推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

115 12345
發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

其實yuki呢排都唔算太旺鐘
我今晚7點上到去唔使book都入到

阿怡是否四樓那位?
dup過一次
年紀略大
骨技相當好
踩背時那一下用雙腿繞起我下半身凌空拗腰令人難忘

回復 63# 的帖子

巷尾阿大波慧喬好多戀母型返頭客架!
YUKI係大場學師而且曾經係鎮場之寶紅牌骨女黎o架(唔話你知邊間),骨技當然正宗

引用:
原帖由 colorman 於 2008-8-9 12:12 發表

請問師兄可否PM YUKI的電話給我呢? 上去幾時都做緊.我又不慣在門口等.佢廣告又冇登電話#.
已pm,請師兄check mailbox

相關搜索目錄: 廣告

回復 112# 的帖子

已pm,請師兄check mailbox.

引用:
原帖由 decdet 於 2008-8-15 09:17 發表

師兄, 其實yuki唔係咁鍾意散個電話出黎... 最好都係上去自己law la...
回覆decdet師兄兼回覆dick23師兄
其實每次pm師兄前我都有問過yuki架
yuki這陣子休息關了電話,找不到她
暫不能pm dick23師兄,請諒

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-8-30 15:16 發表

先排仲有廣告, 寫住"放假中", 會唔會去旅行碰到白馬王子上左岸? 係就恭喜佢啦, 雖然對我地班骨友係有d損失!
今日打電話搵到yuki,佢話明天會返工啦
轉告了Im99917兄的說話
yuki話:我都想,可惜唔係

相關搜索目錄: 廣告

Sunghilee c-hing and Dick23 c-hing,
PM-ed, please check mailbox

Fiona手骨十分溫柔,很適合不經常揼的師兄
她的陰力踩背可以講係獨步尖沙咀
骨癮大的師兄可能會覺得Fiona唔夠力

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-9-8 23:14 發表
我又不覺得FIONA唔夠力wor!
咁因為我好受力嗎!
有時我會去龍宮齋揼架
D骨嬸幫深水埗D扥布佬揼果間呢

三哥,龍宮位於深水埗嘉頓酒樓斜對面
班骨嬸/骨毛提供專業拆骨服務
不過我都超過一年無去過
唔知E家咩野環境

三哥,我就係成日呢D時間趁老婆訓覺就上網所以揩野囉
(有D仲大劑o既都未話你知呀)
水池就梗係無啦
如果無記錯乾蒸都無呀
凈得溼蒸
裝修一個字講完:殘!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 bangle 於 2008-9-12 23:01 發表

just try her on yesterday!
Bone skill quite ok!
body quite slim, but i prefer more bigger tits gal! Anyway she is worth a try!
You mean 豆豆,right?

引用:
原帖由 peterling 於 2008-9-15 16:24 發表
can i have Yuki  contact number ? thank you
已pm,
please check mailbox

synergyc 師兄 and t1t 師兄
please check mailbox

引用:
原帖由 wlai627 於 2008-9-24 11:13 發表
我多數都去華源..果度d囡囡個個都咁掂..
正確d講,華源d囡個個揼骨都咁掂
不過華源d囡多數都唔做全套
去華源我會搵4樓文文
YUKI手骨絕對唔會o係文文之下

引用:
老實講, 男人射完後經常感到"萬念俱灰", 心中空蕩蕩的, 但7H3就沒給我這種感覺, 反而覺得甜美充實.

寫到這裡, 我又慾念重燃, 蠢蠢欲動
Im99917 師兄
你有沉船的徵象
當心保重

三哥,我點只有徵象呀
直頭已經直沉海底果隻啦

引用:
原帖由 kc816 於 2008-10-22 00:02 發表
試左7h3,樣靚身材正...
不過對佢波真假有d保留... 對波手感一流...不過太過挺...所以覺得有d挺得泥唔自然...
dup骨個part我想打個比喻,佢有好多招數...不過無佢自己一套嘅武功...dup嘅過程我覺得舒服但 ...
有疑難!
IM99917師兄請comment
1.因為E家新o既隆胸技術已經做到摸唔到硬塊,Im99917師兄覺得7h3對波有無假o既嫌疑?
2.7h3揼o既功夫師兄認為值幾多分?

(小弟無意質疑師兄,只覺得師兄最有資格下定論)

多謝madinhj師兄出report前pm俾小弟先睹為快
但係點解呢度仲未有得睇o既?
獨樂樂不如眾樂樂o阿!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-4 00:53 發表

what's cu????
cu : customer?

Im99917師兄
4台果便chrischow有D野寫低想你comment
如果係惡意中傷仲好D
因為真金不怕洪爐火
好野自有人欣賞
就怕有人恃"紅"生驕(我驚o者,唔係話實際情況係咁)
咁就要麻煩你好好引導o下..................

Im99917師兄
我咁寫可能有部分愛錫7H3的師兄唔高興
但係都有見過有開頭做得唔錯o既囡
做做o下以為自己紅o左愈黎愈求其愈黎愈pair
結果做壞自己個名
希望7H3唔會係有呢種傾向

最初7H3 o既report係一致認為佢骨技雖未到家但係有用心dup o既
一般唔太挑剔o既師兄對生手D但係有俾心機o既囡都好少有惡評
不過上星期已經有個report俾o既comment係"no try no loss"
今次仲要係"少少黑面+少少催鐘"
我才希望你關注一下(你和她比較熟,比較方便同佢講下師兄們o既評價)

字裡行間如有令各位師兄覺得不快請容我在此再講一聲SORRY!

我有另一個版本.上過去搵過Yuki o既師兄都知Yuki份人好nice無咩所謂,但係Yuki做完呢個客都即刻打電話搵我呻.應該係星期三or星期四下午,呢位師兄 dup時已經比較多要求,到BM時Yuki做到差唔多夠鐘佢突然又要改ML,咁又要幫佢洗晒d油再做(有油穿套架),咁佢已經BM過再回氣梗係難出野啦,Yuki幾乎俾佢整傷副架生先夾得佢出,結果搞左超過100mins至KO佢.咁Yuki心頭有氣就同佢講我屎急唔該你快d,讓個廁所我痾屎(咁呢樣的確係Yuki唔o岩).大佬,呢個咁o既時勢大家都想抵玩d,但係都唔使夾硬拖長時間令d囡難做,人地搵食o者!

Yuki dup 的手法是偏快的,我之前在1X1的report和madinhj師兄的report亦有提及,這點我沒有意見.Yuki控制時間是很準確的,她不是睇鐘預時間,(因為她是大場出身,不是半途出家的,師兄如果有落場dup骨應該知骨女是從自己上落手的程序計算時間的),佢唔會計住你幾點入一定要幾點趕你出去.但overrun幾多是心中有數.jimsi師兄的報告亦提到他也是overrun了(見jimsi師兄report @p.16),你問o下jimsi師兄Yuki有無話要加錢?Yuki又結果有無加你錢?你又認為整個visit有幾多分鐘(入閘至出閘計,是USB的一貫計法)?
這件事我已經就自己所知發表我的意見,TFK師兄亦表達了他的觀點,網上的師兄亦可有自己的判斷.畢竟我們都是主觀的,再拗下去變了吵架沒有意思.我想用1X1forum裡momomo1997師兄的簽名檔作結,他的簽名檔很有點意思:"你對囡囡好,囡囡會對你更好!"

相關搜索目錄: 會計

115 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。