推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

KWOK 138我的心情現在真的比你差十陪以上, 我懷疑出多了好多係陰囊, 唔知有無人出過係陰囊定我多心, 我真係唔知點算, 大家都知陰囊D再加上毛好似一粒粒, 但係好似比平時大粒, 好以真係, 如果真係就好多啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 我而家既心情真係勁DOWN..............................

小肥T多謝你呀, 你有無MSN, 我PM你我MSN你加左我先啦, 我有好多野想問你

多謝肥t哥, 心好了點.....................希望下月有第二次聚會啦

真係好唔開心, 訓唔到, 所以post一下, 大家努力吧!! 睇黎都係眼光光到天光!!

minghin & 啊魚 多謝你地呀, 我最煩就係近來身體做了其他手術, 所以要等過了兩星期後先可以去睇醫生, 希望無事啦, 你地而家又點呀?

伙記兄你同你太太現在相處好了嗎? 有無復出?

算啦有d人係成日pm問依樣問個樣, 但係我地就係唔計較所以依編野長寫長有, 希望到我能夠生左仔後再繼續寫......................................

引用:
原帖由 someonehelp 於 2007-11-10 17:38 發表
各位大哥, 希望你們可以幫幫我. 依家有以下問題.

1. 女朋友去了油記 check 完話佢有椰菜花, 我同佢半年.
    我一向冇去玩的, 佢亦成年冇拍過施, 我也相信佢沒有玩伴.  
    點解佢會有?

2. 之後我去chec ...
Hi同poor講既一樣, 上左大陸就好似同外界隔絕, 想上網買馬唔得, 去到上海又無香港報紙, 乜都悶q死, 上香港網更加唔洗諗,所以一翻到黎都要post下, 而且最扑街既無左一個月, 今日翻黎又發現有一少粒, 扑街係咪天上玩死我先真, 我冷凍到唔知點好!!!! 真係依個病要幾時先走呀!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3年都黎緊了!!!!!!!!!!!

Tony對唔住, 因為工作關係11月12月應該好難出到黎了, 因為年底真係忙死, 我想最快我都要1月先得, 1月就一定無問題, 好希望出黎和你地一齊舒發下唔洗好似依家咁down, 再係咁發我都老了, 睇黎生仔依樣野真係可能無可能了.

另外someonehelp兄弟你女朋友有無出去玩就唔知, 意見係可以比d你姐, 那些都係由依2年幾睇醫生問翻黎, 可能油記check錯都未定, 因為我之前睇譚醫生講過生係生殖器的, 基本上一定係性交得黎既, 但當然都有可能係有其他可能, 我唔敢講, 而其次可能係油記驗錯, 你試一下叫佢去第度驗多次囉, 可能唔係呢, 既然你都咁鍾意佢, 介咩唔介意佢出面有呀如果係, 你鐘意佢咪得囉, 而家咩年代.

兄弟疣可以潛伏8個月的, 你依一年小心d check住就ok, 如果你無就可能佢過d唔係, 因為醫生都講疣細菌咁強, 無用套係一定中的.

Tony現在你幾耐去dr ho check一次?  另外新工作順利嗎?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-16 16:45 發表
明天活動取消.因小弟明晚與親戚食飯.

stanleysex
工作努力中.迷失過.積極過,相信應該可以結束迷失.
大約3-6個月去看.,有時會看皮膚.(順便看)
祝你同依版一樣咁成功啦!! 小肥t你的3m係咪日日搽定點?

引用:
原帖由 unhappybarry 於 2007-11-20 16:02 發表
又係我呢個死窮鬼......尋日返油記見醫生......佢地話要換藥.....開頭我以為好囉.....肯認真少少幫我醫
點知搽左隻新藥水之後而家患處開始陰陰痛.....又問唔到點解.....個種不知所措既心情真係好辛苦.....好驚呀 ...
兄弟平平地睇翻我之前kurtlau介紹我用既藥膏啦, 幾平但好娜的, 應該同3m差不多, 只係6草野, 應該好多藥房有買, 但要小心查, 兩日左右先好查一次, 但大粒就唔一定得, good luck

kurtlau兄你點呀, 剛上幾日又發一小粒, 哎...........................我都唔知點

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-11-24 12:45 發表
我都有上黎個喎~~~~~~

專科醫生我睇過五六個
普通科醫生我睇過三四個
政府我都有睇過....

做冷凍超過三十次...激光.......去政府/專科醫生/普通科醫生搽過藥.......用過3M.......買過其他藥搽........

...
恭喜哂啊咁你又轉左咩新工呀!! 你比我好, 我無發一個星期咋!! 咁下年1月黎一次大聚會出黎慶祝下啦, Tony係咪, 因為我要到1月先得閒, Minghin你重有翻發咩?? 唔係呀?? 你加埋到依家幾個月呀你都咁耐重翻發?

引用:
原帖由 mochilo 於 2007-11-26 13:42 發表
各位兄弟好.有一排都冇上黎喎....
Kurtlau 兄,恭喜你啦.約8,9個月冇事就大多數冇事啦.
我都醫咗成年幾,做過十幾次冷凍.到而家都差不多5-6個月都冇番發,希望真係唔再番發.
我都經常做運動,每星期都有三兩 ...
mochilo兄我發覺好多兄弟同你同Kurtlau兄一樣, 有左病後既好方面睇我地之前無做既野, 依家好多時做哂, 由其運動同有健康既活動, 比以前更積極做人和懂得更愛身邊人, 依樣係之前我地都可能無想過, 大家一起努力吧, 希望幾年後我地係度吹水吹我地既新健康同開心既生活, 不過我都重係好down咁得都未好!! 真係無耐既心情重係好down.............

相關搜索目錄: 運動

係呀好多兄弟而家都有定期做運動, 係喎Tony好似你無喎係咪哈哈!!

我都希望好似你地咁快d無事, 希望啦但可以肯定既就係我係最長時間未好過個...

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-11-28 16:30 發表
stanley大哥﹕
夜訓好有影響

小弟本來兩個月冇發,點知上星期五感冒發高燒,跟著又生一粒、又破財
唉.......
真係好想打早幾日喺地鐵度猛咳果條pk ar伯 (發燒既病原體)
咁大鐹, 又同我一樣由0開始, 哎.....好難先頂多一至兩個月, 我係你真係想搵翻個pk出黎打, 真係好難先兩個月無事, 兄弟一齊再努力吧

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-29 13:38 發表
stanleysex
我沒有做運動,對呀.走路就多.還有我多數會轉公司.
轉公司定轉行先大哥?

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-29 16:24 發表
近日天氣轉冷,各位小心身體.
我都想今日又發一小粒, 剛查了藥膏, 希望ok唔得下星期又要去搵dr ho, 一個字down

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-12-2 00:34 發表

好耐之前係dr.ho都做冷凍,佢重手同我做反而出得仲多,之後佢都發覺然後都輕手左.

相信每個人的情況不同,如果keep住冇改善,可以試下其他方法或醫生
其實我現在覺得係運氣最重要, 只有等, 醫生用的藥每一個都大約一樣唔會差太遠, 差只係差係醫德, 搵個好人地既會開心D咁解

引用:
原帖由 snghk 於 2007-12-10 13:10 發表
再問,不過好似無咩人係度,因我明天去睇何生,電話度又唔記得問,想問既係使唔使
自己替晒d陰毛先去睇?定係就咁比佢睇都ok?
一定唔會啦, 同唔洗替啦, 不過近來好多人去dr ho, 我今日又要去, 所以唔洗講啦, 真係而家同運氣時間一切作對, 真係唔知那年那月先會好翻哂!! 12月尾應該無咁忙, 到時tony再攪網聚啦, 等我可以放鬆同吐下苦水啦. 3年黎緊了唔知點好.................................................................................................................................

引用:
原帖由 snghk 於 2007-12-10 15:31 發表
我都睇左幾十版,而家好似好多師兄都無再post,唔知係咪好返呢?
好返都上黎講下情況,分享下都好
咁簡單好多人好翻哂十世啦, 係我咁黑仔姐

dr ho既護士就無問題, 你去其他地方睇就可能有, 我之前睇第度既, 而家轉左dr ho, 因為個人好, 而藥方面每一個醫生用既都差唔多同一樣, 我睇翻藥膏既標籤都係同一隻藥膏黎無分別, 所以真係有小小個人同最重要係運氣問題.

而今日唔記得講係dr ho等時囉左份阿sa講子宮頸癌既有menu, 有個hpv網址大家都可以睇睇既www.hpv.com.hk

引用:
原帖由 snghk 於 2007-12-10 17:51 發表

師兄你係何生度一直睇定係轉幾次先到何生架?
咁你而家徐左醫生指示,仲有無其他野輔助?
我睇到樓上有師兄講d護士有特別眼光,我聽日就
上去睇下點奇視法先.
點呀今日睇完dr ho有咩report?

引用:
原帖由 AAV-2 於 2007-12-13 10:36 發表

Other Brothers may suffering in nasty area, so as you know your problem is not that serious and just focus our own. Hope the pain and recurrence will leave whoever has it.

The AAV-2 has prov ...
其實我覺得好多兄弟而家同我既想法一樣, 好翻就已經好開心, 唔會再想話以後會有cancer或翻發, 最主要好多兄弟都勇敢去面對和重新健康生活, 多了關心愛自己身邊的家人和愛人, 令自己懂得咩叫健康既人同關心人, 自從有左依個病後死都對於我黎講唔係咁重要, 都係命一條, 能有關心我既人就死都死得開心了.

引用:
原帖由 AAV-2 於 2007-12-13 16:11 發表

Most gential warts won't develop to cancer, same as women.  We might have other cancers soon or later. Think positive, it is a chance for us to have a better diet and health to love the one you ...
我一定努力的, 我只係想多謝你既意見同講翻各兄弟得病後的大改變, 有無cancer都唔重要了, 大家搵多關心自己既人就開心了.

HPV同HIV係兩樣病菌黎, 所以完全唔同既放心, 但自從得了此病後每一位兄弟都會加強保護和愛惜自己的身體了

引用:
原帖由 onizukagil 於 2007-12-14 08:13 發表
咁多位師兄...
小弟剛剛看醫生,証實感染hpv...
我的醫生只為我做冷凍,沒有什麼藥膏給我塗,只開了一瓶消炎膏...
他說沒可能斷尾(心灰),請問我現在有什麼須要注意?
是否真的不能斷尾??
今之連我都唔幫你, 睇之前既post講過好多次了.

引用:
原帖由 AAV-2 於 2007-12-18 01:31 發表

Dr. Ho said 麥錦霞醫生 worked in Yau Ma Tei for a long period, so I bought my girlfriend to see her. I can tell on her face that she doesn't believe my warts wasn't caused by sex and infected b ...
咁即係你女朋友有無做body check? 如果有幾錢同有無事?

相關搜索目錄: Body check

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。