推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

四大名捕討論區

一直看大家的討論很久...但沒有註冊發言(搬家前也有看)
終於最近忍唔住註冊啦^^
唉...最近有D覺得名捕悶啦...
特別係唐十五好似永遠都唔死咁...
而且最近無啦啦又走左幾個臨記出來--3個+七個名都冇既臨記(仲要講到超級高手咁)...
唐瀟雨+唐刃+唐十五都話勁...真係有點那個......

仲有呀..有樣野我真係火都來....
點解到而家都冇提布條仔架....
真係好嬲呀...太偏心啦...
我好鐘意布條仔架....

好心編劇交代下啦...比一小幅畫面比我知佢無事都好ar....

哈哈∼我回來了∼有布條仔就有我∼

睇完今期後有D覺得布條仔真係慘∼

布條仔同樣係四大家...但係漫畫入面幾乎係配角...戲份比周白宇更少∼

而家一出場冇幾耐編劇又想殺死佢....布條仔真係慘

瘟疫呢個角色仲算合理....但瘋迷就好牽強...

直情唔使望人....只要係一定範圍就可用腦電波控制人....

好似第三頁天機子無望瘋迷都high野...

仲勁個x-men2控制X博士坐輪椅既怪人....
引用:
原帖由 小小力 於 2007-5-29 22:14 發表
監制杜比離開玉記喎!!四大既質素會唔會因此下降呢??
之前杜比監制四大都算不錯...但四大錯字比較多..

我反而覺得劍橋D畫風差左...第9頁最下同15頁下右畫到無情好怪....

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2007-5-30 20:31 發表
布條仔唔好死呀
一樣要求布條仔唔好死
引用:
原帖由 小小力 於 2007-5-30 23:20 發表

同意今期無情畫得好差,到底係唔係劍橋畫....
我覺得劍橋畫得最靚係開頭個幾期~D水墨風格一流

ex.第一集第8頁全頁~水墨風格冷血畫得超級好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。