推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

懷念當年北角嘉麗華的日子

我在只做手作仔時成日去,應該是92-96年咁上下, 1星期2-3次. 埋單成8舊 .即係同佢打工.
風so 經理好似叫daisy. locker 仔叫level, 成日叫我試呢個試果個.

有一排泥左幾個超後生女仔.

1個係94. 聽聲同睇樣約20頭.  一級正, 點巢刀得, 佢重比我吮佢d 腳趾, 真係有一陣少女香味架. 而家刀記得.

但不久之後佢個幾個, 好似94, 96, 98...真係好q 旺中, 我試過晚上打上去book94, 要第3-4mark

慢慢就小左上去, 後來中左蛇, 重開後無去了.

我敢講: 前無古人, 後無來者.
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 多謝分享 2012-7-23 17:54
  • hungkm 威望 +10 多謝分享 2012-7-23 17:54
  • hungkm 金錢 +10 多謝分享 2012-7-23 17:54

請問有無係嘉記做過的ching 入黎一齊懷免一下?

我第1獲由女出火在+記, 令仔時初初真係成日走火(有時比d女笑), 知道自己唔頂得幾耐但又唔捨得果種蟻咬feel, 諗落幾過引.

近似的rpp 我會講以前旺角龍記的66. 可惜也收山了

睇睇下, 又記得好似有個8仔. 條女個樣好似一般但好Q 野果隻. 好細心咁同你玩雀 + 蛋蛋 . 真是高手, 見你差不多爆, 會色得停手.

最後1次mark 佢, 完事後, 因我可能算是熟客, 佢話下次同我玩爆炸糖及口爆 . 重叫我包皮刀要洗乾淨 , 而佢會洗乾淨妹妹比我舔.

好可惜, 之後次次想mark 佢刀一係唔知第幾mark / 無返工 , 果時又未興手提電話同+記高班女多的是.  最後未有機會再嘆下佢已無做了.

有無ching收個類似期票, 甚至真的試過?

哥哥仔, 未試過 90年代的 + 記, 確實有點可惜: oh: . 因今時今日香港所有桑拿無一可說接近 , 更不要說比較
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 我很認同 2012-8-9 12:19
  • hungkm 威望 +10 我很認同 2012-8-9 12:19
  • hungkm 金錢 +10 我很認同 2012-8-9 12:19
好想同 Lolet 拍拍拍!!!

最近同d 骨友一起懷免 + 記, 個時果度刀有旺到休息室無位, 要坐細古臣.

想一想, 2粒中, 實際得45分中. 個turnover 已經好q 快, 仍有咁既場面.可想而知當年真係旺過旺角. 但晚晚仍有咁多人去.

當年+記老細夠pop 又夠勇, d 女又個個頂班.  講真, 抵佢發達

各位ching, 我諗如果+記現在仍存在及仍咁旺的話, 香港的夜遊事業一定十分精彩 , 唔係好似而家咁一潭死水. 水平比羅湖果d 落後幾十年 . 有點悲哀.
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 我很認同 2012-8-23 12:46
  • hungkm 威望 +10 我很認同 2012-8-23 12:46
  • hungkm 金錢 +10 我很認同 2012-8-23 12:46

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。