推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

回復 1# 的帖子

呢位師兄試完就寫d報告過我地分享下,做個參考都好呀
呢度好似較少人喜歡上樓骨,但我呢種收入微薄但又咸咸濕濕既,真係唔可以成日桑拿,十分拿利
喜愛Victoria Secret…您地叫我VS就得!

請問有無人知喜利Yuki仲有無做呀?上兩星期仲好似有adv架?

引用:
原帖由 blm 於 2010-8-17 12:08 發表
列舉一些現役靠得住,一定唔會跌錢的USB比各位參考,純屬個人意見,不喜勿插

喜利 Ada, Suki
發利 琪琪,文文,加敏,Coco
樂道 Zoe
香B   Ada
華源 Amy
Thx for sharing~
其實唔會插既,多謝您就真!
但想問下您既準則係乜既呢,是以骨技行先?定樣子、身形、年紀行先?還是要樣樣70分以上?Hahaha

其實呢度咁多bros都喜歡USB,不如大家出少少力寫下report啦,我都唔鐘意過4台,太多adv啦。我VS以身作則先:
- 銅記鳳鳴5/F i8 Rose (港島少USB,幾好既就更少,呢個都算okay既) 我既評分如下:
樣子6.5分
身形7.5分 (細粒型,真吸手波,微肥)
年紀 估計30頭
骨技6.5分
床技6.5分
服務態度8分
地方整潔8分
備註:有獨立骨床,待浴(不只是共浴)
因態度很不錯,加上港島區來說,翻食指數可有7分

本帖最近評分記錄
  • kaying 體力 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05
  • kaying 威望 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05
  • kaying 金錢 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05

尖咀香B 7/F B7 Don
我既評分如下:
樣子6.5分 (順眼,但唔係一望就叫靚女個隻)
身形7分 (細粒型,小波,小至微肥)
年紀 廿尾三頭
骨技8分
床技6.5分
服務態度8分
地方整潔8.5分
備註:有獨立骨床,待浴(不只是共浴),地方十分整潔,因佢極要求衛生既,佢話想客人來到覺得舒服和安心
環境及態度很不錯,加上佢dup得好專心和仔細既,越來越少有架啦,翻食指數可有7.5分
本帖最近評分記錄
  • kaying 體力 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05
  • kaying 威望 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05
  • kaying 金錢 +1 多謝分享 2010-8-28 15:05

回復 1787# 的帖子

多謝報料~
其實有時上落5~10分鐘好都唔多mind,最緊要交到貨姐!做得/按得唔舒服,送多1個鐘俾我都唔要啦~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。