推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-2 03:56 發表

做咩唔叫埋我睇呀~!!
你得閒應酬我咩......

千千妹妹.....幾時可以約你睇戲呀......
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-2 04:27 發表

OK ~!!最好睇既都睇左啦,不過依家都冇咩戲好睇啦~!!
你未睇咩......陪你睇多次....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-2 08:41 發表

咁好咩~!不過我do睇左lu ~!!
玩野呀.....對你好d都唔得.....

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-2 16:37 發表

皮蛋大哥, 好唔好睇呀??
都可以.....不過個故仔比較灰d~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-5 02:37 發表

This film is highly impressive. All the good points about it and the outstanding performance of those participating have been mentioned in other columns and there is no need to repeat here. The ...
唔識英文tim..................

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-5 08:28 發表

呢個世界有一樣野叫做字典架嘛...查字典囉~!!
係咪檸檬茶嚟ga~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-5 02:37 發表

This film is highly impressive. All the good points about it and the outstanding performance of those participating have been mentioned in other columns and there is no need to repeat here. The ...
原來係係幫愛護動物協會拍既........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-5 14:44 發表

皮蛋大哥, 釔弟重諗住你可以翻譯畀小弟睇𠻹.........
以我有限既英文....係講套戲主要係帶出愛護動物呢個message....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-6 06:35 發表

你好鍾意食檸檬咩..仲要飲埋潻,成日掛住飲~!!
你咪成日比檸檬我食果個......

呢度原來有人傾計ga.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 02:46 發表
你係邊度返工架?咩野公司黎架...多唔多人架..好冇反架~!!你老闆成日唔係公司架咩~?
咁八咩.................

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 02:55 發表

係咩~!!真係咩~!!咁點算好呀~!!
唔怕啦.....可能人地遇左~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 03:05 發表

yes~!!!!
我冇咩特別....咪人一個law~~

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 03:18 發表

皮蛋做咩ga??
做玩具trading........

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 03:20 發表

嘜你係人黎架咩~??????你好似係隻蛋黎咋喎~!!
仲係一隻臭既蛋潻~!!
成日都對我咁衰.......

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 03:25 發表

真係開心...
日日有玩具玩~嘻嘻~~
唔好玩ge~~~~

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 03:34 發表

you too 啦~!
我又對你衰咩.....咁我改好d呀.....千千妹妹~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 04:04 發表

佢成日蝦我架~!!;
錫你都唔夠時間......邊會蝦你呢....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 03:45 發表

咁我就等睇下你表現喇...o下~!!!!
咁要靠力保健~~~~

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 04:54 發表
飯前推一推~~

皮蛋, 記住買力保健喇~~

C U ALL LATER~
晏d見~~~~

冇人....冇人....冇人.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 07:10 發表

佢邊會丫...我就黎好恨喇~!!
枉我對你痴心一片.......

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-9 08:43 發表

請你食雪糕喇...唔好喊啦

為有係咁啦.........

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 09:13 發表

............無我份
分d比你啦~

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 09:18 發表

好呀~
我要支士的得喇~~
好好......比你呀~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。