推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

48 12
發新話題

“精”盟會 蜘蛛俠之 – 恆記精子銀行 雙妹: 溫柔 調皮 拍住上 !

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-14 10:07 發表
tell you what... i sleep on the sofa... @!#$!@%!#%!!!
吓,咁咪入得屋門口,再入埋房,仲要上埋床,兼冚埋你張被!真係小喇叭吖!唔怪得你谷到上腦啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-14 10:42 發表
Yes... since FF are so dangerous right... and all the SN required at least 3 hour time even the swimming pool... dam...

My be it is the training to save all my energy until the big day one and hal ...
吓,到時可能已經谷爆腦都未定呀!?不如calling五姑娘standby啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-14 14:47 發表
"掂過碌蔗" 於我所記,這是無線劇集發哥口頭禪! It seems we belong to the same "GAP GAP".  
如無意外,應該係親情入面木咀輝嘅口頭禪,仲有「係咁先!唔係咩呀!」;「你媽我"登"!」

Same GAP GAP here too!!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-14 14:58 發表

所以我們 arm 型, 車個輪先!!
唔.....三哥,車輪...我要有脷至肯過你噃!!

回復 107# 的帖子

Hey man, copyright protected!! 你將我啲咁有詩意嘅文章改到咁!!

回復 112# 的帖子

小。。我放長雙眼睇你兩條友點, 到時你地唔好猴琴到捐錯lone!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-15 15:23 發表
Def, do you want to become a 蜘蛛蛙...  it seems that it is good to be...
你條友今日都睇怕好似好得閒咁噃,咁得閒,不如....!!

超..尋日阿蜘蛛同我講到實牙實齒,又話相鄰房,又....,等我以為萬事俱備,只欠女女,原來....

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 11:46 發表
Perhaps just a few line in this thread will do. I don't think it justifies a new report on yesterday's event.
But I've been looking forward to seeing your last week's report for a long long time!!

回復 132# 的帖子

叫咗你幾十歲人搖船要小心啲啦,你又唔聽喇!嗱,攪到要去做物理治療喇,咁作賤自己為咩呢?? 

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 14:21 發表
"坐進干多拉猛咁搖, 有个"拍乸" 真嬌俏.............."

在此情况下, 动作過火是免不了的。
你又暴露咗你嘅年齡秘密喇!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 09:53 發表
You can be anything as long as it suits you...............

BTW, any exciting adventure recently? You have been quite for such a long time.
Exciting Adventure for Retav: night shift from 18:00 to 02:00 lor and report duty on time at 08:30 lor!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 09:59 發表
唔好咁樣挖苦巴打................. 小心 "他朝君體也相同"!
都話係巴打啦,大家心照嘅!! 

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 10:46 發表
但有時踩得太盡会番唔到轉头!
唉...!你又點知我未試過呢?早上九時做到第日零晨四點,然後九點又開工都試過啦!輕鬆吓啦,香港人!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 10:54 發表
乜賣豆腐都要咁辛苦 ga 咩?
小,啲豆唔使磨點整豆腐呀?啲豆漿會响個天度趺落黎,會响顆樹度生出黎呀??

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 11:27 發表
原來你的真正嗜好係磨豆腐.........

呢味嘢唔啱我, 多謝!
咁用你碌私家棍去磨豆腐又啱唔啱呀?諗野唔好咁傳統先得gar!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 11:47 發表
用棍去拌、 去攪, 唔係去磨!
咁你咪又被傳統框住囉!邊個人話棍一定只係可以愛黎拌,去攪,而唔可以磨呀!要innovative就要突破框框,支棍何止可以愛黎磨豆腐,攞黎當搥仔咁dup釘都仲得呀!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-17 11:56 發表
Def really know me... very exciting adventure... another 1800-0200 tonite... but my boss "very kindness" to offer me a late report time tomorrow... 0930... "So so so kindness"... What the hxll...

...
'cos we're really brother ma although we are not cum brothers yet! Enjoy your adventure tonight, and then GONDOLA GONDOLA GONDOLA all day long on coming Saturady!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 14:12 發表
鉄杵会被磨成針, 咁碌棍又会被磨成乜呢?
有冇聽過檑漿棍,磨到最後會出漿嘅,仲唔係明符其實嘅檑漿棍!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 14:13 發表
Please be reminded to take a good look at those racing queens..... they are so sexy!
Do you have any solid concrete evidence like ... to prove it!! And where's your high-touch report ah??

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 14:21 發表
Spiderman has seen the evidence, though the clarity standard is a bit low!
XXX, that's what I'm so annoyed ah!!!!!! I, as your cum brothers, still have no chance to see it!! Remember what you said yesterday ah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 163# 的帖子

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 14:37 發表
嘩............! 淨係有公仔, 其他乜都冇! 你想点???
就住呢個報告話題上費x事再講野,慳返啖氣暖肚好過!

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。