推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

華豐Yuki,我都係摸門釘好多次,唔知方唔方便pm yuki 個電話比我。唔該。

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2008-9-19 06:00 發表
華豐Yuki,我都係摸門釘好多次,唔知方唔方便pm yuki 個電話比我。唔該。
收到。
謝謝。

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-7 06:50 發表

search in 1x1 plz~~
1 iv 1無左的ad啦。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-14 04:51 發表

jimsi 師兄經常身先士卒!
下次一定食番個超正o既補番數!

呢排俾tiger看得好緊已有兩星期無踏足華豐
聽聞近來華豐甚靜,洗樓o既師兄唔少但入閘o既唔多
情況係咪咁惡劣?
早兩日,五點幾去到,7H外面的大閘關了。

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 11:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
相信呢編報告對Ada好有用。
佢同我講過,開門後,好多人見到佢都掉頭走,入門率好低。

引用:
原帖由 decdet 於 2009-2-8 02:18 發表
呢排好少上黎, 同大家拜個遲年, 係度祝大家有心有力, 碌能精神!

睇黎呢排大家都講緊香b豆豆, 有冇師兄可以pm佢電話俾我呢? 我上個去都係望門輕嘆呢...
141網有廣告,有電話。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 smithng2001 於 2009-11-11 14:58 發表
各位ching,香b有邊幾個USB值得一試?唔駛全套
發利5/F的BoBo。
喜利的Ada。
她們在141網都有廣告。

引用:
原帖由 smithng2001 於 2009-11-11 14:58 發表
各位ching,香b有邊幾個USB值得一試?唔駛全套
發利5/F的BoBo。
喜利的Ada。
她們在141網都有廣告。

發利BoBo都dup得好好。

喜利Ada又係dup得好好。

回復 1462# 的帖子

翠兒試過兩次,都係唔係好適合我。我反而覺得佢家姐Joey o岩我,只不知伊人現在何方。

引用:
原帖由 科拿仔 於 2009-12-14 08:23 發表
其實咩係「腳交」?
用腳幫你打飛機。

引用:
原帖由 科拿仔 於 2009-12-15 15:25 發表
下?咁高難度?唔濕唔緊會high既咩?
我未試過架,見你話唔知腳交係乜,所以答一答咀話你知。

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-21 16:07 發表
請問有冇師兄知道以前華豐Yuki現在去咗邊?
福樂12樓,141網有ad。

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-21 14:54 發表

我都想要, 請各位師兄幫幫忙pm小弟
阿賢搬去天文台道,141網有ad。

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2010-1-25 10:24 發表

請問有冇師兄知道此ADA 係俉係搬咗去喜利11樓?
Ada早兩個星期前搬左去香B,141網有資料。

引用:
原帖由 科拿仔 於 2010-1-28 16:47 發表
其實樂道點樣去?
近天文台道嗎?
請看地圖。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kellet 於 2010-2-3 13:54 發表
I wanted to visit BoBo today, but was the same failed.  That was my third cup of lemon tea from BoBo.  Being disappointed, I went to Elaine at Wah Yuen.  She recognized me when I walked into her room. ...
Bo Bo going to have her new year vacation very soon. You better have a advance booking one day before.

引用:
原帖由 steinjack 於 2010-2-22 02:33 發表

有無電話可以PM, Thank.
Done.
Please check your PM.

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-3 07:55 發表
想問下喜利 yuki 同suki係咪搬左?
ad唔見左既。
Ada搬了去香B

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-4 17:10 發表
哈,昆輝翠怡個名咁得意既。
因為以前在昆輝大廈為骨友服務,同名骨女太多,所以加上佢初出道時的地方作識別。
例如華豐7H3婷婷,搬幾次都係quote番7H3婷婷,咁就唔會攪錯係另一個婷婷。

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-4 17:07 發表
我知啊,我上星期先試過。
我係話「想問下喜利 yuki 同suki係咪搬左」喎?
唔好意思,我搭錯線添

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-9-21 16:55 發表
coco好似沒了廣告。
睇網上的相,依家好似係福樂11樓。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。