推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 16:15 發表

好利威 都输呀?John Size D马今日危囖
所以後尾幾場都可以慳番~

呢場睇跑馬好過買馬~

冷腳似乎要留意兩隻, 一隻係開心, 因為告仔大賽底出有前科~

另一隻係狂野之聲, 操練正常上場99倍今次突然有飛, 16:03仲只得23倍添, 未必無的放矢~

柏寶好嘢!!!

最後幾步右手開鞭左手推騎, 塊面貼實條馬頸, 贏得精彩~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 16:31 發表
邊隻贏呢        
活力金剛囉! 你出咗街咩?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 16:35 發表
活力金剛   甘駛唔駛問下上次表現呢?
你隻白欖巨星上次食飽未? 今場駛唔駛抖一抖?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 16:40 發表
活力金剛 得11倍 ????
o甘少o既
俾人食晒囉~

不過點都唔關我樹~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 16:46 發表
各位

我返黎啦,你地贏左好多錢啦
個個都叫做收過錢, 不過一定係馬會贏得最多~

刀仔係時候出場喇))))))))))))

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-18 16:51 發表
刀仔係時候出場喇))))))))))))
點解唔見咗人? 莫非雞咁腳跟咗求其去桑拿?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 17:02 發表

咁我係咪最醒目個個呢?我冇買
一早都知你係最醒目嗰一個啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 17:02 發表
噢 梳利 去左洗白白預備出街
刀仔博博下買隻3 上次係甘以都跑番近 杜利萊隨時一個唔該贏埋
跟咗234單T~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 17:14 發表
走先 !!!
要去街市
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 17:32 發表
出街啦
各位贏多啲
全部去晒街嗱? 今晚幾點番?

886~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 17:16 發表

唔係o卦,火雞雞成日話我喎
唏......佢話你啫, 唔一定係事實吖嘛~

打吡日最後一擊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-18 17:45 發表
打吡日最後一擊~
跑咗對腳出嚟~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 17:43 發表

無錯,佢講既唔一定係事實!都係air supply精明
係精明嘅話今晚都應該去斬手指咯~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 17:53 發表

第二場跑唔出既
你都無買駛乜喊?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 17:54 發表

咁要睇大事精明定小事精明ga ma!
咁又係~

本帖隱藏的內容需要積分高於 100000 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 18:24 發表

輸左分丫ma
反正我都係剩番四百零分, 等我過晒戶俾番你嘞~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 18:25 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
就係咯......你話屎唔屎?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-18 21:36 發表

點解要請你
咁不如請我吖......我對份工嘅要求好低o架咋~ 只要人工照舊, 每年加薪五至廿個巴仙不等, 九點半後番工六點準時收工, 間中上下大陸都無問題~ 最重要係十點至四點唔好阻住我炒股, 四點至六點唔好阻住我上Timway就得o架喇~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-18 21:55 發表

非常合我既要求,明天返工啦.人工係每月一粒’’拖肥糖’’ 
今日嗰粒拖肥糖我都食唔到~ 不過如果你下次派糖記得通知我, 兩個月至有一粒都唔拘~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 22:13 發表

你而家份工係咁ga?

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 22:14 發表

今日派彩係幾多呀?
HK$121.00 Win

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 22:24 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。