推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

懷念當年北角嘉麗華的日子

懷念當年北角嘉麗華的日子

當年上樓骨SPA等等重未成氣候,我每三兩日唔去嘉麗華真係好似有蟲咬咁,喜歡嘉記其中一個原因係我唔喜歡係呢D場開大,又怕D女狂PUSH你開大,而在嘉記做個BODY,BG已經好開心,第二個原因係果度出入唔太礙眼,第三個又係最主要原因係有兩三個BG熟左,有D感情,當中一個叫Jxxxxx既更加令我神魂顛倒,佢只有CUP手波,細細粒,去過既C HING都知,BODY除剩條UNDER,最初接觸既J亦不例外,服務跟一般BG一樣,用對奶磨下磨下,然後快手打打打,做過三四次之後,J可能感覺到我每次都要求佢企近我頭部,比個籮友近住我,有一次佢好好咁騎在我上面,好似玩69咁,用個籮對實我塊面,我用個鼻隔住佢條底底係咁磨佢只西,好多水,應該係超多水,想多手用手指撩入去佢一定唔準,其實到呢個地步我已經好滿足了。如是者都同J玩左幾個月,有一日,我如常去到嘉記點佢名,經理回復佢有D事要個幾鐘後先返到,我話唔緊要,一於等,佢終於兩個多鐘後至返到來,見我重等緊佢所以有點感動,這次開始左我同J更進一步關係(一定不是ML)

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29

開始時又係如常一樣,到69位置時,佢問我,其實你用個鼻聞同磨,係咪好想奶呢,嘩,此話一出,我梗係話係啦,佢就講,見你對我咁好,一向又唔過分,今次比你奶啦,但一樣唔可以用手同手指撩,佢重話自己剛沖完涼至上班,可以放心奶,我二話不說開工啦,從此之後,69+奶西已經係指定動作,記憶中J既西多水,除左正常西味之外重有少少似狐味,有時奶完真係唔想洗,可以留住D味,就係呢個原因,三兩日就心思思去嘉記見下J

引用:
原帖由 yatdug 於 2012-7-20 16:11 發表 事隔咁耐, 印象仲咁深刻, 描述生動, 令我也有些少嘉記回憶浮現腦海...
對我黎講係超正味道,點可能唔深刻

後來因為J離開左嘉麗華,所以開始少左上去,直到佢結業前都重會一兩個月上去一之由於J說從良,所以無聯絡佢,以免影響J生活

引用:
原帖由 yatdug 於 2012-7-20 16:28 發表 後來轉了去邊間場玩呀, 師兄?
之後在荃灣區兩間樓上樓下既{玩左一排,無嘉記果種感覺了

好多師兄對嘉麗華有回憶,寫出來大家分享下吧

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-7-21 00:37 發表 2001年至03年,曾在北角返工,公司就在嘉記附近,但由於嘉記個門口太張揚,對正大街電車路,想去試下都唔敢,一陣撞到d同事就麻煩!唉...原來當年呢度咁好玩,錯過了!
C Hing錯失了咁正既好地方,現在好難搵番啦!
其他爸打有幸在嘉記留低過子孫既,分享下經歷啦

師兄提起孖六,又好似有印象,爆炸頭,均衡身材,真的近年各{難見

嘉記的優點真係近年搵唔番

嘉記都算RPP的始祖,最初玩時真系幾乎走火

試過當年+記RPP,我未遇到過感覺近似的BG,而家甚至唔使的女幫我試,到喉唔到肺

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2012-7-28 19:59 發表 嘉記鴽獀v,另一強項係:「攝」毛巾。每間房都有兩三扇窗,同客鰫苳漣@「深入接觸」前,技師都會好有條理咁,慢慢將齯礞y「攝」鷁◆堳蛂A封住黤﹛C其實條窗隙好窄,但都俾佢]「攝」到,果然工多藝熟。
C HING講起,又係另一有趣回憶

引用:
原帖由 rainelau 於 2012-8-7 14:43 發表 睇睇下, 又記得好似有個8仔. 條女個樣好似一般但好Q 野果隻. 好細心咁同你玩雀 + 蛋蛋 . 真是高手, 見你差不多爆, 會色得停手.最後1次mark 佢, 完事後, 因我可能算是熟客, 佢話下次同我玩爆炸糖及口爆:lovee ...
又一錯失良機

引用:
原帖由 rainelau 於 2012-8-9 11:42 發表 哥哥仔, 未試過 90年代的 + 記, 確實有點可惜: oh: . 因今時今日香港所有桑拿無一可說接近 , 更不要說比較
TOTALLY AGREE WITH C HING

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2012-8-19 14:04 發表 當年都試過嘉記插針都唔落,同幾個外國番蟀J朋友,去鰼袡麰悸G間皇都, 因為冇單人房轉,攪到 part 2 都要三個老友一齊拍房,實行一齊起機機,歡呼聲此起彼落,至今難忘。
黃刀實不可與嘉記相比,簡直可用天堂(嘉)與地獄(黃)來形容

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2012-8-20 19:45 發表 極之同意,不過當時亞超著褲,天堂冇路,焗住去地獄,D 女年紀大 D,地方殘 D,招呼喳 D,總之樣樣都爭 D。
我都有過經驗,去到王刀好似比人強姦咁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。