推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:02 發表

金巴哥,早晨﹗
你冇認錯人喎。   

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:08 發表

做乜會認錯
得你叫得我咁後生...又點會認錯
咁又係,都係拜呀胡仔所賜,個個都叫你姐姐。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:14 發表

得而且確我大佢好多....佢叫我姐姐都岩
佢唔叫我阿毛已經好好h:" />
一個稱呼,多數都會係男稱呼兄,女稱呼靚女。   

佢把口唔收得,希望有人感化到佢。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:27 發表

佢已經有進步
但人地話哥前哥後三分險...
個個都叫靚女....搞到都唔識分...咩先真係叫靚女
咁我咪好危險!   你使唔使改口! 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:33 發表

乜你驚咩 驚我就唔叫囉
驚就唔驚,不過真係好少人叫我做哥,阿伯就多d。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:46 發表

點睇你都唔似阿伯....最多似阿叔
不過都係我金巴哥...好後生
我坐巴士就會有人叫我阿叔,唔該借借。 

係咪覺得你後生左先。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-25 11:57 發表

人老心不老就好...
只怕人未老心已死...
又自言自語!   

我兩樣都唔係。

引用:
原帖由 死飛仔 於 2008-7-25 21:28 發表

唔知你覺得自己有d 矯枉過正,
你有你風格, 我有我做法, 係都要批評!
送錢入你袋都唔收 ,咁你繼續你的風格啦,冇人會阻你的。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-7 11:59 發表
好肚餓添...晏就吃咩好呢?
有答案未? 

今日食左燒肉雞飯加湯 44 元,超貴。  

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-7 15:01 發表

叫o左個比梳打粉醃到白晒又無味o既豬扒飯餐($32)...難食﹗h:" />
以前都食過,你描述的豬扒飯,真係好難食。 

今晚你要刷番餐飽了。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 10:01 發表

當然無你份,你又唔係女仔
咁都被你踢爆!   

男士應該冇問題。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 10:03 發表

講食得同唔食得既豬扒因人而定,有d鐘意食五花腩。
對我黎講,豬扒只係食物一種,唔食得就唔知你地講咩。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 10:05 發表

我上來係呢個時間唧...呢個係返左公司飲埋咖啡同吃埋早餐之後既時間
咁你都好早番工喎,我通常唔最後一分鐘都唔出現。 

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 10:07 發表

咁你有無問題丫
之前都講左,我覺得冇。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 10:50 發表

咁你無問題我都無問題喇﹗
從來冇話你有問題。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 11:14 發表

可是很多時有問題的人往往不知自己的問題何在
咁可能自己都有問題,因為時時話自己冇問題! 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-8 12:02 發表

其實, 可以把你愛飲咖啡, 我愛看美腿, 豆丁愛飲奶奶, 小保愛美華, 大眼愛美麗, 金巴愛按摩,
各人都有不同原因, 喜好一些事物
其實,你講以上既喜好,好多人都係,只不過唔係時時公開講咋。 

例如:我都愛飲咖啡,愛看美腿 (睇完就算啦) ,愛睇美華 (不過冇有線) ,愛按摩! 

豆丁愛飲牛奶,我又唔覺喎。   不過大眼愛美麗又好似係。 

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-8 14:42 發表

係度抽水  
食左糊,咪要抽水食飯。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-9 00:08 發表

真亦假時假亦真,真真假假,我真係唔係好識分h:" />
咁唔好想住,請你飲杯茶先! 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-9 00:15 發表

早知早d 叫你幫手, 其實我都係貪個版主個三千萬....
有咁多錢, 留個言都威d
你見我冇玩,就知我唔掂啦。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-9 00:28 發表

玩埋今期, 下一期有開始 第20周至38周, 你玩了
冇咁多時間玩,買普洱茶好過。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-9 00:41 發表

我尋日在廣州請班工人10個人大魚大肉劏雞殺鴨2百蚊。
幾時帶我地去劏雞殺鴨! 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-9 00:51 發表
我要去訓 lu... 各位good night  sleep tight
  記住問呀總管借支牙刷先。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-15 10:24 發表

我要獎金,唔要獎品;不過唔猜,獎金獎品都無﹗
我都係估下,冇話要獎品,至在參與! 

估估下係我強項。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-15 10:45 發表

就咁睇相...我會覺得3、4 、5都唔係真女人(4就好多人都知)。

我初時以為係得一張係假,所以會估 5 。 

呢批相,都唔係第一次係 xocatII 到見。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。