推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

35 12
發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 Spidy 於 2007-10-3 13:34 發表
謝謝各位..我會去試下, 一定返來報告..
放左工 6, 7 點去,係日間定夜間呀?
你個段時間應該有早更中更, 好多選擇

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-10-3 08:32 發表

可試#)

夜班

三個願望都有!!1
有邊3個願望先?

有無#) report? 係時候又試下新野

引用:
原帖由 Spidy 於 2007-10-3 14:23 發表
o吾該.仲有通常比幾多tips?
如果有VAS 又幾多呢?
SS限左代支每一個鐘最多$100, 即係你dup 2個鐘最多都係$200代支, 至於俾唔俾足$200, depends on you, 睇下你對個bg有幾好喇! 而locker tips就隨心喇

引用:
原帖由 Spidy 於 2007-10-3 16:02 發表

有埋其他野,通常比幾多呀?
我未係骨場試過...
你指既其他野係...?
都話每個鐘計最多$100代支/hr, 如果bg好既, 又vas埋, 最好俾足喇當然, 係咪先?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-4 10:49 發表

We were there round the same time last night !Yes, it was so packed yesterday.
我個日都去左ss喎, 你地個日做左邊個呀?

我成日都聽到d bg咁講, !^都講過幾次, (#, (*個d都有, 乜而家d人咁架...

咩傳聞呀? 上岸?!

貓兄, 我又想要82 PM呀, 好耐無去SS喇, 近排都少左去搵BG, 最近一次都係去左搵12姐, 中更, 真係幾放下, 手骨幾好呀, 岩咀型, VAS又吸引, 好手勢... 而家多左去返搵141, 因為無咩時間去SAUNA了...

其實咁喇, 呢個大家都係想係個forum度share一下多dbg既野姐, 至於關於客人既野, 我諗都無咩理由係呢度公開討論喇, 係咪先, 因為客人既野始終都係佢地自己既, 我地關心既係bg嘛, 如果個別客人對個別客人有咩意見, 倒不如用pm喇... 公平d講句, fitman可能係想抱不平, 但係如果係度含沙射影作出一d指控, 就好似對forum裡面其他既人唔係咁公平喇... 而且, 各人對各人既感覺都有出入, 有點可以盡信某一方面既說話呢? 大家都係專心d討論bg算喇... 希望大家都和平地討論...
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 Agree, but do you know who arethe one .. 2008-5-28 05:32
  • messenger 體力 +20 我很贊同 2008-5-26 14:51
  • messenger 威望 +20 我很贊同 2008-5-26 14:51

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。