推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-3 19:16 發表

你可真有環保意識…環保唔易做…由你做起﹗哈~
環保真係唔易做, 只有盡力而為

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-3 19:18 發表

要唔要癡d膠花陪襯下個場呢?﹗
可能會更有生氣

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-3 23:59 發表
環保真係唔易做, 只有盡力而為
嚮往藍天白雲,呼吸清新空氣,響應支持環保,由你我齊做起﹗(作口號)
大家共同努力,必有成果﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 00:00 發表
可能會更有生氣
一陣又被人誤會我講粗口,唔慌唔生氣﹗哈哈~

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 00:09 發表

一陣又被人誤會我講粗口,唔慌唔生氣﹗哈哈~
唔會...今晚你地吟早o訓o奇?

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-4 00:58 發表

已經凌晨, 係訓教既好光陰

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-3 19:18 發表

要唔要癡d膠花陪襯下個場呢?﹗
癡膠花好听讲李+X都系癡膠花起家,话唔定藍蝶姑娘你痴下痴下痴咗第二个李+X都未定
早晨呀,藍蝶姑娘

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-4 00:58 發表

早睡早起身體好嘛﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-4 10:33 發表

癡膠花好听讲李+X都系癡膠花起家,话唔定藍蝶姑娘你痴下痴下痴咗第二个李+X都未定
早晨呀,藍蝶姑娘
午安呀,胡塗先生﹗
甘薯甘日靠癡已經係唔得咖喇﹗時代唔同左,現金少張沙紙都唔得,仲要不斷豬鵝增值呀﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 10:07 發表

已經凌晨, 係訓教既好光陰
有話食少多教訓,我就多食多瞓覺,呵呵~
做隻大懶豬﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 12:13 發表

有話食少多教訓,我就多食多堐情A呵呵~
做隻大懶豬﹗
大懶豬同藍蝶係兩種不同體重

做左豬, 就飛唔起

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 12:07 發表

午安呀,胡塗先生﹗
甘薯甘日靠癡已經係唔得咖喇﹗時代唔同左,現金少張沙紙都唔得,仲要不斷豬鵝增值呀﹗
現金少, 股票多, 咁就大劑囉

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 11:59 發表

早睡早起身體好嘛﹗
但點先係標準的早睡早起

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 13:02 發表

但點先係標準的早睡早起
我知(早睡)=形容詞, (早起)=下面式動詞

意思是早睡一點, 下面便會早bu起一點

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-4 15:22 發表

我知(早睡)=形容詞, (早起)=下面式動詞

意思是早睡一點, 下面便會早bu起一點
咁男人遲睡未冇得起

女人又點計算呢請指教

女人應該是計次數.
聽和記個女sales (youtube)說:
她認為佢條仔: 唔佢上就係下,唔過癮....
終於個阿叔建議: 我d 口交技術好勁....要唔要試下...
總括: o訓覺同sex無關

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 13:01 發表
大懶豬同藍蝶係兩種不同體重
做左豬, 就飛唔起
就好似我嘅心情咁,時重時輕,變化係好大咖﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 13:01 發表
現金少, 股票多, 咁就大劑囉
有乜大劑過人又老,錢又無,走佬都無…哈哈﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 13:02 發表
但點先係標準的早睡早起
好簡單… 以自己嘅準則為標準﹗
想幾時睡就睡,想幾時起就起,唔好有人管有人理就最為合自己標準嘞﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 19:15 發表

好簡單… 以自己嘅準則為標準﹗
想幾時睡就睡,想幾時起就起,唔好有人管有人理就最為合自己標準嘞﹗
尼個會不會是一個三失青年的頹廢生活....
今年的中五/ 中七畢業生的零考生都要過著這樣的生活....

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-4 19:33 發表

尼個會不會是一個三失青年的頹廢生活....
今年的中五/ 中七畢業生的零考生都要過著這樣的生活....
看來你好像在說著自己咁喎﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 22:50 發表

看來你好像在說著自己咁喎﹗
有同感

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 19:15 發表

好簡單… 以自己儱ヱh為標準﹗
想幾時睡就睡,想幾時起就起,唔好有人管有人理就最為合自己標準苤T
咁就一定日日遲到

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-4 19:12 發表

有乜大劑過人又老,錢又無,走佬都無…哈哈﹗
特區政府話香港不會有人餓死

只會特登醫療失誤令你早死

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-4 23:09 發表
咁就一定日日遲到
世事又豈能盡如自己標準呢﹗所以只可以幾時睡就幾時睡,不過都要準時起身返工,無得遲到囉﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。