推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

古都半天快樂遊記

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 00:21 發表
今天星期六放假, 一於又再北上古都, 去了三個場, 盡興而回.

尾泥灣

先打電話找LULU 主任訂推拿房, 中午一時半去到, LULU主任知道我鐘意試新࢝ ...
有冇見到隆賭匯有一個妹妹仔咨客好靚女?真係好靚 ,靚過採耳妹,好似係新來的,好精靈,講野又口齒玲琍
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-8 00:39 發表

師兄你梗係做得太多沐足
連個囡囡都唔認得

估唔到你同咸羅拔會同場競技
真有緣
我週不時都碰到 stange 師兄的,在明豬角、在王甘都遇過。

小琴真麻煩,成日爆我地既行蹤比其他人知。
引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-8 00:48 發表

strange兄晚安!
乜今次淨係同一個囡囡開大咁少呀?  
可能仲會有下文,下星期先至係戲肉,同佢出去開房!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 01:00 發表

真的可能按腳太多了, 個別按個一兩次的囡囡會吾認得

羅白今日當然盡興而回啦, 係咪? ...
今日冇乜技師,我趕時間,只按完雙鐘足浴佢回港了。

今天的技師,是小琴特自吩咐沐足部主任關照我的! ..仲話介紹靚女比我,世紀大整蠱!

今天的技師 ,年紀與腰圍都接近 30 ,手上拜拜肉,面上有紅荳糕,玩得不算放,加鐘後 (以後真係咪咁老襯一早講明做雙鐘 ) 攬住我訓覺,但只係訓覺,咩都冇做。

題外話,我今日大約下午點零鐘從香港到深圳過羅湖關後,在通往地鐵的下層,於唱錢果間建行前面,有條廿零歲之大陸仔扒港客手袋,比果個港客大嬸發覺,大叫~~~ 2 秒之內從人群彈出兩個便衣、一個軍裝,將賊仔制服,勁!

去人人理髮飛完個飲頭之後 ($20),行左一陣東門,跟住搭大巴去金三角,落車後見到在活 x 旺前面有兩、三個大陸仔扒一個女仔既手袋,我離佢地在約十米,超住佢地,佢地勵住我,但仍然照扒,後來比個女仔發覺,佢地就彈開。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:19 發表

c兄。。。乜你甘叻。。。加200就氹到技師幫你增值兩次!。。。好野喎
stange 師兄做增值好叻架! ...

做肉皂相見既推拿,囡囡通常都有增值,如果客人唔係太樣衰與太粗暴,做兩次亦唔係咁難。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:30 發表

唉。。你又唔明。。我地D老淫瓜。。。。短時間內要打兩槍。。唔係甘容易嫁
sorry sorry...短時間發射兩次,真係唔易!

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 11:48 發表

可能是她第一天上班, 我又是她第一個客人, 就賣大飽, 益下我啦.  
師兄真有骨運,經常食到新囡的"第一次"

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-8 17:02 發表
以咁短時間都可以完成三個項目,真精彩,我好少玩增值,因為要好講feel
如果第一場好玩,也不必要做之後兩場了!

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-8 17:14 發表

以班長同羅拔兄既體能走六七場都濕濕碎  
嘩.....你當我地係咩?配種公牛?

其實,第一場係好重要,我會先做正足,再考慮去第二間場做推拿 (除哂衫 hj 果隻)。 如果第一場囡囡靚,又好玩,我會加鐘增值,搾到乾先至走。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。