推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 大陸囡囡,咩野態度。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-12 16:28 發表

唔知點解,對住老虎硬係"死蛇爛鱔",佢己為我有病,點知。。 而家,錯有錯荂C。我係HK佢都唔知几放心。。
Back HOME la, NO more Delay !!  <What I mean is H.K.>

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:24 發表

囡囡態度係甘都無辦法。。果日先同個C兄講起。。。有時都唔係唔捨得D錢。。成日叫佢地搵番D正經野做又唔肯。。。我話大過佢幾十年。。。一下死鬼左佢都唔知靠乜。。唔通又出番黎做同D後生女爭咩?
Even though you give her ALL your money with heart BUT they treat it as a pie with nuts ONLY !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 14:18 發表

唔洗心急..我都未寫完!!
Therefore, you've to FINISH it ASAP la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-14 11:15 發表
尾聲。。。

之後,我唔發訊息,唔打電話,就上去M佢(4,5,點仲未起身),拍醒佢就帶佢落亍食野, 跟住就去天鵝湖開間時祟,執番劑先。。。

有次,佢話成日去開房好唔方便,佢住個度我又唔窈N,不 ...
Bro Stan, according to your jargon "你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。".  I think you've paid but not too much, around $5K.  Is it right ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-14 15:35 發表

正所謂"一夜夫妻百2蚊"。。。。幫得就幫la。。。結果...都係上鬙h常平, dum 低5.000大元...冇法啦,一個願打,一個願捱,與人無尤.. 走個時,大佬/細佬都安樂晒。
Bingo !!  May I've any prize for it ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-14 16:01 發表

你想要乜野prize?。。不次見面比你
I'm afarid that I haven't any more time la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-14 16:29 發表

"時日無多'。。。你2拾零歲咋。
Of course I'm 20+ in 1980's !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-14 17:39 發表
我都唔知我的性能力還能有多久的!最怕到時,吃"Blue" or "yellow" 都唔得!
At least 50 years la !!  PRC gov't guaranteed 50 years remain unchanged !!

P/S : NO more pills la !  We aren't 糖仔黨 !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-15 10:37 發表
A blue a day, the doctors away..
A Blue chips a day, fix ALL MMs everyday !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。