推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-21 21:41 發表
得閒時睇下六網四網,見有心水囡囡就mark低,,積積埋埋一大堆,而家抄晒出來,連埋自己睇廣告/報告的觀感,純屬主觀推測,如果有師兄試過以下囡囡,請上來同大家"分享"(依個詞呢排己被人用得好濫)下經驗 ...
師兄好利害!!!

剛得知銅銅會於星期三開工,師兄大可去馬!!! 等著睇報告. (銅銅亦可以全套或單做.)

發利Suki 的按摩我曾試, 但在我接觸經驗, 她的電力,媚態及腰力是賣點. 發利我試過的USB都仍是銅銅最正宗, 而Part2 又合我feel.  正!

HB-A Co Co的按摩只屬摩摩程度,力度絕對不足,但賣點和Suki一樣, 斯文OL樣加姣樣,腰幼.

北角Co Co按摩及樣都不錯,掃Pat Pat及小Johnny手藝暫時是我所試最佳 (比我的至愛阿May及銅銅都較正),但曾試過Part2完事後,想抱著囡囡多一會, Co Co竟推開及表示一Q後便要離身.其實所有我欣賞的好服務囡囡都會主動在事後多抱一會溫存!! 自此, 我便沒有再去Co Co那裡.

建議可試北角文蘭樓Maggie,她的按摩功夫不錯, 全套更單做均可.她的服務態度一流,而身材亦很吸引. 此外, Maggie 和銅銅一樣,可能因為主要做按摩,小妹妹敏感度仍強,加上可能本身易動情,所以兩人不時出現忘形叫床的情況 (當然要視乎我及小Johnny當天的狀態了)(此點即為佐敦阿May的強項!!!她雖然樣子絕對小師奶,但媚態及動情情況根本是撻即著,而她在床上的主動及鯉魚咀吸功簡直令人難忘!!! 建議一定要試!!!(Sorry, 阿May會講笑幫你做按摩,其實她既不懂按摩,亦志不在此,她只是借機會抽水,同將閣下咸豬手一輪!!!

相關搜索目錄: 廣告

對不起,北角Co Co該名字是錯的, 我曾修正, 但想貫徹的一直的做法, 我不希望斷人衣食, 所以錯有錯著,就讓此事罷休.

而由於銅銅她一直堅持她的電話由她自己給人客, 所以無法私下知會.對不起! 請自己去馬後再問銅銅吧!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-24 09:41 發表

理解! 就算三顧香閏都要去試一試銅銅!
據知銅銅因事可能至月底才可能再返工.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-24 22:54 發表

麥兄, 鎖你鎖你! 我淨係掛住彤彤, 竟然冇仔細分清係邊個彤彤, "久久搞一次"今次變成"戇鳩鳩搞錯"!

麥兄之報告我一向奉為指路明燈, 不過香B彤彤居然受得到你七劍, 小弟就無謂前往獻醜, ...
同意!!! Mat Mat 太厲害啦啦! 但係, Mat Mat介紹彤彤好吸引, 我又想去試吓!!!

唔!:bird:我會去試, 但只要我唔寫番錬劍過程同結果,咁咪無人知我唔夠Mat哥咁勁!!!
唓! 你哋班嘢咪同我一樣怕咗阿Mat嗰七劍我認衰仔㗎!!! 不過我衰哀地都試過一日係不同埸地嬴過四個女劍手㗎! 不過如果我可以同彤彤來個八劍九劍,我一定會在此寫勁個報告!!!哈哈哈!!!

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-25 13:01 發表
If I want to visit an USB this evening, any suggestion?
尖沙咀加連威老道玲瓏
北角文蘭樓Maggie
尖沙咀香檳A (很多個也不錯,特別推介Cat,按摩老手.)

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 hbk 於 2008-6-25 15:10 發表
Mr. JohnnyJohnny, can you please tell me if 發利Suki still working?
If yes, I would like to know if she is still working in 發利 and which room?

Thanks alot!!

Suki仍上班.她在六樓四巷盡尾那間.

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-25 17:12 發表

Thank you very much!!
HB-B的小電蟃<豆豆>也可以試試. 手勢不錯!

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-6-25 23:17 發表
怕咩喎,下次等我帶埋把激光劍上去咪得囉。。

螢光安全套??? Sorry,唔應該咁笑啲兄弟!!!

引用:
原帖由 ah_wa000 於 2008-6-26 19:19 發表
Anyone can tell me "北角文蘭樓Maggie" address, Thank You
請自行上1X1搵, 又或者上地圖搵. Maggie在一樓上海理髮鋪旁

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-29 14:16 發表
尋日去佐敦"國貨公司"大廈洗樓, 依照自己的名單, 先上6樓找首選YUKI, 做緊0野, MANDY似乎冇返工, MAY MAY又係開緊工, 上7樓, 彤彤芳芳都係畀人Occupied左,.

再落5樓, 咦, 另一個彤彤(剛從四樓搬上來 ...
師兄, 據知銅銅最遲星期五午後會再上班. 你可以update你的名單了.

Sorry,一如上文所言, 我寫錯了名, 而該囡本人覺得雖然手藝不錯, 但服務態度稍差, 所以不會在此介紹, 請諒解!

若有意搵好手藝及服務佳的, 可閱我其他文章.

之前在北角的Maggie已搬到上環. 詳情請兄弟自己上網查證.

我的雙首選之一的(發利銅銅 )已休假完畢, 各兄弟可以多個按摩大師傅可以選擇了 .

Maggie 已轉往上環. 請上網查.

曾見改往上環<褲落>5樓,但昨夜卻不見Maggie及另一女資料!
Sorry暫無法協助!

師兄好嘢, 請繼續造福兄弟 及囡囡!!

引用:
原帖由 ekingjolly 於 2008-8-5 03:22 發表
May l know any contact for 尖沙咀加連威老道玲瓏??? Since she didn't get any ad now, thanks
已把有關電話電傳了給師兄.

最近趕工作,弄得頸背疼痛,昨天到尖沙咀找發利銅銅按摩. 到步時,銅銅表示近日不知是否金融海嘯影響各兄弟收入,生意突然減少! 但可能由於生意較淡,亦可能我因真的很倦,銅銅幫我按摩的時間竟然加長.各兄弟提及的Yuki,豆豆,7H3,Sandy,玲瓏,Maggie,我均有試,其中一些更是我常到之處,但人夾人緣,銅銅的力度及穴位最適應我.相信各人一定有自己的心頭好.   我貪心,所以我會去試兄弟們的推介!

話說昨天按摩之後,銅銅伏在我背上,在耳邊問我是否已鬆弛下來,又是否可以和她做!各位兄弟,如果是你,你會怎樣回答?
我當然不會費時回答,而即時轉身把銅銅抱往床. 一直喜歡銅銅的胸部,因為夠大而堅挺,小妹妹毛多而密.當下即狂吻美乳一輪,再而先男上女下,然後當銅銅開始稍喘而皮膚微紅動情時,即再轉後進式.由於挺進較深,每推一下,即聽到銅銅想叫而強忍的醉人叫床聲.由微聲呻吟到放聲大叫,過程中的英雄感及小johnny的親切滿足感是筆墨難以形容! 和一個可以帶給你有情人feel的淑女型囡囡happy,而再親身把淑女變為狂娃,感受絕對超正,此外,事前事後的閒話家常又顯出囡囡對事物的個人意見,可以當朋友交談.且銅銅亦很記得別人的喜好,及願意寒喧問暖!當然銅銅的按摩功夫亦一流,令我真的鬆弛下來!這是正是我特別推介銅銅的主因.

向兄弟你們的最愛又如何? 煩請賜教!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。