推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

久違了的廠

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 12:51 發表
很久沒去廠了。。也少兄弟提起。。

禮拜天CP中飯吃好就要回的。。朋友又說晚上也要再玩一下。。我的意見是回深圳。。去正骨水上面的K再玩一下。。朋友就想去CA。。甘就不如去廠玩了。。

朋友都有飯盒不用揀女。 ...
係宜家甘0既環境。。佢地點敢裝修吖。。。
佢地過左裝修0既Timing....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 14:35 發表

而家廠只有保住他們的唯一強項了。。就是女女的服務質數。。不然就死定了。。
但我上一次係廠度。。碰到一個唔識催亦唔想學0既囡囡。。。(仲要係FF介紹的)..
我都幾失望下。。。。可能K場都好似中國封建時代甘。。。由盛極而衰。。。而家等待中興。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 15:44 發表

在房間坐著不時傳來什麼臭味。。不知是toilet還是那裡傳過來的。。
唉。。點都好。。。都曾經係一個好地方黎。。。
服務好嘛。。。
都有部份地方唔係甘差。。例如地下。。。不過。甘0既環境都無錢整啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 15:42 發表

我看廠熬不過這個風暴了。。我就不願再去了。。地方很差。。
其实那天去CA。。你可能去金象獎。。可能仲好D。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 17:57 發表

要撞手身咯。。你好彩丫嗎。。
我就。。
不過叫了兩次的那個就中規中距咯。。
只是想說這裡無規矩無陪訓的。。要有心理準備啊。。
我好似同哩間場無乜緣份。。。甘耐都係去過一次咋。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-19 23:24 發表

唔係喎 .. 依家佢D軟件幾好架喎
呵呵。。。C兄都有去DL。。帝X。K場玩?
本來我個三日兩夜報告。。第二晚就講果度。。而家都唔好意思。。出唔出好呢?

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-20 15:13 發表

耿系要出野啦。。。
其實內容部份將會寫佢地幾正面下。。。會唔會俾人話賣廣告呢? 。。雖然我都無乜公信力

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-20 16:14 發表

無錯, 呢個場d女係比好多場都收得貴, 但佢d mm質數真係有改善到, 我d老闆起個到mark開既model再唔係得個高字, 真係好正
呵呵。。。佢地D。。model真係行天橋catwalk俾你睇版嫁喎。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-20 16:55 發表

model 是 3,7,10 ??
普通  3,8,10
模特 5,15,20(第二,三層,唔太肯定,因為祗搵個坐平枱,未試帶出去

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-20 17:35 發表

5,15,20 就跟上海一样价格了。。好贵喔。。。20 的话我就宁愿找个2,5,8 的过两晚夜,再去个SN了。。。
果度普通己經等於或好過好多地方0既儷人。。。。所以我都未帶過模特出去。。擺件係度睇下,陪下飲都够喇。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-20 18:06 發表
3, 6/8, 10/12  .. 唔係好記得, 9月中坐過台, 因M到冇出街.
半記要幾高先可以做摸特?

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-20 20:54 發表
在大連又高有亮又年輕的就只是1200 ON。。。。
這邊稍高一點的﹐ 160CM 多一點就能做 MODEL。。。
我講果間都幾嚴下。。168cm先可以做model...我有夜去坐兩件都係167cm(都算幾高下)
都係普通價錢。。。仲要樣子幾好添。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-21 09:19 發表

Are you referring to the one in DL on your 2nd day of visit?

Interested to read your 2nd night report..
我第二日真係去左DL。。。哩幾日忙到嘔水。。。希望過兩日好D。。有時間寫落去。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 14:30 發表

古都客栈嘛。。。我在此客栈未改经营方式前也有去的。。。真要去一下。。
大海哥...上次又見不到你了...好想你喔!!(囡囡一般口吻 )

幾時帶我去玩啊?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-5 14:35 發表

However, I intended to back CP wor !!
你有無性趣同我去CP附近行下?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-5 14:42 發表

Of course la !  Are you talking about DL ?
其實我就係唔想講個名囉..因為有人話果度...硬件無敵..軟件無力...
我都唔想俾人話做推廣...(我又唔係果D..乜乜團長!!)

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-5 15:16 發表

西門慶介紹下, PM給我可以嗎 多謝!
你指CP附近鎮區間場?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-5 15:50 發表

CP 的場沒玩過, 好玩的都可以, 多謝!
佢地講果間...其實唔係CP....
不如甘啦....
避免大家誤會...我去搵番果篇老年甘遠0既斷尾報...繼續寫埋落去...

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 15:59 發表

唉。。真系来无到。。我都好挂住你呀。。
来紧既周末你得吾得呀。。
真係好難講...
"老虎"唔發威..我就當住病貓先...

你同七哥..有無打算去邊....?

其實..都近尾牙....年關在即...去邊一間都要有擇洗的心理準備!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 16:06 發表

我们也未有定案去那里。。。甘就一於周六去DL啦。。。。。
好无好呀7-SIU。。拒实话好的。。
我真係唔知....係年尾時候,水準唔稳定的話....
大家兄弟覺得唔好玩...無回頭,無所謂.....但我自己壓力就好大喇....

因為佢地收得比其他地方貴,個合理期望都set得比較高.....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-5 16:20 發表

Any places are okay but NOT Humen lor !!
呵呵...唔通虎門真係有"老虎"

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 16:35 發表

不会呀。。知道是3,7,10嘛。。去边处都无百分百保证的。。不要担心这个啦。。。
係3,8,10......不如等我晚冒死出埋份報告...你地哩兩日商量下.....星期三決定去邊.....

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-5 17:24 發表

我的LB2就是湖北的。。 不过也飞了。。
最驚係安徽... .....極痴身,有家室就要小心....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 00:08 發表

1.71m, I also like so much! I will look for a 1.72m girl
但高瘦平。。你0岩唔0岩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。