推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

32 12
發新話題

[原創] 三日兩夜常平遊

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 14:18 發表
都係緣份啫。。。不過年紀細。。思想未定性。。唔知跟得我幾耐。。。。
的确是缘分。。要碰到就碰到了。。我现在都是一切随缘。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-10 15:34 發表
In the last few months, do not have luck to meet up any girl with feel..  Not even a target for SP..  Poor me..
Luck me..I have now 2 SP, one in CA and one in CP.....quite nice....

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 17:19 發表
令人羨慕  
师傅你不知几多啦。。我羨慕你就真。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 16:45 發表
甘你有無考慮下幫我睇住D細(路囡)呢?。。(上次同你講過下)。。。。
西门兄甘就你搞松山湖啦。。而家有很多PAIR啦。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-10 17:41 發表
And one more LB le !!
讲紧SP嘛。。你而家也是两个啦。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-10 17:46 發表
any surplus and mcot? haha.
No la, I will find my own..
就系167个同乡。。你见过啦。。
另一个你就未见过的。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 18:39 發表
我諗如果我地幾個去玩會好正 ...   
我报名先。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 19:02 發表
係 lor... 上次去下穿島時佢食完飯話無 mood 自已返屋企訓   
拒同我话系 JET LAG 喔。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-10 23:36 發表
There were all Pork Chops around us, of course, I felt jet lag la !!!  Let there were a few pretty girl around us, you could notice my eyes are sparkling.
下穿岛点会有美女呀。。。  。。我地去越南揾。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-11 09:16 發表
Jet 乜Q ... 見到扒就閃,不是好同志 ...   
系萝。。我就扒都当执到宝甘。。。

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-8-11 01:06 發表
I did sms u (maybe message missed) but didn't receive any reply from you so was thinking you must busy at that moment
你个联通131如果在香港发的话移动的号码在港是收不到的。。提议你换个移动一卡两号啦。。联通的信号又极差的。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-11 12:24 發表
我想月尾或下月頭去番一次兩三日左右。。。住得好好地設備齊全酒店。。。。
然後日頭去游水,踩單車,放風箏,郊遊。。。。。
夜晚燒野食,吹水。。。。
全程無K,無SN。。。你估有無人會去呢?
(最近事忙要留 ...
成日话去松山湖就系甘既意思啦。。带 LB 或 SP. 。无K,无SN  。想左好耐啦。但一直都等吾齐人。。。我, 春天,AA, Jack。都表明要去的。。等你搞啦。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-11 13:30 發表
使唔使帶支結他  
溝好女就吾使帶結他啦。。支蕭跟身咪得咯。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 13:45 發表
aiya, i still do not have a sp target..no girl likes me... poor me...
广西呢。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-11 14:00 發表
靚仔。。你太花心。。。太多選擇。。。。。
唔似我。。都無囡囡鐘意我。。
你又话无人中意。。。 。。你一出声排住对来啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-11 14:52 發表
吓。。乜有咩。。係邊樹啊?。。。連我自己都唔知
又要我踢爆你。。公明果个呢。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 16:11 發表
就係喇!我開車開了幾個小時才找到地方那個呢!
开了几个小时车。。。好彩无跟你车。吾系返到屋企已经MIDNIGHT。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 16:27 發表
路程不遠,但塞車。大根就唔覺怎樣,因為他和囡囡陰D陰D,我就右腳踏腳掣和加油都踏到腳軟!
我果日搭火车话无甘快就到左罗湖啦。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 16:26 發表
and ask the girl to play a good flute....  Men could practise drums....  

广西..haha. she is a SP only but I tried once going out with her at a nice hotel  but she does not like stay ...
SP都OKAY呀。。。不过拒吾中意户外活动就。。。带第二个去啦。。

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-8-11 18:52 發表

7少個日應該在堡壘中做緊伯爵爺 so was not in HK.
我個联通是一卡两号來的啊! 收到, 用完就換
哦。。甘吾怪得知收吾到你信息啦。。原来忙得滞。。做大爷。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 21:00 發表
點會啞!我的電話一直開著。也接了很多電話和信息,應該沒有問題啊!
甘就系联通的问题啦。。以前用过可一发条信息第二日先到既。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 23:02 發表

sometimes, we need this type of operator's fault in order to get away with unanswered sms, in particularly to nui nuis..  
有一次约好阿娇来SZ,突然他爸说她弟不肯上学想她回去一下。她问我晚几天才来SZ好不好。。我回她好。。但她即时没收到信息。。又发过来。。我回了她还是没收到。。她以为我不高兴。。她又不高兴了。。打电话来我又不方便接。。过了一个小时她才收到那些信息。。这就是联通。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-12 11:04 發表
大海兄: 本月14-16小弟是不行的了, 看下月底或九月头得吾得
好呀。。九月天没那么热仲好。。等埋西门兄。。多的人好玩。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-12 13:32 發表
I haven't any LB/SP to bring by now ! !
吾好喊。。或者今晚就揾到呢。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-12 15:38 發表
大哥。。你太過獎。。。我年老色衰。。啦
又甘谦呀。。西门兄你这个年纪正是女女最喜欢的那种。。。

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。