

我覺得7H3有以前"學生情人"feel!年青的朋友會喜歡她多d,
佢靠直覺去serve客人...

OB婷婷就女人味多, 風騷, ...
OB 婷婷聽說有機會 move to Fuji!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-12 13:08 發表

好鍾意呢篇報告, 好好睇!

阿賢都係我的侍試名單內, 約過一次, 佢有兩個booking在手, 等唔到咁耐, 冇得試.

原來madinhj兄已試左三次, 並同阿賢開始有互動添, 羡慕!

對了, 有網友話佢似謝安琪, 係唔係? 不 ...
謝安琪 ~~ One of my favourite HK singer. But she looks like 一個麵包!

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaCb1bxpJ7T0B58..ygt./SIG=12383bgds/EXP=1226555765/**http%3A//lau-sir.com/music/sirsays/pic/K_sus2.jpg

嘉玲 several weeks ago 試過 BM. 真骨有水準 traditinoal USB.

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-11 17:41 發表

well ... 即係個 feel 硬係爭dd
做完少左d可堪咀爵回味 ge element 貢啦
記憶之中係多於 60min ge
可堪咀爵回味你多如恆星 la...........呵呵!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。