推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

67 123
發新話題

[原創] “精”盟會 – Operation Lexus 淩志行動: 聯手炮轟 GDI (Mini MP)

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-12 17:18 發表
Noted with thanks.

BTW, do they really allow taking 4 jai movies.... or snapshots?
No kidding man, please!!!!!!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 149# 的帖子

denny兄,你慳翻啖口水都得喇,條友有時真係...傻得好很可愛呀!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-12 18:32 發表
haha. we all have dreams.   may be our dreams will come true one day!  I have not thought of being at a 4-jai movie type scene until I heard the great advice from you and Jes on GDI ...
Huh~ really thanks a lot for spidy's contribution! 小佢個喇叭!

回復 155# 的帖子

你老板,收唔收到個短訊都單聲吖! 記得出發之時與敵軍司令再聯絡,先禮後兵!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-12 21:15 發表
one world... one dream !!
............... one jer, many shots!!!

回復 158# 的帖子

Yes, some connection before real action in the sitting room is good, but we also didn't do that last time.  However, we both (2M2F) enjoyed the shower together after the first action.  That's a great opportunity to build the connection and ignite DD's sparkle!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-13 09:04 發表

重好講, 噚晚忘記轉 silent mode, 收 SMS 時响机, 董事長猛問乜嘢內容,很狼狽 + 驚險!
小,你條友夠唔係啦!平時我未必開嗰個搵食老冧,就算開咗,收工返屋企前都會熄機!好在尋日細佬有節目開心緊,完事後睇到你個短訊都七點幾,好在人地又即覆,如果唔係,你兩個粉餅自己淫淫蕩蕩都得喇!

下次去滾,咪很咁”mun”!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-13 09:25 發表
... What are the good suggestions for these key words?
If you need to have overseas business trip, then CP is Canadian Pacific Airlines, CA is Cathay Pacific, or California
SNA is the short form of John Wayne Airport in Orange County of California

If you are in computer business, then SNA can be System Network Architecture

Good enough??!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-13 09:16 發表
又去新旺揾 C9?

你條友真怪, 食慣魚翅都钟意粉絲!!!
呢個世界唔係得果度可以尋開心噃,費時講咁多你聽比你爆响晒!記得我轉咗個老冧,但舊嗰個我未用完啲錢,仲可能要黎吹雞呀!

嗱嗱林做埋啲手尾就上路啦,淫淫蕩蕩,到時你兩條友千祈咪亂到鑽錯竉至好!!

回復 166# 的帖子

Yes, CA is Air China.  That's even better for you too as you need to...........! hahahaha!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-13 09:16 發表
又去新旺揾 C9?

你條友真怪, 食慣魚翅都钟意粉絲!!!
諗清諗楚再答你,蔡生都有話:”如果功夫好,十蚊一碗嘅粉絲碗仔翅,隨時好食過真嘅魚翅呀!”

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-14 14:01 發表

咁你又週不時去啃魚翅? 辛苦哂你囉!
都幾辛苦呀,舟車勞頓,攀山涉水! 不過,我唔去啃魚翅,你老哥至巴閉咪搭和諧號去輪街症,點有得過你而家現場睇真人演4仔!!

相關搜索目錄: 攀山

回復 173# 的帖子

If you really get it published, may I request for a complimentary copy with your autograph?

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-15 09:50 發表
Could I just be the 收銀員 in the exhibition?  Haha...
x你喇叭啦!  你咁Q大隻,起碼要做番啲擔擔抬抬嘅工作啦!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-15 10:01 發表
"擔擔抬抬"呢家嘢留番比 D 囡囡做啦!
唔係咁開放呀嗎!响書展度叫啲囡囡"擔擔抬抬"?以個人尺度計算,MP尚可,但咁公開地叫啲囡囡"擔擔抬抬"...!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-15 10:07 發表
Erect an enclosed canvas canopy in the Book Exhibition counter. For adult only. Have the 擔擔抬抬 service by nui nui if they buy the book.
xxx,一定唔好搵你做FC!咁嘅安排係可以賣出好多書,但要賣幾多錢一本至可以回本?隨時賣一本蝕一本呀!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-15 10:12 發表
Don't be afraid.............. 羊毛出自羊身上嘛!
xxx,咁攪法,起多幾個會展都唔位比我地擺counter啦!!

67 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。