推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

35 12
發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-4 16:26 發表
周白宇強到呢,第一回合竟然壓到元顏決!!
下期『絕寒鬥絕寒』... 周白宇真係可以贏元顏決咩??
元顏決vs周白宇,周白宇先佔上風,元顏決將要使出全力,並說以對方之最強(寒)來擊敗他...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-18 16:23 發表
元顏決vs周白宇,周白宇竟然可「禦劍飛兵」,飛無數冰劍破左「日月變」。
"御劍飛兵"這招有型,不知冷血有無能力辦到?

引用:
原帖由 急電 於 2008-3-26 01:56 發表
元顏決睇黎真係有機會死,如果佢同諸葛先生、無情互抽時出埋天地寂同唯我獨尊兩招,咁我估佢死既機會都超過九成,可能臨死前佢都可以見到唐冰冰最後一面含笑而逝,千祈唔好好似之前周白宇同銀劍咁,明明話死左又唔死得,再出呢招我諗實引起公憤﹗
元顏決猛拳轟來,看諸葛先生仍是一派從容的態勢,肯定不簡單...

引用:
原帖由 急電 於 2008-4-2 00:33 發表

我估下期完顏決應該都會戰死,而且會用埋最後一式「唯我獨尊」。
我猜贏的是他,死的也是他,可能大限已至,沒機會用最後一式,所以感到贏得遺憾...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-23 01:52 發表
下期,『元顏決的哀歌,唐十五的後著』....元顏決繼續死唔斷氣....
元顏決最後會不會以自盡來了結一生呢?

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-29 22:18 發表
據唐十五所講,九十九孤軍,應該得三個較勁!!
今期99孤軍最強3人-救命、糊塗、三劍豋場,下期《三劍、糊塗、救命》...

引用:
原帖由 chunchunchun 於 2008-5-14 01:16 發表
反正對救命比較好奇, 連唐十五都有點驚佢.....
難道救命有殺人於無形的能力?

引用:
原帖由 et101 於 2008-5-16 16:55 發表
唐刃真係越來越有問題了,其實唐十五何必急於一時!
今期耶律小草的身世揭曉,下期『破暗器』,唐十五的壓箱本錢...終於被迫動用!

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2008-6-2 09:50 發表
名捕入面,我最鐘意既角色有兩個
唐不阿、唐敗
前一個已經冇啦啦死左
而家如果唐敗再死埋
......我要諗下cut唔cut書.....
今期唐瀟雨對唐十五說他領悟了阿鼻道常人無法想像的超凡境界-劫灰無念!更創出了一式威力更強的殺著...足可把你殺個一敗塗地的-修離九滅!最後只見兩人擦身而過,遭受重創的唐十五口吐鮮血......下期『劫灰無念.修離九滅』,唐十五與唐瀟雨,究竟最後誰勝誰負?誰能生誰該死?

回復 1075# 的帖子

連這裡一向死忠的小小力兄都不見人影,我看四大就早日完結別再死撐了...(笑)

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。