推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 三日兩夜常平遊

三日兩夜常平遊

我都好鬼耐無出POST....亦都好鬼耐無出哩個Title....
發覺自已越黎越懶....可能係老掛.....

第一日
本來最近好少去得甘密.....不過有個老友拜托要招呼一D外賓.....無辦法唔去...仲要兼埋做團長...
星期五晚就去P記......

都知道星期五CP度度都要早入閘...
我都6點半去到打點一切...點知我D朋友仲早..6點三左右去到...

第一,二輪入黎D囡囡...兩個外賓己經揀到囡,一個揀到一件,一個揀到兩件,而我朋友亦都揀到一個甜美妹妹...
我當堂放心晒..........
而我自己果日無乜動力揀囡.....因為..............
不過都揀左高妹...事關覺得佢好似一個人........

AA就搵番上次個女交(警)....嘩.嗲功十足...痴身痴势甘...
事實證明係一部戰鬥機器....AA話果晚同佢打左四圈喎......

往後..眾人揀囡情況..我太清楚喇...事關黎下黎下...竟然超十人..
我同媽咪忙於安排轉房事宜....

轉個圈番黎...乜唔見左七少條囡?...原來話親烕到要避席.....唉七哥唔甘邪又中空寶?

咦..乜我一向比較難找囡的斯文朋友都搵到心嬟囡囡....安樂晒....

有個入黎細粒囡囡相頭唔錯...AA又話想坐多個..但最後都質左俾我.....

唉...其實我係約一個上次坐過0既囡囡.......就係無耐出現左...
乜完全唔同晒.....可以攞最佳進証步獎.....
卒之我..係坐三個...感覺..一個字....攰

最後黎的朋友..都九點左右到場....

值得一提...七少憑佢個人魅力...說動左條靚金魚(佢個人話唔出枱的)同佢出街...!!

而我同我個囡囡...完成三項鐡人賽....囡囡唔止外表有進步..連愛愛技巧和投入程度都大有進步,,,,,,

第二日

食早餐時大家係甘意交流意見...大致上飛機率都唔太高......

我本身要趕去CA接人去CP玩..(多話春天哥全程接送)
由中午出發..番到去CP HH己經3點幾4點.....

去到酒店...我就同女伴提議游水......
搵埋我朋友同佢甜美相頭囡囡(早一晚係半記跟埋黎玩)

不知不覺..玩到五點幾6點..我就吹雞叫大家到K房集合....
因為CP搶起囡上來..非同小可....一先揀囡後食飯....

落到K房.又發生同第一日類似事件...本來打算預四個人玩的房..竟然來左十個人!!!
又要揀囡..又要搞轉房.......

我果日因為帶左私人SP..無揀囡.....揀囡過程唔太清楚....有無兄弟可以補充下?

.........................................
.........................................

第三日,,,,

其實無乜特別...不過要勞煩七少開車送番我個女伴去公明..
所以要特別鳴謝一下!!

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • DrTea 體力 +10 精品文章 全情投入的分享!! 2009-8-5 02:36
  • DrTea 威望 +10 精品文章 全情投入的分享!! 2009-8-5 02:36

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-5 09:51 發表

玩的好開心哦!    "不過都揀左高妹...事關覺得佢好似一個人.......誰啊???."

七少憑佢個人魅力...說動左條靚金魚(佢個人話唔出枱的)同佢出街...!! 利害
其實係似我老虎個家姐。。。。不過當年都係靚靚高妹。。。但到而家都未嫁無拖拍

我其實第二晚個SP都好高下嫁。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-5 14:34 發表

似我虎個家姐, 好惊易軟鞭哪!
第二晚個SP都好高下, 兩晚都不同啊?
係啊。。。兩晚都唔同。。。。其實如果老虎個家姐。。唔惡果陣。。都幾好嫁

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-5 16:27 發表

係啊。。。兩晚都唔同SP,  點樣嫁? 同吾同DH果的啊? 你就好哪? 兩晚都唔同SP, 爽!
第一晚果個都算善解人意。。。因為佢以前有個香港男友。。。。而且心口有肉。。。

第二晚果個人就比較簡單因為年紀不大。。。又聽話。。。做outdoor activity 女伴。。實在一流

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-8-5 18:18 發表

但到而家都未嫁無拖拍。。。。。。唔惡果陣。。都幾好嫁 ... ...  有少少人稱港女有o既特徵!
典型港女。。。。惡過我老虎。。。所以仲未有人敢娶!!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-5 20:50 發表

Pretty or not ?  I'd taught her for you wor !!
靚都算靚。。。不過年紀唔細喇。。。唔0岩你口味喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-6 12:01 發表

小的係 newbie, 重係好嫩   
anyway......由果個囡囡下海開始....差唔多決定左條路點行.....唯有希望佢俾個好D..0既男人執佢囉...

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-8 00:03 發表

第二晚果個好得哦, 帶我见識下? 同Kimchi太久, 又想吃野味了
其實第二晚果囡囡...己经唔做哩行.......佢都個人覺得喜歡先過黎陪我......

引用:
原帖由 loongduo2008 於 2009-8-9 17:01 發表
  very afraid`
你驚D乜呢?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-10 13:45 發表

有福啊, 又有個囡囡喜歡你了, 又年輕又听話, 有福气有還運行, 恭喜
都係緣份啫。。。不過年紀細。。思想未定性。。唔知跟得我幾耐。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2009-8-10 16:35 發表
依家去松山湖我一下子都搵唔倒人陪我啦.因為臨走前已經將跑道深層地徹底清理咗一次,返之後暫時又未有飛機降落
甘你有無考慮下幫我睇住D細(路囡)呢?。。(上次同你講過下)。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 17:19 發表

令人羨慕  
師傅。。你都唔差啫。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 18:39 發表

我諗如果我地幾個去玩會好正 ...   
上次同亞七。。。傾過下要一齊去南邊海玩下。。。。不過佢好似仲係。。。玩伴尋找中喎。。。。

我想月尾或下月頭去番一次兩三日左右。。。住得好好地設備齊全酒店。。。。
然後日頭去游水,踩單車,放風箏,郊遊。。。。。
夜晚燒野食,吹水。。。。
全程無K,無SN。。。你估有無人會去呢?

(最近事忙要留係2個半小時生活圈。。唔去得遠遊)。。。。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 13:45 發表

aiya, i still do not have a sp target..no girl likes me... poor me...
靚仔。。你太花心。。。太多選擇。。。。。

唔似我。。都無囡囡鐘意我。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-11 13:30 發表

使唔使帶支結他  
帶唔帶。。。唔係重點。。。。
但有無人似區瑞強甘。。識彈識唱先。。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-11 14:36 發表

你又话无人中意。。。 。。你一出声排住对来啦。。。
吓。。乜有咩。。係邊樹啊?。。。連我自己都唔知

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-11 16:36 發表

SP都OKAY呀。。。不过拒吾中意户外活动就。。。带第二个去啦。。
哩個係我鐘意同黑妹仔出去玩的原因。。。因為佢够晒陽光。。。又會懶到死。痴實係間酒店度。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 16:11 發表
就係喇!我開車開了幾個小時才找到地方那個呢!
多謝晒你上次開車送亞囡囡同我朋友。。。

我0既原因係。。我唔會短時間同SP見甘多靣。。因為唔想一下唔小心變左LB。。。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-11 19:09 發表

Bro kenkan, you should bought a Replacement first and use them alternatively ma !!
你又㝷找到你合適伴侶未?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 20:22 發表
我dump 了伯爵夫人,現在又沒有SP了!
最怕你睇唔上眼。。。。你要的話要搵唔係大問題。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-12 11:02 發表

未定性, 你帮她定性, 以仁兄的功力, 她定性滿足! 跟定你哪
大哥。。你太過獎。。。我年老色衰。。啦

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-12 16:44 發表

联通平一D。但信号太差了。。很多师兄都改用移动了。。。
唉。我咪其中一個死硬派囉!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 12:50 發表

就只有你和丹尼啦。。系都吾肯改。。。
就快有WCDMA  3G啦。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-13 14:49 發表

對大陸cdma信号唔係咁睇好.
WCDMA係3G。。同以前2G。。CDMA係唔同嫁。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。