推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 17:40 發表

唔信邪貼埋出黎
兩隻都冇我份。 

有你冇我。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 17:49 發表

ok
恭喜,恭喜! 

咁夠你黎。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 04:59 發表
1:2

One more point in last two matches
開 1:3 就有得慶祝! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 11:28 發表

此話何解
賣廣告:詳情請到足球賭波基金龍虎榜版睇,普洱茶足智彩基金。 
引用:
我睇死佢最多3344
跑到轉入直路,以為起碼有第二,跑第三都收二千,第一二就收四千。 

相關搜索目錄: 廣告 賭波

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-29 03:00 發表

2:0                        
巴西可以追番 3 球,英格蘭 U21 仲要輸到 0:4 。 

好在即場買番個大,幫補下,唔使輸晒。   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-20 12:00 發表

李魯武

好嗎  
午安! 

佢比人禁左言啦。 

報告,報告:

網上投注區,投注紀錄顯示唔到馬名。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-10-4 13:35 發表

甘奇怪  
已經打了馬會熱線問,教完我做一輪設定都唔得。  

已經同馬會職員講左,而家各大xocat討論區都議論紛紛,等他們跟進。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-10-4 13:36 發表
中左都水瓜打狗
大戶夠眼光。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-10-4 13:46 發表

係咪設定ActiveX

邊處議論紛紛
唔關事卦。 

上星期 D 台已經有人講了。 

比你睇下我呢條飛。 h

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-10-7 19:53 發表
唉 排檔好啲會唔會贏得
差成個幾馬位,應該唔會。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-11-1 16:15 發表

華洋都只要錢途光明 就會利害
傑仔跑榮進寶寶位置都冇,跟住比佢殺 2 場。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-11-1 17:19 發表

7.9場與湯志傑串1-6Q

何其精巧
好彩第 9 場,拖番傑仔。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-11-1 17:25 發表

4百幾冷Q
我 d 大包圍,中左 2 元過關。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-11-7 14:12 發表

三點三 夠鐘飲茶

而家先到。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-11-7 16:13 發表

仲有三場玩
玩左幾場都冇錢收。

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-24 14:32 發表

智友
呢隻篤爆我條單 T ,位置Q。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-2-10 18:35 發表
送歲夜馬  

晚上好  
趕得切送歲。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-2-27 18:45 發表

保保晚上好

各位動物非動物朋友好
我叫站長!   今晚去睇車城大戰,買大。 

回 Air Supply

本來站長係回 Air Supply 帖子,可惜聽講論壇前兩日系統有問題,好多帖子冇晒。 

好少買六環彩,呢排馬仔冇運行,反而波仔有微利,所以先買六環彩,仲念住拎張唔中六環彩比 Air Supply 。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-9 18:08 發表

伯明翰今晚有無得復仇
上次睇即場,2 隊都唔識入波。   都係皇馬好睇好多,可惜次次都係好夜先有得睇。 

引用:
原帖由 AirSupply 於 2010-3-31 04:01 發表
I'm here in Hangzhou~
回來時,得閒問你上次廣州自助餐係邊到食。 

星期六曼車戰先睇。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-4-24 18:34 發表
今晚曼聯早場 h:" />h:" />
冇睇。 開了大。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-26 15:17 發表
僅餘蘇廄未開齋
可以慢慢等。

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-14 16:13 發表
fftopic:" />

醒唔起大摩與白德民係唔怕閒話之人 h:" /> h:" /> h:" />

死Q俾人乾坤大挪移 fftopic:" />
站長都中了招。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。